Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Ściągnąłem dalsze odcinki Night Shift Nurses (ep. 6-10). Niestety odcinki te są już cenzurowane oraz bez angielskiego tłumaczenia (są tylko po japońsku, zaś odc. 9 posiada chińskie suby ). Szukam po necie angielskich skryptów do tych odcinków, lecz nigdzie nie mogę ich znaleźć; albo nigdzie ich nie ma albo ja źle szukam. Czy ktoś wie, gdzie mógłbym znaleźć angielskie skrypty do tychże odcinków NSN? Będę bardzo wdzięczny za wiadomość. Mój mail: martinrus@vp.pl . Serdeczne dzięki.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
mylisz się Hentai-Society wydali 9 odcinków w .mkv albo w .ogm z napisami - poszukaj linków do Hentai-Society albo wejdz na
jak ściągałem jakiś czas temat to nie było jeszcze wersji bez cenzury a mam jeszcze 6 i 10 odc.
Tu masz odcinki 6-9 bez cenzury,z angielskimi napisami,ep. nr 10 jest tylko ocenzurowany. http://angernet.org/?id=films&type=1
A jaki to jest relek, ten z angernet? Ĺciągnąlem 1 ep (bodajże 5.5) i był niestety cenzurowany w koszmarnej jakości ;/
Jest to grupa H-S i na pewno nie jest ocenzurowany ,a jakość jest dobra.
wiec mam juz adcinki ep 06 do 09
Gdzie mozna znalezc pozostale? (rowniez nieocenzurowane chociaz angielskie hardsuby juz mi zwisają)
Dzięki. Wszedłem na stronkę podaną przez ~gambit100. Właśnie ściągam odc. 5,5. Ciekawe co z tego wyjdzie...
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Epki 1-5 i deletes scenes (1-5) wydał anime-Legion, jesli chodzi o 6-10 to wydało to hentai-Legacy ale niestety 10epek jest tylko i wyłacznie ocenzurowany, nawet na oficjalnym DVD nie ma niecenzurowanej wersji.
Strony 1