Nie jesteś zalogowany.
Moimzdaniem rap i techno ie pasują do ogniska i spędzeniu miło czasu z kolegami, przyjaciułmi. Ale kto jak uważa (Nie mówie o osobach które spotykają się pogadać o nowym techno czy coś w tym rodzaju[ bez obrazy] ale to nie pasuje)
Niechodzi mi o to żeby pogadac o nowych kawałkach tylko według mnie techno pasuje do ogniska ,w moim towarzystwie słucha sie przy ognisku techno albo jakiegos dobrego radia i jest naprawde wporzo.
Ja zdecydowanie wole sobie pośpiewać szanty ewnetualnie harcerskie piosenki. Ale sam nie będe dał ryja więc sie tam zdecydujecie .
Eh, samemu pociągiem z Iławy do Łagowa troche mi się nie widzi >< I tak pewnie nie wiecie gdzie jest Iława, no to gdzieś tak będzie z 400 km (na oko), może wiecej od Łagów.
Patrzyłem na rozkład jazdy pociągów... Łączny czas przejazdu 8-9h, 2 przesiadki i pomiędzy przesiadkami godzina czekania na odiazd...
Raczej nie wybiore się na ten zlot.
Nagrajcie jakiś filmik i zróbcie sporo zdjęć, żebym później walił się w głowe i pytal siebie samego czemu nie pojechalem.
(Wnuczek nie chce mnie wziąć ze sobą [roftl])
Niechodzi mi o to żeby pogadac o nowych kawałkach tylko według mnie techno pasuje do ogniska ,w moim towarzystwie słucha sie przy ognisku techno albo jakiegos dobrego radia i jest naprawde wporzo.
Zalezy w jakim jesteś towarzystwie. Po tym co czytałem, to z ANSI mniejszość słucha techno.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-05-22 18:22:04)
Większości chodzi chyba o kawałki takie jak " Płonie ognisko , i szumi dżunglaaaaa ..."
A skad jesteś psychpata? może się znajdzie transport i dla ciebie
Ostatnio edytowany przez lp1988 (2006-05-22 19:09:59)
A skad jesteś psychpata? może się znajdzie transport i dla ciebie
przecież to twój dziadek
Haha, to MĂJ dziadek
Hahaha myślałem że ten wiek to taki żart
Nie wiem jak z wiekiem, ale z dziadkiem to żart...
Jeżeli ma naprawde 86 lat to jestem pełen podziwu [hehe][respekt]
Ktoś tu ma rozdwojenie jaźni (odejmijcie jedną osobe bo to tak naprawde jedna )
Nie wiem jak z wiekiem, ale z dziadkiem to żart...
I widzicie do czego, to do chodzi w tych czasach...? Ĺťeby wnuk nie przyznawal się do dziadka. Ah ta dzisiejsza mlodzież.[szalony]
Ard, ten bar na dworcu jeszcze tam jest. Heh, ale szczerze, to nie mialem okazji do niego nawet wejść.
Mówiłem już, że do dziadka psychopaty się nie przyznaję.:-D
[cytuj=Atem]Ktoś tu ma rozdwojenie jaźni (odejmijcie jedną osobe bo to tak naprawde jedna )[/quote]
Mam wrażenie, że uważasz, że ja i lp1988 to ta sama osoba...;) Ale nie chce mi się wyprowadzać cię z błędu. Idę spać.
Ostatnio edytowany przez lb333 (2006-05-23 12:20:48)
Jestem też za niebraniem kompów, najlepiej było by się dogadać, aby przywieść już wypalone płytki z tym co kto chce nie będzie najmniejszego problemu, wszyscy będą zadowoleni a My będziemy mieli wszyscy więcej czasu dla siebie.
Proponował bym dla tych osób co już na 100% wiedzą że będą na zlocie aby na PM powymieniali się spisami i uzgodnili między sobą co kto chce .
----------
Jak tam z tą stronką odnośnie zlotu , robi ktoś coś w tym stylu czy niebardzo się komuś chce , jak by co to ja ją moge umieścić na swoim servie więc luz.
Pozdro WD.(PS. przydała by sie ta stronka , przynajmniej nie było by pytań w stylu ka to jest ???)
dobra widze ze temat torche przcichl wiec ja go wznowie bo naprawde bym chcail zeby cos takiego sie zorganizowalo :]
JEDZIEM LUDZIE!!!! DOBRZE SIE BAWIC!!!!![yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][yahoo][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej][okej]
ok
ma się rozumieć [yahoo][okej][okej][szpan][szpan][respekt][respekt]
Ostatnio edytowany przez remo_100 (2006-05-26 08:13:17)
To sie dobrze bawcie, bo ja sie wlasnie ostatecznie dowiedzialam ze na 100% nie jade [placze] Nie bede mogla wiec podwiesc fillip75 ani lilith [placze] porobcie duzo, duzo zdjec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NIewiem jak inni ale ja bede na 100% przy okazji zrobie sobie poprostu urlopik nad jeziorkiem /