Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam wszystkich.
Ma ktos moze napisy do wolf's rain (do odcinkow 21-26)?
Niestety na stronce tylko tych brakuje a seria mnie wciagnela i zastanawiam sie nad kupnem (musze najpierw zebrac kasiurke)lecz chcialbym obejzec pozostale odcinki bo ciekawosc mnie zabije [slina][slina]
nie tylko u ciebie u mnie było to samo. I jak napisałem na forum z pytaniem gdzie są napisy do WR, bo na ansi nie ma to wszyscy mnie wysmiali że są. No to ja wchodze na "W" a tam Wr nie ma, i wkońcu wpisałem w wyszukiwarce i znalazłem[okej]
NameLess One obierz PW, znajdziesz tam pomoc. Nie chcę się narażać moderatorom A poza tym trzeba pomagać osobom z tego samego miasta
Mówisz i masz napisy już sa do ściągnięcia wprawdzie dawno je tłumaczyłem wiec nie wiem jak tam z błędami licze na dobre ocenki i komentarze jak zauważycie jakieś błedy dajcie znać
Ostatnio edytowany przez Dragant (2006-05-21 17:51:53)
Wielkie dzieki wszystkim za pomoc
Ja cicałbym przypomnieć że WR jest zlicencjonowany
Ja cicałbym przypomnieć że WR jest zlicencjonowany
Przeciez napisalem, ze kupie. Trzeba wspierac wydawanie anime w Polsce. Co nie zmienia faktu, ze jak zaczynam ogladac serie i nie moge skonczyc to strasznie sie irytuje[deprecha].
Wiec dla zdrowia psychicznego teraz ogladam nielegalnie a pozniej na polke trafia legalne plyty jak tylko wyjda :D:D:D:D
Ostatnio edytowany przez NameLess One (2006-05-22 03:36:07)
Strony 1