Nie jesteś zalogowany.
ja to dobrze mieć samochód i prawko:) musze w czerwcu zacząć chodzić na kursy:D
A Lilith nie jedzie?
Właśnie nie wiem , wydawało mi sie , że byłem dostatecznie zachęcający[szpan].
No przecież pisałam, że jak będę mieć w pracy wolne to pojadę:)
Choć patrząc po liście będę jedyną przedstawicielką płci pięknej[wstyd]
~Dżibril: Hehe to ja rezerwuję osobny pokój
"Chodź, poluj ze mną. Zostaw ból i bądź znowu wolny. Tu każdy czas jest teraźniejszością i wybór należy do ciebie. Wilki nie mają króla."
no to może byś doś spora liczba osub na tym zlocie ale chyba nie każdy weźmie komputer bo jak ktośbędzie nie etni to chyba raczej rodzice nie pozwolą. ale zawsze można po kombinować że kompa dp serwisu się niesie a on będzieczekał przy dżwiacz [hehe] ale gożej ędzie jk rodzić się dowie
to teraz w ramach doswiadczenia z poprzedniego zlotu tez sie zglosolo duzo osob a przyjechalo tylko 5 no ale tu akurat nie bylo znaczacej szkody bo to bylo na miejscu. W tym wypadku jest inaczej bo prawie wszyscy beda musieli przejechac pol polski. Tak wiec nie chce zyby byla jakas akcja w stylu przyjezdzamy na zlot a tam beda 2 osoby. Wtedy by byla lekka porazka. Tak wiec zastanowcie sie 5 razy zanim napiszecie ze jedziecie bo jak juz napiszecie to amen chodzby sie dom palil albo babcia w szpitalu wyladowala to macie przyjechac jak sie zdeklarowaliscie. Nie mowie teraz ale tak jak bedzie tydzien przed wyjazdem to juz wtedy co napisane jest swiete. Amen
że tak spytam, a dużo wtedy osób zdeklarowało się, że przyjedzie?
kolo 15 pisalo ze bedzie
to jak narazie więcej niż teraz[brakslow]
ja tez bym sie dolaczyl 8-D8-D8-D i mysle ze z fura tez nie bedziewiekszego problemu tylko wczesniej msuze wiedziec co jak kiedy i za ile [cool]
jak zbiora sie 2 samochody (pewniaki) to bez obaw mzna jechac
Ostatnio edytowany przez mikrus (2006-05-18 12:59:23)
jak coś jade z tobą[okej]
Z mojej strrony będzie jakieś 4 osoby ale na 50%. Jak załatwie samochud do będe na 99% tylko że to jest trudne zadanie z załatwieniem auta
Ja pisałem do Mugena ale coś nieodpisuje
Żadne nie odpisuje odpisuje i prosiłem chyba zeby pisac po południu czyli koło 16 bo wtedy jestem w domu wcześniej mnie nie ma z racji uczelni i dojazdu pociągiem.
Co do ilości osób zrobie liste jak ktoś do mnie coś napisze na razie zgłosiła się ekipa ze zlotu u WD czyli jakieś 6 osób oraz Przemek3 i waski jestem oni przynajmniej się pofatygowali i wiedzą że istnieje coś takiego jak PM. Oprócz PM i gg jest mail który też podałem kożystajcie z tego bo jest pewne że dojdzie.
Osoba która zgłasza mi osobiście ze jedzie jest dopiero spisana ci co mówią na forum że jadą a ja nic nie wiem bo nie dostałem wiadomości to takie coś sie nie liczy!!!!!!!!!!!
Liste sporządze jak będzie wieksza grupka powiedzmy 10 osób.
I jeszcze jedna kwestia bo to mi spokoju nie daje Kto ma robić liste i sie zajmowac zlotem ja z utusukushi czy może Dżibril bo nieładnie tak nagle ogłaszac ze sie liste robi itp[ej][ej]
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-05-18 13:58:48)
do ciebie mamy pisac to sie tym zajmij :] zostales nominowany
Dzięki czuje się zaszczycony
Info porzadkowe Zaczynam zbierać zgłoszenia od nowa Wszyscy chętni oprócz :
Remo_100 i mikrus
zapraszam do zgłaszania się wiecie jak więc nie pisze.
Dlaczego od nowa ??? Proste zrobił się drobny burdel i trzeba nad tym zapanować[shithappens]
Ostatnio edytowany przez MuGen (2006-05-18 14:45:40)
kolo 15 pisalo ze bedzie
Podobno ok 30, ale trzeba się WD zapytać;).
Miałem się nie wypowiadać tutaj nigdy ale jak widać to robię
Eh, te zloty i co tam dokładnie będzie? Prócz spotkania się z forumowiczami innych atrakcji nie widzę. oglądanie anime? granie w gry? DDR? - bo się uśmieję.
Może niedługo konwent zrobimy?
Swoją drogą chcę was zaprosić na pierniCON i obchodzenie dziesięciolecia m&a na dzień dzisiejszy będę tam na 90% a potem kolejna Reanimka
I jeszcze jedna kwestia bo to mi spokoju nie daje Kto ma robić liste i sie zajmowac zlotem ja z utusukushi czy może Dżibril bo nieładnie tak nagle ogłaszac ze sie liste robi itp[ej][ej]
Co w tym nieładnego , pojęcia nie mam . I nie chodziło mi o to żeby robić liste ludzi którzy jadą , tylko orientacyjnie zaznaczyć , kto i skąd mógłby jechać.
Jak moja inicjatywa jest ci sola w oku , to skasuje to co napisałem.
EDIT.
Chciaż jak sie nad tym zastanowić , to rzeczywiście mogło to być mylące:P.
Przepraszam więc za zamieszanie .
Ostatnio edytowany przez Dżibril (2006-05-18 18:26:25)
spoko nic sie nie stało i nie jest mi to solą w oku tylko po prostu sie bałagan zrobił
MuGen ile osób już ci napisało że jedzie??
MuGen ile osób już ci napisało że jedzie??
W tej chwili jest ok 6 osób a niektórzy deklarują że wezmą ze sobą kilku innych
ja tez bym chetnie pojechala