Nie jesteś zalogowany.
skąd można sciągnąc opening Road to 2002??
Który?
Wszystkie najlepiej:P
Może mi ktoś powiedzieć jak ściagać te odcinki z megaupload?
Proszę o kontakt na gg 2236500.
Już wiem
Ostatnio edytowany przez krecik502 (2006-05-05 19:44:04)
Czy mogłabym prosić o pomoc??zupełnie nie wiem jak ściągać cokolwiek na megaupload..a bardzo zależy mi na tej serii.Podaje mój nr gg 8883381.Bardzo prosze o pomoc,a na pewno się jakoś odwdzięcze;)
Wchodzice w link z plikiem. Pokazuje się strona megaupload i w prawym górnym rogu (prawie górnym) odliczaja się sekundy ( 45 s) gdy skończy się odliczanie pojawia się w miejscu licznika napis: "click here to download" i tam wciskacie LPM. I koniec.
Warto dodac że te click to download na początku zostaje zakryte przez głupią reklame ... należy najpierw na niej wcisnąc X...
mam pytanko czy mógłby ktos jeszcze raz wrzucic ta serie błagam!!!i jak sie da polskie napisy!!!!!!!!11piozdro wrzuccie błagam
No przecież jest dostępna na MU
sciagnalem obejzalem i sle podziekowania ... dla uploadujacych ... swoja droga szkoda ze tak sie to skonczylo ... mozna by to ogladac w nieskonczonsc... arigato i sajonara!
Zauważyłem, że linki nie działają i nasuwa się takie pytanie: Czy ktoś będzie chciał jeszcze ściągnąć?? Bo ja mogę spokojnie wstawić znowu
ja jestem za, bo dopiero co zacząłem ściągać i jestem na 6 epie
Najpierw trzeba sprawdzic, które linki są martwe...
no to jak np. ja będę ściągał to napisze B4RT3K, które nie działają, bo innaczej tego nie omine...
o jakbys mogl wrzucic:D Ja wlasnie od pol godziny proboje sciagnac ep 19 i probowalem i kompa resetowac i przegladarki zmieniac hehe:D
o jakbys mogl wrzucic:D Ja wlasnie od pol godziny proboje sciagnac ep 19 i probowalem i kompa resetowac i przegladarki zmieniac hehe:D
U mnie link do ep 19 działa. Może przekroczyłes limit?
no ja tez juz sciagnalem rano:D a teraz proboje 20 hehe.. no klikam potem na "click here by cos tam" i zamiast okienka megaupload to jest bialy ekran a nic si enie ładuje
edit: ej no nie moge no źle mi sie sciagnal 19 i teraz znowu ni emoge go sciagnac:/
Ostatnio edytowany przez Gwjazdor (2006-05-17 16:29:11)
nie dziala mi link do 3 epizodu Tsubasy. jesli ktos by mogl to prosze do ponowne wrzucenie go. mam zamiar zassac calosc road to 2002 wiec o ile znam zasady na MU to przedluzy to dzialanie linqw o miesiac. z gory dzieqje sedczenie za pomoc i wstawienie odcinqw.
[edit] juz chyba dziala, jesli sie uda to bede zasysal cala serie po kolei wiec powinna byc "aktywna" przez kolejny miesiac
Ostatnio edytowany przez Pandunia (2006-05-21 23:00:44)
skąd wziąć napisy do epka 32 i 33 bez openingu i endingu?
Ostatnio edytowany przez Gwjazdor (2006-06-01 11:06:00)
niestety pliki 9 22 23 sa padniete zrobil by ktos reup??
pls
pozdrowka
Prosze o re-up 29 odc.
obecnie dl zatrzymuje sie na 11,5 MB i ani rusz dalej