Nie jesteś zalogowany.
Witam. Jakie znacie grupy ktore tworza raw'y i moze byli byscie tak dobrzy i podali mi namiary na stronki tych grup z torentami ?? Z gory dzieki za oswiecenie
Pozdrawiam
Anime-Raws, X-Raws, Freelance-Raws, Q-R, darkside, l33t-raws, S^M...
namiary... hym google[szpan]?
choć mam zły humor, to podam ci adres[shithappens]
[dmhy] - mam całego gundama ogółem jestem zadowolony jakośc bardzo dobra pliki waża od 250 mega do 400 maks.
Ostatnio edytowany przez kalamir (2006-06-04 23:08:15)
[dmhy] - mam całego gundama ogółem jestem zadowolony jakośc bardzo dobra pliki waża od 250 mega do 400 maks.
Można wiedzieć którego
Dzieki @FAiM i @Hatake znalazlem kilka stronek Ale o Gundama nie pytalem
Pozdrawiam
z tej listy co podałem, to:
Anime-Raws, Freelance-Raws i darkside - sprawdzone, polecam... brak znaczków...
X-Raws - nic nie wiem...
Q-R - mam jednego rawka i jakość nie za dobra, a plik waży sporo... znaczka nie ma...
l33t-raws - podobno dobre, ale wiem czy nie ma jakiś znaczki...
S^M - dobre, ale nie nadają się do hardsubów... jest znaczek...
z tej listy co podałem, to:
Anime-Raws, Freelance-Raws i darkside - sprawdzone, polecam... brak znaczków...
X-Raws - nic nie wiem...
Q-R - mam jednego rawka i jakość nie za dobra, a plik waży sporo... znaczka nie ma...
l33t-raws - podobno dobre, ale wiem czy nie ma jakiś znaczki...
S^M - dobre, ale nie nadają się do hardsubów... jest znaczek...
Ludzie, czyście na głowę poupadali. Przecież te grupy w większości nie ripują bezpośrednio z japońskiej TV, nie "tworzą raw'ów". Te wszystkie DTVripy, HDTVripy czy nawet DVDripy pochodzą z japońskich systemów wymiany plików P2P. Oni nie maja wpływu na te "wasze znaczki", bo są to na ogół loga kanałów telewizyjnych, na których dane anime jest puszczane. Co to za filozofia ściągnąć rawa i wydać go pod swojym szyldem, nawet my to potrafimy.
wiem, ale czasem wciskają swoje znaczki... np. S^M...
Dawno nie ściągałem od S^M. Nie chce mi się wierzyć, że chciałoby im się przekodowywać odcinek by wstawić swoje logo.
nom czasami tak jest, a S^M przekodowywuje czasami tylko po to by z powiedzmy WMV czy czego tam innego było DivX
Nie będę zakładał nowego tematu więc napiszę tutaj.
Czy ktoś zna może stronkę (jeżeli wogóle istnieje) grupy [Q-R] (rawy)?
Coś się stało i nie wydali 10 EP Utawarerumono, a przynajmniej nie ma go na http://tokyotosho.com/.
coz moge powiedziec. Jak na razie sciagam rawy glownie od l33t-raws. Jakosc przewaznie bardzo dobra (gorsza mieli w przypadku np. Karin)
S^M moim zdaniem dosc mocno sie pogorszyl (reklamy przed i w trakcie np. Kiba)
Q-R od nich mam rawa do Yume Tsukai i czegos tam jeszcze i jestem dosc zadowolony, ale chyba maja taka wade ze zdaza im sie nagle nie wydac ktoregos epka w srodku Yume Tsukai (wydali juz 10 a nie wydali 9, a przynajmniej nie ma go na Tokyo Toshokan)
darkside-raws tez mam cos od nich i bylem nawet dosc zadowolony.
gdyby tylko czlowiek mial troche wiecej czasu i lepiej znak angielski [z 2 mozna cos zrobic, z 1?]
zacytuje kolege:
..te grupy w większości nie ripują bezpośrednio z japońskiej TV, nie "tworzą raw'ów". Te wszystkie DTVripy, HDTVripy czy nawet DVDripy pochodzą z japońskich systemów wymiany plików P2P.
tak więc, odpalcie se wininy i sciagajcie... może nie udało im się ściągnąć, albo zapomnieli... tak raz miałem z hackem, wystarczy sie upomnieć na irc i zaraz będzie, jeżeli mają na dysku...
Właśnie o to chodzi, że chcę zapytać co się dzieje, dlatego właśnie pytałem się o adres strony/forum/irca Q-R.
coz moge powiedziec. Jak na razie sciagam rawy glownie od l33t-raws. Jakosc przewaznie bardzo dobra (gorsza mieli w przypadku np. Karin)
S^M moim zdaniem dosc mocno sie pogorszyl (reklamy przed i w trakcie np. Kiba)
Q-R od nich mam rawa do Yume Tsukai i czegos tam jeszcze i jestem dosc zadowolony, ale chyba maja taka wade ze zdaza im sie nagle nie wydac ktoregos epka w srodku Yume Tsukai (wydali juz 10 a nie wydali 9, a przynajmniej nie ma go na Tokyo Toshokan)
darkside-raws tez mam cos od nich i bylem nawet dosc zadowolony.
co ty mówisz karin było bardzo dobrej jakości w ich wydaniu. to raczej Blood+ jest słaby. ściągnij i zobacz. co do Q-R robią dobre a darkside zazwyczaj robi z DVD, zdarzy sie z tv ale rzadko i tak mają dobre.
[cytuj]zacytuje kolege:
[cytuj]~Zatoichi napisał(a):
..te grupy w większości nie ripują bezpośrednio z japońskiej TV, nie "tworzą raw'ów". Te wszystkie DTVripy, HDTVripy czy nawet DVDripy pochodzą z japońskich systemów wymiany plików P2P.
tak więc, odpalcie se wininy i sciagajcie... może nie udało im się ściągnąć, albo zapomnieli... tak raz miałem z hackem, wystarczy sie upomnieć na irc i zaraz będzie, jeżeli mają na dysku...
tak skonfigurowałem sobie winny ze wchodzą mi kanji, ale i tak nic nie wyszukuje wiecie dlaczego?
Właśnie o to chodzi, że chcę zapytać co się dzieje, dlatego właśnie pytałem się o adres strony/forum/irca Q-R.
Irc:
#Quantum-Raws@irc.immortal-anime.net
Tracker:
http://tracker.anime-kraze.org/animeraws/
wszystko zależy jak skodują japońce i co ściągną te angielskie grupy, bo wychodzi wiele wersji tego samego anime... zresztą rawy szybko znikają... ściągałbym z winny, ale strasznie zamula pamięć (mam 512MB) i wolno idzie...
[cytuj]tak skonfigurowałem sobie winny ze wchodzą mi kanji, ale i tak nic nie wyszukuje wiecie dlaczego?
masz pewnie nie aktualną liste node's
ściągałbym z winny, ale strasznie zamula pamięć (mam 512MB) i wolno idzie...
u mnie zajmuje 50mb ram'u, jeśli chodzi o transfer to tak w przedziałach 25-70, nie ma co narzekać, a satysfakcja jest wielka jak widzisz że żadna grupa jeszcze tego nie wydała
Ostatnio edytowany przez lisiec (2006-06-15 08:54:10)
ja jeszcze podam #anime-raws@irc.rizon.net - jest tam fajny bocik (AnimeRaws|Xenogears), co większość aktualnych rawów ma
x-raws - też bdb pliczki (przynajmniej oni takie zasysają), S^M imho trochę ssie