Nie jesteś zalogowany.
Witam!
Niewie ktos gdzie mozna sciagnac film kinowy z NGE Jakis "dead & rebirth" Bo podobno istnieje taki;]
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Jay (2006-05-07 08:29:01)
http://www.mininova.org/tor/70051
w tym torrencie masz ta kinowke ;]
Sorry, ze nie napisalem, ale chodzi mi raczej o p2m lub zwykle linki np. na Megaupload;]
Jestem za NAT'em;] Wiec z torrenta sciagac za bardzo nie moge;]
Miałem podobny problem. W taich przypadkach pozostaje jeszcze wymiana.
Death & Rebirth to szajs, streszczenie serii.
Prawdziwym filmem jest "End of Evangelion".
No weź nie przesadzaj.
Oglądałem to i co prawda większość to streszczenie ,ale są również nowe wątki plus duża dawka muzyki klasycznej,szczególnie na końcu.
Ogladalem End of Eva "Air" a teraz sciagam ostatni;] Ale przydaloby sie wszystko obejzec;]
kurcze mialem taka faja rozpiske jak ogladac nge, ale sie gdzies zapodziala. Co wy chcecie od Deat & Rebirth akurat ten movie duzo wyjasnia. Jego nalezy ogladac po 24 ep. Np. wyjasnia powody pobytu asuki w szpitalu w End of Evangelion. Ok juz nie bede wiecej spoiler'owal. Ale on akurat jest warty ogladniecia zeby zrozumiec w calosci nge
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-05-07 11:23:04)
Mogą być nowe sceny.
Ale jest ich tyle, że jeśli nie zdasz NGE baaardzo dobrze to nawet nie zauważysz kiedy były
Ja oglądałem raz serię tv ,a od razu zauważyłem te sceny.
A tak szczerze to ściągnąłem ten film również ze względu na dźwięk 5.1 którego hardsuby basaki nie miały ,a tych dużych nie ma sensu ściągać.
[bzdura]Skończcie z tym[koniectematu]. Od czego jest PM?
A wracając do tematu to mam zamiar sobie pooglądać tą kinówke, pomimo tego, że nie jest oceniana a wysoko.
Jest jeszcze Revival of Evangelion czyli D&R + air.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-05-07 12:34:39)
Revival to inna nazwa na Renewal czy Platinum. Czyli po prostu wersja zremasterowana. Poza tym nie moze byc D&R+Air, bo Rebirth to Air bez kilku scen, i jak juz takie cos by bylo to by bylo raczej Death+Air.
Ja czytałem że "Revival of Evangelion" to inna nazwa filmu "Death".
D&R było wcześniej a Death później.
To widac czytales glupoty. Death wchodzi w sklad D&R, tylko ze pozniej, jako ze tworcy nie byli zadowoleni z tego filmu to potem zrobili Death^True a Rebirth rozwineli w EoE.
Nieprawda.
Film Death powstał po D&R i zawiera połowę filmu End of Evangelion.
Napisy polskie sobie poczytaj to zobaczysz.
Ostatnio edytowany przez tom_21 (2006-05-07 13:10:11)
Widac ze sie nie znasz. Zajzyj sobie na AniDB, Anime News Network czy tez chociaz na AnimeNFO.
To Rebirth jest (okrojona) pierwsza czescia EoE. Death to streszczenie serii. Poza tym jakby powstal PO D&R to by nie bylo D&R tylko samo Rebirth.
a ja wam napisze tak
ze wzgledu na postepujace lenisto nie bede tego tlumaczyl bo mi sie nie chce
After the series was over, and the ending was deemed as bizarre , a new ending was planned as a movie. It took longer to animate than they thought, though, so they ended up releasing it in two parts: first as Death and Rebirth, then as End of Evangelion.
czyli amarthar ma racje ze death to recap a rebirth to pierwsza polowa EoE i po sprawie tak wiec wiecjej nie musicie sie klucic
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-05-07 13:41:07)