Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
uprzjmie informuje iz to anime jest do sciagniecia na stronie polishtracker.org wersja po POLSKU wszystkich odcinkow jest okolo 108 a na polisha zostanie wstawione okolo 95 ( kilku nie ma na necie )
wiec zapraszam fanow tego anime sprzed lat
pozdro
heh fajnie ze nie mozna sie rejestrowac -.-
hehehe pamietam Yattamana:D ta muzyczka z openingu wygrywa:D hehe
no bez kitu nie moge sie wbic na ta stronke ... ;/ trzeba sie zalogowac a rejestracji nigdzie nie widze..
Ostatnio edytowany przez Tkaczu (2006-05-22 23:30:44)
http://www.polishtracker.org/recover.php tu mozna sie rejestrowac, ale gdy probowalam sie zarejestrowac wyskoczylo mi że "Rejestracja użytkowników jest zamknięta." [deprecha][klnie]]szkoda wiec nici z tego a moze ktos ma haslo i by sie chetnie z nami nim podzielił:P
http://www.polishtracker.org/recover.php tu mozna sie rejestrowac, ale gdy probowalam sie zarejestrowac wyskoczylo mi że "Rejestracja użytkowników jest zamknięta." [deprecha][klnie]]szkoda wiec nici z tego a moze ktos ma haslo i by sie chetnie z nami nim podzielił:P
Na PT aby się zarejestrować musisz otrzymać zaproszenie od innego użytkownika w postaci maila.
Nie ma innego sposobu. Mi się nie podoba, że tam trzeba być aktywnym [za nieaktywność kasują konta po 48 dniach] więc je sobie zaparkowałem
O dzięki za wyjaśninie, za tem kto ma tam konot i jest skłonny mnie tam zaprosić:P[szpan][szpan]
Jeju... to anime.. stare dobre czasy.. bardzo lubilem do oglądać:) hmm... dołańczam się do prośby AgA bo też chętnie bym sobie to jeszcze raz obejrzał:D:-D
ja też ładnie proszę o zaproszenie
no ja równierz byłbym wdzięczny zwłaszcza, że pewna osoba miała mi wysłać, ale słowa nie dotrzymała:)
Ostatnio edytowany przez shinnek (2006-05-23 14:53:06)
ja też prosze o zapka na steanator@gmail.com
To klasyka jak "Krów Lew"![okej]
Sorry za odkopywanie tematu...
Macie może linki do yattamana z megaupload/etc?
linki do osła to i ja mam, tylko że jeden odcinek miesiąc będzie się rok ściągał, więc ja podziękuje. thx za chęci. W takim razie jak nie znacie linków może ktoś to ma i chce się wymienić? jakby co to walić na gg.
he:D
oczywiscie ze pameitam :]
kto by nie pameital przygod
yata psa yata pelikana:Dheeh
A o Yatta królu i o Yatta Pandzie to juz nie powiesz
Nikt nic nie wspomnial o Pażdzierniku (a może wrześniu )
Strony 1