Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
A byliście kiedykowliek w Media Markt?? Animatrix tam jest za 15 zł.
Ja i tak przeceniłem, bo zanim to zobaczyłem to kupiłem w Empiku za 22 zł.
W Media Markcie ceny gier, DVD, płyt CD są znacznie mniejsze niż w zwykłych marketach, czy Empiku. Np. początkowe ceny np. emmm.... oj nie wiem np. OST z Batmana w Empiku kosztuje cały czas zresztą 69.99 zł(70 zł) a w Media 53,...zł no nie jest to mała różnica. Hehe....a "Path Of The Neo" kosztuje już tylko 45 zł hehe...TaK! widać, że schodzi z pułek:-D
Ostatnio edytowany przez MistrzSztuki (2006-05-28 23:00:01)
A Appleseed?[placze][placze]:P
Właśnie tak ma, być. Jeżeli w takich cenach będą płytki z anime to, kupuję tylko oryginały nawet jeżeli seria będzie na 10 DVD
Mam nadzieję, że Wydawcy zaglądają czasem na forum ANSI
A ten Appleseed to edycja 1 płytowa czy 2?
Ja mam wydanie kolekcjonerskie 2 płytki (cd1 to film, anime 3D cd 2 to same dodatki, galeria, projekty postaci wywiady z twórcami, itd), ale jak pisze Amarthar jest też 1 płytowe.
Ostatnio edytowany przez Bekon (2006-05-29 17:03:05)
nie wiecie, czy gdzieś w Krakowie można nabyć ten film za wcześniej wspomniane 20zł? jeśli można, to w którym sklepie?
A nie podjąłby się ktoś zakupu dla mnie tego Apple za 20 zł? Oczywiście pieniądze zgrabnym przelewem przeslę
Tak można kupić w krakowie kilka dni temu byłem z tesco na bierzanowskiej i był apple na promocji po 9,99 tak samo cashern jak to zobaxczyłem to nie mogłem uwieżyće że tak cholernie tanio :-) więc jak ktoś jest z krakowa to niech leci i kupuje oczywiście jak jeszcze ludziska nie wykupili lub tesco nie zmieniło ceny
A ja w TESCO na Połczyńskiej (Wawa) zakupiłem Arjunę na 2DVD za 25zł.
Dołączył bym sie do prośby #gracol-a. No albo niech ktoś mi powie gdzie w Wawie kupic[placze]
danio@ nie kupilbys nam za tą dyszkę? i bym przelał hajs.
No i nikt z Warszawy cały czas nie wie gdzie kupic?:(?
Najlepiej radziłbym tobie samemu poszukać. Jak widzisz żadnego odezwu. Tylko, że Warszawa jest X razy większa niż moja Bydgoszcz:D Choć i tutaj mamy ponad 40 marketów
Sprawdź w Media Markt[okej] Ja też muszę się tam poszfędać.
byłem w empikach i mega avansie i nie ma. jeszce wlsnie musze zerknac do MM i do electro world.
VHS to jest niestety
To jest DVD, ale już niestety cena promocyjna nie obowiązuje ;(
te? nadal ktos szuka AppleseeD , w empiku w czeladzi widziałem za 9.99zl xD = )
Tak!
W Electro World w Gdansku cale mnostwo za 20zl (DVD) Nie wiem czy to tylko promocja czy stala cena.
Chyba jednak musze sie przejechac do tego W Jankach electro world
Ja też, ja też
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna