Nie jesteś zalogowany.
Czesc:)
W tym dziale bede umieszczal swoje teledyski, i te starsze i te nowsze, z czasem bede edytowal i wrzucal nowe linki:)
"Jackass" by MaQ [uploaded by Raiven]
"No Life" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Metabolic" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Playmate Of The Year" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Panic" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Maxwell Il Murder" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Something More" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Bodies" by MaQ [uploaded by Raiven]
"The Insane Berserk" by MaQ [uploaded by Raiven]
[URL=http://www.oxyshare.com/get/33470664944b7c6be4f6c72.21385378/Rurouni_Kenshin_-_Fight_Song.avi.html]"Fight Song" by MaQ [uploaded by Raiven][/URL]
[URL=http://www.oxyshare.com/get/203960045644b81161be5c59.85046133/Rurouni_Kenshin_-_Snot.avi.html]"Snot" by MaQ [uploaded by Raiven][/URL]
"Hellsong" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Macross Song" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Jindai School Football HERO" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Need To Be Strong" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Take Me Away" by MaQ [uploaded by Raiven]
"The One Ghost" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Sometimes It Hurts" by MaQ [uploaded by Raiven]
"The Brothers" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Until The Day I Die" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Only For You" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Something More (Remastered)" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Faith, Love And Happiness" by MaQ [uploaded by Raiven]
"Akvarko" by MaQ [uploaded by Raiven]
Info Download:)
Jesli plik jest zamieszczony na
"http://s9.quicksharing.com/" klikacie "download file"
"http://www.oxyshare.com/" klikacie w jednym z niebieskich okienek reklamowych "Fast and extreme"
Za wszelkie opinie i komentarze z Gory Dziekuje=]
Zycze Milego Ogladania:)
Pozdrawiam ^__^
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-09-19 21:03:39)
Hoho, sprawiasz nam tym wielką radość A na pewno mi
Podziwiam wszystkich co robią teledyski a szczególnie ludzi pokroju ciebie i Lucasa
Podejrzewam, że połowę z tych mam już ale i tak sprawdzę jutro wszystkie (edytnie się post.. albo nie )
i ocenię + skrobnę opis, jak zwykłem robić
EDIT:
To zaczynymy
1. "Faith, Love And Happiness" - anime 3x3 eyes. Jak anime mi się średnio podobało tak jest i z teledyskiem (u innych mozę być inaczej, lepiej/gorzej)
Muzyka w porządku, montaż też. Scen 'krwistych troch za dużo' były w tym anime inne fajne 6/10
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 19:53:08)
Wielkie dzięki za teledyski, robisz je naprawde dobra aż chce się oglądać, postaram się później je ocenić
Ostatnio edytowany przez robak (2006-06-08 11:07:05)
Obecnie Adobe Premiere 6.5:) Kiedys jak zaczynalem to Ulead Video Studio i Nandub:)
Zapomniało mi sie trochę Do tego odświeżam temat bo jest wart sprawdzenia przez innych użytkowników
2. "Until The Day I Die" - ten mam od bardzo dawna Dobre wykonanie, niezłe efekty, muzyka pasująca jak najbardziej. 8/10
3. "Sometimes It Hurts" - miałem problemy z otwerciem tego pliku. Albo zawiera błędy albo cos nie tak mam ustawione (na 99% to jest niemożliwe ) Chyba najgorszy jak na razie Muzyka nie pasuje i jej jakość... szumy w tle. Sceny dołączone i efekty nie powalają. 3/10
4. "Take Me Away" - posiadam od 15 stycznia 2005 roku Jeden z najlepszych jakie widziałem. Bardzo dobre wykonanie i ogólnei ekstra. To trzeba zobaczyć 9/10
5. "Hellsong" - obejrzałem to 3 razy pod rząd i nie mogę zrozumieć o co ci chodziło Przecież utwór nawet pod kątem 90% tutaj nie pasuje Może sie podobać osobom znudzonym dotychczasowymi teledyskami o Hellsingu bo jest 'inny'. Mi sie nie podoba 5/10
6. "The Brothers" - od stycznia czy lutego mam w swojej kolekcji nawet chyba wysłałem ci kiedyś mail odnośnie tego AMV (hehe, pamiętasz? ) Bardzo mi się podoba efekt rozmycia pod koniec - przychodzą na myśl 'ciepłe uczucia' jakim sie darzy bliską osobę. Jak dla mnie BOMBA 10/10
7. "Something More (Remastered)" - ostatnie dzieło twojej produkcji jakie wpadło w moje ręce Witch Hunter Robin nei oglądałem więc cięzko mi oceniać, niemniej całkiem niezły Fajny kawałek wykorzystałeś. Ocena pierwsza (zmienię lub nie jak obejrzę anime) 7+/10
To na tyle czekam na więcej i jestem ciekaw opini innych forumowiczów
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-09 20:39:18)
TAke Me Away jest wyapasiony . Mam pytanie z jakiego anime powycinano te sceny do tego teleydsku ?
TAke Me Away jest wyapasiony . Mam pytanie z jakiego anime powycinano te sceny do tego teleydsku ?
lol? przecież nawet w nazwie pliku pisze, że z Haibane Renmei
The Brothers jest lepszy
hehe:) Wszytsko zalezy od gustu odbiorcy;) Ciekawe jak przyjmiecie moj nowy videk z KTA:P Postaram sie go i inne moje oldskulowe teledyski(od czegos sie zaczynalo;))umiescic w linkach w pierwszym poscie:) Jak znajde troche czasu:P Pozdro 4 ALL=]
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-07-11 11:46:04)
znacie jakiśprogram, w którym mozna "wyćąć" np. postać z jakiegoś anime, i doać do niej zupełnie inne tło, bo widziałem na różnych teledyskach coś takiego i wątpie, że sie bawili w wycinanie postaci "co klatke" i wklejanie jej.
Jeśli znacie taki program to proszę o podanie nazwy, a jak zrobie teledyst to zapodam go wam ( do krytyki:P )
Z góry dzięki
PS. właśnie ściągnełem "Take Me Away", fajny klip ; )
To w photoshopie robia:) Wycinaja postac i pozniej wrzucaja do vida na jakies tlo:) Ale to tylko w przypadkach gdy postac jest nieruchoma, jesli jest ruchoma to juz wyzsza szkola jazdy i chyba tylko poklatkowo mozna to zrobic:)
bo ja niedawno widziałem teledysk, który chyba w 90% składał sie z takich scen, to troszke zabawy musiało być , myślałem że może ODROBINE łatwiej to zrobić
Ostatnio edytowany przez Prince_Vegeta (2006-07-11 19:33:19)
Oczami Fana Blog ;]
To w photoshopie robia:) Wycinaja postac i pozniej wrzucaja do vida na jakies tlo:) Ale to tylko w przypadkach gdy postac jest nieruchoma, jesli jest ruchoma to juz wyzsza szkola jazdy i chyba tylko poklatkowo mozna to zrobic:)
MaQ - dorobiłeś sie w folderu na moim kompie z Twoją twórczością . Gratuluje.
PS twój najgorszy teledysk to "The Brothers".
Oooo bardzo mi milo:) Tak jak mowilem wszytsko zalezy od gustu, jednemu teledysk sie podoba innemu mniej a jeszcze innemu nie:) Jestem ciekaw jak przyjmiecie mojego nioewego vida:) Na www.animemusicvidoes.org jest dostepny:) Wiec poki co mozecie go stamtad sciagac;)
ĹOoooooooooooooo!!! Nie spodziewałem się czegoś tak z[cenzura]go!!! WOW! W pyte! Super! Flaki! KREW! NAPIEPRZANKA! ALE WYPAS!!
Znacie podobne?? Błagam! Podajcie tytuły tego typu ANIME!
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-07-12 18:42:10)
ŁOoooooooooooooo!!! Nie spodziewałem się czegoś tak z[cenzura]go!!! WOW! W pyte! Super! Co to za ANIME..yyyy ten pierwszy teledysk rzecz jasna?
Flaki! KREW! NAPIEPRZANKA! ALE WYPAS!! 3x3_Eyes_Sacrifice,_Love_And_Unhappiness - co to za ANIME?
Znacie podobne?? Błagam! Podajcie tytułu tego typu ANIME!
[roftl][roftl] Ty to specjalnie? Przecież w tytule jest...
Do tego w tym anime nie ma tylko takich scen. Bo sam te sceny podpadają pod gore.
Jesli lubisz gore polecam, "Genocyber"=D
Mam pytanie jaki ma tytul ta piosenka co jest w teledysku hellsinga
Piosenka to=) Sum-41 - Hellsong
Zaktualizowalem linki:) Ustawione sa w kolejnosic premier, czyli od najstarszego do najnowszego:) Najnowszy bierze obecnie udzial w KTA 2006 wiec mozecie sie znim zapoznac:)
Jeszcze dzis wieczorem wrzuce pare vidow ktore sa bardzo stare i oldskulowe;)
Ostatnio edytowany przez MaQ (2006-07-14 18:46:41)
Zaktualizowalem linki:) Ustawione sa w kolejnosic premier, czyli od najstarszego do najnowszego:) Najnowszy bierze obecnie udzial w KTA 2006 wiec mozecie sie znim zapoznac:)
Jeszcze dzis wieczorem wrzuce pare vidow ktore sa bardzo stare i oldskulowe;)
Mam prośbe, możesz przy nowych dodawać NEW? Oczywiście chodzi mi nowych - tych co tutaj umieścisz a nie najnowszych Przez pomyłkę pobrałem już 2 które mam
Zaraz ocenię te 2 nowe jak tylko się ściągną. Szkoda, że już nie na quicksharing - tam mi śmiagało i nie trzeba było czekać na załądowanie się linku
8. "Akvarko.avi" - możecie mi powiedzieć co śpiewa ten gościu w utworze zamieszczonym w tym teledysku? Dla mnei to jest bełkotanie po pijaku pod nosem i jeszcze z głową pod wodą ...przez 1 minutę amv super wciąga i nagle jest zdziwko Jeśli taki efekt miał być zamierzony to daję 9/10 jeśli nie to 7/10 - bo ogólnie fajny i ładnie zmontowany
9. "Fight Song" - z hardsuba? bleh , do tego jakby jakościowo gorszy od pozostałych. Fajny utwór niezłe wybrane sceny, nie pasowała mi tylko jedna. Pod koniec z tym zabandażowanym gościem - nie wiem czemu ot tak mi nie pasuje. 8/10
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-07-14 19:39:06)