Nie jesteś zalogowany.
Mogę się założyć, że ten kolo teraz czyta te wszystie posty. W ogóle... co to za obrazek?
pfff! To ma być ...emm tzw. "o k ł a d k a"? Czy może to dla tych, [roftl][roftl][roftl]którzy nie wiedzą co to za film? [roftl][roftl]
Koleś jest obłąkany. To raczej sprawka klątwy Oyashiro-sama. TAK! Bo niby jak to wytłumaczyć w racjonalny sposób?[fuj]
Nie wiem czy ktoś zauważył, ale edytowałem swojego poprzedniego posta i dałem linka na jeszcze jednego kretyna. Skąd oni sie biorą?? :|
Może to ten sam? Próbują, próbują, ale przed nami się nie ukryją!
JEst to znana grupa nazywająca siebie...(niech nikt się nie obrazi)
GTO - czyli Grupa Totalnych Obłąkańców
[cytuj]OCZYWIŚCIE WSZYSTKIE ODCINKI SA W SWIETNEJ JAKOSCI I TO Z POLSKIM LEKTOREM !!![/quote]
Ciekawe skąd on ma te odcinki z polskim lektorem w świetnej jakości. Nie nudzi im się tak oszukiwać?
[cytuj]Do Administratorów Allegro: Nie wystawiam towaru lecz usługę wykonania kopi bezpieczeństwa. Informacje podane wyzej mają uświadomic klienta jakiej jakości sa plyty i które serie zawierają wszystkie odcinki, bo istnieją okrojone wersje. Wszystkie dane sa oryginalnie darmowo dostepne w internecie. Jezeli w jakikolwiek sposob łamię prawo, to bardzo prosze o upomnienie i usuniecie aukcji, a taka sytuacja juz sie nie powtorzy.
[/quote]
Jak ja kocham to ich wciskanie kitu. Takie teksty mnie po prostu rozwalają. A szczególnie: "Wszystkie dane sa oryginalnie darmowo dostepne w internecie".
Hahaha nie no, nie wytrzymam:D
"oryginalnie darmowo dostepne w internecie"
[roftl][roftl][roftl][roftl][roftl][roftl]
Wiecie, oni nie są idiotami. Jedynie są oszustami i złodziejami.
Prawdziwymi idiotami są ci którzy to kupują xP.
Aczkolwiek teksty w tych aukcjach rzeczywiście mądrością nie promieniują xP.
Jak ja kocham to ich wciskanie kitu. Takie teksty mnie po prostu rozwalają. A szczególnie: "Wszystkie dane sa oryginalnie darmowo dostepne w internecie".
"Wysoki Sądzie. Ja go nawet palcem nie tknoąłem. Wykonałem jedynie dobry uczynek, chcąc odegnać z jego czoła tego komara - a że pod ręką miałem tylko kij bejzbolowy..." LOL! Czyli jestem chroniony przez prawo. LOL!x2
lb333 napisał:Jak ja kocham to ich wciskanie kitu. Takie teksty mnie po prostu rozwalają. A szczególnie: "Wszystkie dane sa oryginalnie darmowo dostepne w internecie".
"Wysoki Sądzie. Ja go nawet palcem nie tknoąłem. Wykonałem jedynie dobry uczynek, chcąc odegnać z jego czoła tego komara - a że pod ręką miałem tylko kij bejzbolowy..." LOL! Czyli jestem chroniony przez prawo. LOL!x2
"A ten kij bejsbolowy to tylko kopia bezpieczeństwa, poza tym był legalnie darmowo dostępny w sklepie (z którego go ukradłem)."
Ja tez chcę świetną jakość z lektorem i do tego "oryginalnie darmowo dostepne w internecie" Błehehe. a na górze znaczek RTL 7.
To pewnikiem pracownik ZAiKS-u. Dowalił tagie złodziejskie stawki, że nikt inny mi do głowy nie przychodzi. Kiedy w naszym kraju "złodzieje" przestaną mówić o sobie "okradani". Czas, w końcu uzmysłowić naszym "strażnikom praw autorskich", że w Polsce przeciętne zarobki to nie 2500 PLN, jak świta Balcerowicza podaje, ale maksymalnie 800 PLN. W jaki sposób można wydać 80-140 PLN na płytę i przeżyć?! Gdyby Niemcom powiedziano, że płyta ma kosztować 10% ich pensji, to by z siekierami do ZAiKS-u zawitali, by im odrąbać te głupie pały
[cytuj]Wszystkie odcinki w nowym formacie rmvb (80mb odc) doskonałą jakość obrazu oraz dzwięku. Dołączone są niezbędne pliki do odtwarzania + napisy.[/quote]
[mruga]Dajcie żyć.
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
Średnie zarobki, a najniższe zarobki to dwie różne sprawy. Średnei zarobki rzeczywiście mogą oscylować w granicach 2500zł. Już ja mógłbym sobię znaleźć pracę za około 1500zł/miesiąc (a może i lepszą), a nie mam żadnego doświadczenia, nie skończyłem jeszcze LO i mam 18 lat, więc już nie dramatyzujmy, niektóre rodziny rzeczywiście żyją w kiepskich warunkach, ale jest ich dużo mniej niż ludzi którzy jakoś sobię radzą. Poza tym jak ktoś zarabia 800złotych miesięcznie to skąd wziął pieniądze na komputer/telewizor O_o?
Nie, nie... nic nie usprawiedliwia kradzieży xP.
Wanderer... <padł ze śmiechu> dobry kawałek xD.
EDIT: o widzę, że wanderer mnie wyprzedził[baka]
Ja bym na miejscu kogoś z Akatsuki napisał do niego maila, że już z pałą do niego jade (po tym jak bym tę aukcję wygrał i koleś przysłałby adres). "Od fana dla fana" - taki bym napis na tym kiju wygrawerował!
hihi mam takie info. na Elfen Lied razem z adresem strony i e mailem autora, zgrabnie wrenderowane na początku każdego epa. a jak, bym kiedyś dostał podobne z Allegro to koleś ma ode mnie tzw. od Fanów dle chamów ... , nie nawidzę takich przekrętów.
EDIT: o widzę, że wanderer mnie wyprzedził[baka]
No hehe, kolega podał swoje dane, to może weź ktoś ten kij i jedziemy do niego :>
Tutaj nie lepiej nie dość że sprzedaje licencjonowaną serię Gundam SEED to jeszcze opis pierwsza klasa nie mówiąc o screenach z SEED Destiny xD
[cytuj]Wybuchły zamieszki, powstały dwa zwalczające się obozy. Będący w zdecydowanej mniejszości Koordynatorzy opuścili ojczystą planetę i osiedlili się na gigantycznych stacjach kosmicznych...[/quote]
Ciekawe... xD
O_o to jeszcze lepsze....
[cytuj]Do Administratorów : Kopie są sporządzane wyłącznie na użytek własny, co jest zgodne z art. 23 , pkt.1 ustawy z dnia 4 lutego 1994. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (DZ.U. z dnia 23 lutego 1994r.) (sprost: z 1994, Nr 43 , poz. 170, zm. z 1997r. Nr 43)
SERIA GUNDAM SEED NIE W POLSCE JEST CHRONIONA LICENCJĄ AUTORSKĄ MAM PEŁNE PRAWO DO JEJ ODSPRZEDAŹY.[/quote]
Ostatnio edytowany przez Isao (2006-06-04 15:17:51)
[cytuj]Wszystkie odcinki w nowym formacie RMVB (80mb/odc.) doskonałą jakość obrazu oraz dzwięku.[/quote]
i tyle mi wystarczy aby ominac to bardzo szeroko
inna aukcja tego samego goscia ;D
popatrzcie se
Ostatnio edytowany przez Rekid (2006-06-04 17:18:36)
[url=http://www.allegro.pl/item108241106_dragon_ball_cala_saga_kopie_zapasowe_filmy.html]http://www.allegro.pl/item108241106_dra … filmy.html
[/url]
http://www.allegro.pl/item108206697_dra … azja_.html
ludzie co się dzieje na tym świecie!!
Ostatnio edytowany przez Wooren (2006-06-04 19:08:19)
Tak dla przypomnienia to pamiętajcie, żeby te wszystkie aukcje zgłaszać. Allegro działa dość sprawnie, a my nie dajmy tym "fanom" zarobić