Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Witam... poszukuje nastepujacych epizodow Daimosa: 11,27,28 no i 41 bo mam po japonsku go Super by bylo gdyby ktos mogl je udostepnic. Odrazu mowie ze emule u mnie odpada Znajdzie sie ktos? :*
epka 27 i 28 nie dostaniesz nigdzie, bo prawdopodobnie uległy zniszczeniu, od dawna polonia1 ich nie pusciła
Niczego nie jest mi szkoda, nic z tego czego jeszcze mi brak!
Starczy, gdy kocham, huczy las i wieje wiatr.
no mi sie tez przydało kilka:/
oto numerki: 11, 13, 32, 33, 34, 41, porsze o wsparcie:D:P:P
AgA tu masz LINK do 13. Niestety .rmvb, ale chociaż pl. 98 mb. Parę znajduje się też na http://www.download-anime.prv.pl/ no i na torrentach po ok 250 mb.
Na emule pojawily sie epizod 27 i 28 Daimosa!!! Waza po 350mb... niestety jest narazie malo zrodel. Zastanawiam sie czy sa one po polsku czy nie... hmmmm
Nie, nie sa to PL, bo P1 juz tych odcinkow nie ma. Poza tym jedyna osoba, ktora ripuje polskie odcinki i daje je na ed2k jest michoo.pro z osloskopu i jak juz, to jego odcinki maja po ok. 233 MB.
A niby skad wiecie ze P1 juz tych odcinkow nie ma?
Bo ich juz dwa razy nie wyemitowali.
na emule są no ale na razie nie wiadomo co to jest. miejmy nadzieje ze to dobre[okej]
mam nadzieje ze po polsku
jezeli tylko bede mogl otworzyc podgląd to dam znacz czy są dobre
(;)27 i 28)
na emule są no ale na razie nie wiadomo co to jest. miejmy nadzieje ze to dobre
Mod Edit
Posklejałem Twoje posty. Używaj opcji edycji i nie pisz więcej 4 postów pod rząd z jednym zdaniem każdy
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-05-07 20:31:08)
Ale zes nasmiecil... Ja mam po okolo 50% tych epkow i juz widzialem podglad... jakos kieeeeeepsko-srednia a dubbing jest po angielsku. Jesli www.daimos.info chce wypuscic DVD z daimosem w takiej jakosci... to lepiej niech tego nie robia. Dociagnac tez nie wiem czy dosciagne reszte bo jeszcze w ogole nie widzialem 100% zrodla
A na PT jest cała seria(która została wypuszczona w pl) z lektorem ;] tylko troche ponad 9 gb ;]
Ostatnio edytowany przez Armagedon (2006-05-07 22:51:44)
No właśnie:) ale gdy dawali zaproszenia na PT byłem zdegradowany z rangi i nie mam teraz żeby rozdać:P
PT? nie jestem wtajemniczony;)
ja tez nie
temat spadl dlartego pisze i ponawiam pytanie co to PT?;)
temat spadl dlartego pisze i ponawiam pytanie co to PT?;)
Paskudny Team8-D
A tak na poważnie pewnie chodzi o polish tracker http://polishtracker.org
a na marginesie moge dac zaproszenie na polisha ale tylko osobie ktora wie nie tylko co to jest sciaganie ale i seedowanie ( ilosc zaproszen 2 )
Strony 1