Nie jesteś zalogowany.
Witam... Skończyłem przegrywać swoje anime z CDR na DVDR, i w związku z tym mam ofertę dla jednej osoby z Wrocławia. Mianowicie mogę odstąpić 50 płytek: różne tytułu, różna jakość. Możliwe nawet, że część nie da się przegrać. Oczywiście nie interesuje mnie żadna wymiana lub czyste płytki w zamian! Choć nie pogardzę jakby ktoś miał coś interesującego .
Nie chce mi się nawet sprawdzać co jest na tych płytkach, więc nie odpiszę na ewentualne prośby o podanie spisu . Jest to skierowane, przede wszystkim, dla osób dopiero co zaczynających "zbieractwo". Jeżeli jednak nie znajdą się takowi użytkownicy, wtenczas płytki trafią do autora pierwszego posta napisanego poniżej (koniecznie z Wrocławia!). W innym przypadku - krążki czeka utylizacja .
Ponawiam pytanie odnośnie płytek.
Ja bym wziął ale jestem z lublina
Masz tam same oryginały i anime na które nie ma licencji prawda?
Imperare sibi maximum est imperium
Ja bym wziął ale jestem z lublina
Jeżeli nie znajdzie się nikt chętny z Wrocławia to mogę ci wysłać płytki pocztą (oczywiście jam nie dobra wróżka i za wysyłkę zapłaciłbyś ty ).
Kane w sumie to dobrze, że mi przypomniałeś... muszę sprawdzić, bo nie mam zielonego pojęcia co tam jest. W razie czego usunę te płytki, które trzeba. No to ładna byłaby wpadka .
EDIT: Po sprawdzeniu okazało się, iż płytek było 61 . (Nie)stety, ale odrzuciłem te płytki, na których są anime z polska licencją ([klnie] AnimeStore mają tak cholernie drogie rzeczy, jednak nie chce się nikomu narażać , a i sam jestem za kupowaniem oryginałów). W związku z całym zajściem pozostało 40CD + 1 DVD.
Czekam jeszcze do poniedziałku na chętne osoby.
Ostatnio edytowany przez Beavis (2006-05-20 12:50:26)
Jak mówisz że 50 płytek to ja moge przyjechać do Wrocławia to niedaleko hehe8-D
Dobra a ja moge z checią od ciebie w takiej sytuacji wziąć pod warunkiem ze zechce ci się z 15 mint zmarnowac i na poczte pójść.
Witam, ja też z chęcią bym mógł w takiej sytuacji wziąć płytki. Jednak jak jest z tą pocztą?
Jestem nowy, więc zależałoby mi na nich Dopiero od około 4 miesięcy siedze w tym, więc dla mnie byłby to duży krok :]
Czekam z niecierpliwością. Jeżeli poczta wchodzi w grę to cool! Jeżeli nie, to nic żyje się dalej, przecież nie popełnie samobójstwa[papatki].
(za 2h-3h dopiero powracam ;/ i lookne co i jak się zmieniło i co tutaj upichciliście noweg ;D)
([klnie] AnimeStore mają tak cholernie drogie rzeczy, jednak nie chce się nikomu narażać
Akurat w AnimeStore jest niewiele polskich wydań, więc nie radzę się sugerować ich ofertą. Raczej poszukaj listy zlicencjonowanych anime na tym forum.
I ja bym wzilo za pomoca poczty a pieniazki na przesylke przelal na koto lub innym sposobem oddal
A o co chodzi Wrocław się kłania
hmm... OK. 40 płyt to dużo ... ja też bym mogła za pomoca poczty ale przydło by sie napisanie co na tych płytach jest bo kota w worku brac to tak średnio
Ostatnio edytowany przez Aleksandra (2006-05-20 17:43:33)
to ja też z wrocka. jakby się nie znalazł nikt to mogę przygarnąć, ale jakoś specjalnie mi na cd nie zależy ;P
Ja z chęcią bym przygarnął te anime i dodał do mojej skąpej kolekcjii.. ale sądzę że niedługo się powiększy ( co nie lilith ) A co do Wrocławia to no problemo:) ( ale jak znam moje szczęście[shithappens] to ktoś znowu mnie ubiegnie[zly])
Istna makakofonie się zrobiła... człowieka nie było raptem parę godzin, a tyle się wydarzyło. Czas na podsumowanie dotychczasowej batalii:
1) ~amarthar sugerowałem się tylko i wyłącznie naszą ANSI'owska listą (by Anaka), dlatego też wyrzuciłem wszystkie tytuły skorelowane z nią (no prawie wszystkie ... z tego samego powodu co podałeś),
2) ~Kisiel coś mi się wydaje, że ty nie potrzebujesz tych płytek mając Magmę (dobrze kojarze? ),
3) miały być osoby z Wrocławia lub ktoś kto może odebrać płytki - czemu cała reszta się tak napaliła... chyba rozbudziłem w Was niepotrzebną nadzieję ,
4) ~grejpfrut jeśli Ci nie zależy to może podaruję je komuś, kto właśnie zaczyna "zabawę" z anime...
5) ~Dranzeer jeżeli rzeczywiście ktoś może odebrać za Ciebie CD (nie faworyzowałem bynajmniej mieszkańców Wrocławia ) to nie pozostaje mi nic innego jak poinformować, iż akcja została zakończona - płytki trafiają do ~Dranzeer'a.
Jeśli jednak coś pójdzie nie tak, wtenczas następną osobą, do której mogłyby trafić płytki będzie ~n0need - ze względu na małą ilość posiadanych tytułów (przekonał mnie twój PM).
Na koniec pragnę zachęcić innych użytkowników do ofiarowywania (w żadnych bądź wypadku sprzedaży!) swoich płytek, z którymi i tak nie mają co zrobić - lepiej komuś dać, aniżeli wyrzucić... w myśl - od fanów dla fanów..
2) ~Kisiel coś mi się wydaje, że ty nie potrzebujesz tych płytek mając Magmę (dobrze kojarze? ),
No fakt... nie jestem początkującym Znam takich sporo z wrocławia ale tacy nieśmiali, że nawet na spotkania mangowe nie przyjadą
Nie mam Magmy, jestem o krok dalej. E-Wro T1 się kłania [Magmę ma mój ojciec]
Chce ktoś może YuYu Hakusho TV 1-112 (dual audio) + Guardian Hearts 1-6 (Miyuki Fansubs)+ Air Summer special + Hungry Heart Wild Striker 1-52 (Saizen) na 10 DVD? Po koszcie przesyłki i nośnika (nagrane na Sony +R/TDK +R). Jakiś czas temu chciałem to dać w ramach paczki "anime za free" ale MBell się nie odezwał w celu sfinalizowania sprawy... Pisać tutaj albo na Priva.
EDIT:
już oddane
Ostatnio edytowany przez Piter666 (2006-05-20 20:40:47)
Ja chcę(dopiero zaczynam zabawę z wiekszością tytułow więc chetnie wezmę).
~Piter666 .
Może ktoś jeszcze się znajdzie do ofiarowania komuś anime .
Ja bym napzrykład Nruuto wzioł.[szpan]HE HE HE
Full Metal Panic[slina]
Ostatnio edytowany przez constans73 (2006-05-20 20:34:07)