Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
To może coś z absurdu:
-gumowe zwieracze
-darmowy przeszczep trzeciej nerki
-akcelerator cząstek elementarnych
czy dość absurdalne to sami oceńcie
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
No i właśnie chodzi o akcelerator cząstek elementarnych.
Do pracy
No jeśli się lud spauperyzował, to chyba tym bardziej powinien mieć tylko absurdy w głowie
A ja myślałem że o bałwana w igloo
Imperare sibi maximum est imperium
Ja jeszcze jako tłumacz chciałbym dostać paszport polsatu. Bo stary gdzieś mi się zapodział. Hehe ale luźniutki ten temat i bym powiedział taki głupi.
O właśnie, paszport polsatu O to chodzi, albo o ogórka korniszona
hydrobulbulator do wodotargacza i grabki
Można prosić jakąs definicję tego hydrobulbulatora bo nie za bardzo wiem o co chodzi
PS. Kiedy rozstrzygnięcie Quizu?
"Choć uliczna burda jest ze wszech miar godna potępienia, to nie ma nic złego w energii, jaką wyzwala ona w ludziach" John Keats
jestem nowy ... ale ten temat mi odpowiada wiec sie wypowiem
- glebocwancykator z przyczlapnikiem do bulgulatora i przyssawkami
- zamknieta puszke piwa z woda w srodku
- orginalna kasete just 5
- etat jako polawiacz perel na lodolamaczu w ciesninie beringa (nie jestem pewien jak to sie pisze )
Glebocwancykator to ja już mam, więc mi by nie był potrzebny, ale przyzsawki by się przydały
Co do kasety Just 5, to jak to będzie nagrodą za pobranie napisów autora to ja napisów już nie będę udostępniał
Krótko i konkretnie: kopa.. rkę
Ja bym proponował:
-tygodniowe zastępstwo kierownika 3 zmiany w kopalni Uranu na Kaukazie.
-ewentualnie glebogryzarkę z turbodoładowaniem i napędem na 3 osie.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
no to moze jeszcze :
- prace na 3 zmiany w miesnym
Nie nie nie, proszę pamiętać o pytaniu: co powinien autor dostawać za KAŻDORAZOWE pobranie jego napisów Dlatego np praca gdzieś nie wchodzi w grę
Ha ! juz wiem ...
- autor powinien dostawac za jedno pobranie ... uwaga uwaga ... jeden bit !! 0 albo 1 do wyboru ... jak by juz nazbieral odpowiednia ilosc bitow moglby sobie je ulozyc w co by zechcial ... im wiecej bitow tym fajniejsze rzeczy moglby sobie ulozyc ...
No to ja bym proponowal 2 akcje firmy sprzedajacej piasek na Saharze.
ja dodam (poza konkursem ofkors), że autor powinien dostać Kropka do przygarnięcia
placek z chomika i żelkę w kształcie kalafiora.
Jeszcze czego.. Łódź przygarnęła Kropka i co tera ma?
Za każde dodane napisy powinien dostać pokemona Złap je wszystkie! ROTLF!!
KONIEC QUIZU
W związku z niskim poziomem nadsyłanych odpowiedzi kłiz kończy się z dniem dzisiejszym.
Wyłoniono w toku konklawe dwóch zwycięzców:
I nagroda
Wanderer za "akcelerator cząstek elementarnych"
Proszę udać się do wybranego hieprmarketu Biedronka, wejść od zaplecza i powiedzieć, że jesteś z konkursu
II nagroda
marduk666 za "paszport Polsatu"
Niestety producent gru Duke Nukem Forever oświadczył dziś, że mogą wystąpić niewielkie opóźnienia w wydaniu gry, stąd druga nagroda została zmieniona na roczną prenumeratę "Sztandaru młodych" .
W tym miejscu jury chciałoby potępić postawę kolegi Yanga, który w sposób otwarty namawiał ludzi do spożywania napojów alkoholowych
Nagrodę w kategorii "najtrudniejsze słowo" otrzymuje
George za "spauperyzowało", w nagrodę otrzymuje czaszkę młodego Alberta Einsteina, i drugą, jak już był starszy
Misterem publiczności został
mruq za "hydrobulbulator do wodotargacza" ( w uzasadnieniu przedstawiciel publiczności powiedział, że nie ma pojęcia, co to jest, ale rymuje się fajnie z "karburatorem do piachociągacza"), nagrodą jest spacer w kosmosie do odebrania w biurze turystycznym "Łajka"
Zwycięzcom gratuluję
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna