Nie jesteś zalogowany.
Yo. Słyszałem że podobno niedługo ma wyjść kolejny film kinowy Full metal alchemist po Conqueror of Shamballa (ten się kończy tak sucho...:/) dlatego poszukuje drugiego filmu bo może jakoś fajniej zakończy serie... wie ktoś coś o tym? A jeśli już ten film ukazał się na necie to prosze o linki! Plx piszcie!!!
I love spaghetti but I got shhit on it!
Na Anidb nic nie ma, na googlach też nic nie znalazłem
Ale z drugiej strony, to byłoby zajebiście żeby zrobili movie 2;)
A od kogo słyszales Iglasty? Chciałbym żeby to była prawda ale czy można mieć jeszcze nadzjieję:(
Jeżeli nie ma takiej informacji na największych serwisach informacyjnych o anime, to zapewne jest to kolejna plotka stworzona przez rozmarzonych fanów. Ale nie miałbym nic przeciwko temu, aby takowy film powstał.
~iglasty: Nie klnij, bo to nie budka z piwem
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-21 11:38:13)
~iglasty - nie rób co poniektórym nadzieji. Znów niepotwierdzone informacje wypływają i powstanie niezłe bagno.
(ten się kończy tak sucho...:/)
Ĺťe jak? Kończy się bardzo dobrze. Nawet moim zdaniem gorzej od standartowej serii TV.
Ostatnio edytowany przez Kisiel (2006-05-21 14:20:53)
A od kiedy "gorzej" znaczy lepiej?
------ NIEKTĂRYM PONIĹťSZA WYPOWIEDĹš MOĹťE WYDAÄ SIÄ SPOJELREM. ------
Takie otwarte zakończenia mają swoje plusy, ale także minusy. Jednak widz pragnie happy endu (takiego konkretnego). Przy tej serii też go pragnę, dlatego nie obraziłbym się, gdyby powstało "coś dalej".
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-05-21 13:54:24)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
No mnie rĂłwnieĹź takie zakoĹczenie serii nie przypadĹo do gustu. ChÄtnie bym zobaczyĹ 2 kinĂłwkÄ, ale nic na to nie wskazuje. Film kinowy wyraĹşnie podkreĹliĹ, Ĺźe alchemia dla Edwarda i Alphonse'a to juĹź zamkniÄta sprawa. Nawet jeĹli film by wyszedĹ to tylko dla kasy i zaĹlinionnych fanatykĂłw. Ale kto wie, moĹźe...
Nawet jeśli film by wyszedł to tylko dla kasy i zaślinionnych fanatyków. Ale kto wie, może...
A co, ten wyszedł po coś innego?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
słyszałem taką pogłoske od wielu fanów a jak pytałem skąd wiedzą to piszą że od innych:) żadnego wiarygodnego źródła... no ale cóż każda plotka ma w sobie ziarno prawdy (prawie każda) a zakończenie moim zdaniem jest beznadziejne... głównie dlatego bo strasznie żal mi biednej Windy[placze] no i troche dziko że w końcu Al odzyskał ciało, i znaleźli się obaj w normalnym świecie... żal mi tych którzy w świecie alchemii nie chcieli by odejścia braci Elric... a patrząc po zakończeniu 1 movie'a to jestem prawie pewien że powstanie jakaś kontunuacja - może film, a może...:) druga seria?:D:D było by extra[szpan][yahoo] ale... czas pokaże!
Chcecie wiedzieć co będzie dalej? Otóż. Hitlera wypuszczą z więzienia, dojdzie do władzy, II wojna światowa - podczas niej tysiące ofiar i w tym nasi bohaterowie lub jeśli byli mądrzy wzięli dupy w troki i wyjechali do USA.
Koniec !!! FMA -
nie bądź taki optymistyczny;)ja mysle a przynajmniej mam taką nadzieje że uda im się wrócić do swojego świata że Ed poślubi Windy a Al znajdzie sobie jakąs panienke i bedzie zyc długo i szczęsliwie...8-D takie zakończenie by mi się podobało bo i tak nie ma co wspominac o tym że uda im się w końcu tą matke wskrzesić bo to już by było nazbyt dobrze:D co wy na to?
EJ!
Strasznei przepraszam za ten krzyk, ale czytam sobie topic i tu nagle... SPOILER!!!
Nie chodzi o winged'a... ale o IGLASTEGO!
Wnerwiony jestem, bo teraz wiem, że
----------------- SPOILER -----------------
że Al będzie miał ciało i coś tam, na szczęście nie wiem co, bo zakończyłem czytać
IGLASTY! Mów, że spoiler czy coś :/ Omg jakiego tera nerwa mam....
p0zdro
n0need
btw. jak coś ktoś chce ode mnie to pisać na PM bo tutaj już nie zaglądam
Zadnych lasek i takich tam i nie trzeba. Wystarczyłoby ze wroca do swego kolorowego świata a nie w tym naszym piep:Donym zadupiu siedzą.
gomen gomen ale to raczej można się domysleć że odzyska ciało taki był cel całej tej podróży...
nie bądź taki optymistyczny;)ja mysle a przynajmniej mam taką nadzieje że uda im się wrócić do swojego świata że Ed poślubi Windy a Al znajdzie sobie jakąs panienke i bedzie zyc długo i szczęsliwie...8-D takie zakończenie by mi się podobało bo i tak nie ma co wspominac o tym że uda im się w końcu tą matke wskrzesić bo to już by było nazbyt dobrze:D co wy na to?
Takie zakończenie tu nei pasuje
Anime niekonwencjonalne to musi być takie samo zakończenie.
A jak mówisz, że "odzyskał ciało i tak był cel całej tej podróży" - to sam sobie odpowiedziałeś - osiągnęli swój cel. Po co to ciągnąć dalej?
I coś się tak Winry uczepił?
Jeśli chodzi o Winri to mi też jej trochę żal no, ale trudno tak bywa w życiu. ą co do filmu to może być czemu nie ja się nie obrażę, ale jeśli ma powstać coś tylko po to żeby było to lepiej zostawić tak jak jest.
Jasny gwint... Drugi film FMA... Po co? Nie róbcie z FMA Mody Na Sukces do stu piorunów!
Może koledze chodziło o jakomś OAVke??? Chodziaż z chęcią bym zobaczył jak wiedzie się bohaterom FMA.
tzn to pomijając głównym celem napoczątku było odzyskanie matki, czyli reinkarnacja, a potem skoro to spaprali to 2 celem było odzyskanie ciał...