Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4
Witam
Interesuja mnie poniższe pozycje
DB/Z/GT Director's Choice 10 Best Fight Scenes
DB/Z/GT Director's Choice 10 Craziest Fighting Techniques
wiem że sa na ircu ale nie znam sie na zasysaniu z irca..... moze ktoś wie czy jest gdzieś możliwość zessania tego z torrenta?:)
Dzięki za linka moskwiczsan:)
yoo
czy ktoś sprawdził serie dragonballa zrobioną przez rewindtv ( z mininova.org)?? interesuje mnie to bo nie moge znaleść innych torrentów do zwykłego db i napisów zresztą też nigdzie nie spotkałem, wszyscy mówią tylko o AHQ!!
Do grupy anime-elemt dołączyła też grupa AHQ wydając swoja wersje kinowki DBZ Movie 10 w MKV warto wspomnieć też że grupa wydała ja na 2 CD:P - 541 i 542 MB
Ja za to na odwrot jestem totalnym konserwatysta i nienawidze ogm:D w sumie powoli ale sciagam aviki w dobrej jakosci wszystkie ogm mozecie znalesc na www.anidb.net sciaga sie przez emule. W sumie nie rozumiem troche tych pytan poniewaz anime sciaga sie z emule w ostatecznosci z torrenta. A kazda szanujaca sie grupa fansuberska daje swoje linki wlasnie do www.anidb.net jezeli nie mozecie czegos tam znalesc to znaczy ze to poprostu nie istnieje lub jest zrobione przez grupe "podworkowa":P
http://145.94.33.81:6969/ ta stronka jeszcze dziala?
Dzieki. Po dlugiej przerwie w sciaganiu DB postanowilem wznowic ta czynnosc.
Strony Poprzednia 1 2 3 4