Nie jesteś zalogowany.
sciagnolem sobie pierwszy epek z 133 raw i sie nie mile zaskoczylem pelna pikseloza czy tylko u mnie jest tak czy moze ktos z was sciagnal z tamtad i moglby powiedziec czy u niego wsio ok
a jesli tez jednak cos jest nie tak z tym wydaniem to moze by ktos podal alternatywnego linka do 1 ep tego anime
Wszystko jest OK, musisz mieć coś nie tak z kodekami poustawiane. On jest w x264.
A tu masz inne wersje:
http://tracker.danomac.org/torrents/[Q-R]_TOKKO_ep_01_(DivX6.21_640x352_24fps_CBR).avi.torrent
266.59MB
[アニメ] TOKKO 特公 第01話 「暁」(Divx621 704x396).avi
180.62MB
EDIT: Jak chciałem ten pierwszy link wstawić prawidłowo to później nie działał, podejrzewam że chodzi o mnogość znaczków "/["
Ostatnio edytowany przez George (2006-04-23 10:59:35)
A tak kożystajac z tematu to co sądzicie o tym anime? Podobno miał to być jeden z nielicznych "hitów" sezonu.
Jeśli o mnie chodzi to podoba mi się, ale spodziewałem sie bardziej mrocznego klimatu.
Niestety zapowiada się że znowu będziemy mieli grupę nadludzi z mieczami i hordy potworów do zabijania, plus wielki boss do zabicia przez trzy końcowe odcinki (zapewne zginą wtedy niektórzy z nadludzi, inni powspominają sobie dzieciństwo, a bohater wyzna swoją miłość).
Mam jednak nadzieję że się mylę i scenariusz odbiega od powyższego schematu.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
I tak lepsze to niż Blood+:P
Raw od l33t juz jest:
TOKKO_02_(640x352_120fps_x264)
Mi się 1 ep podobał, nie jest takie złe jak narazie.
Ostatnio edytowany przez Maniack (2006-04-26 14:41:04)
mam pytanie. ma ktoś też wersje l33t-raws 2 odcinka tego anime? jak tak to niech powie czy też ma takie coś że dzwięk idzie normalnie a obraz zasuwa niemiłośiernie szybko? i jak sobie z tym poradzić?
hehehe no ja mam to najnowsze chyba że jeszcze jakieś nowsze jest to zapodajcie linka bo nie mam tej ruskiej strony.
To pewnie masz teraz to co ja Jeżeli dobrze pamiętam... CCCP-Project
Ostatnio edytowany przez strusic (2006-04-29 23:53:01)
Czy ktos sie orientuje kto bedzie to tłumaczył? SHS poprzestali póki co na trailerze, a o grupie Oyasumi nie mam praktycznie żadnych informacji, zrobili pierwszy odcinek chyba w trzy dni po premierze, a drugiego nie widać.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Też czekam na drugi odcinek, ale go ciągle nie ma[zly]. Są plany, że Asoko wyda tą serię w PL Hardku (o ile będzie ang przekład od Oyasumi, żeby phenix mógł dlaej tłumaczyć) - jako wyjątek w TVripach (potem na DVDripach), póki co, na razie trwa obróbka skryptu i dobór ludzi do projektu[hehe], dlatego nic więcej nie zapowiadam, tylko tyle, że się pojawi - kiedy? Niewiadomo:P.
Info niebawem będzie dostępne na stronce i forum;p
Ja mam pytanko, mi się wydaje czy kolory są wyblakłe troche w tokko ?? Manga jest wspaniała więc cieszyłem się na anime, lecz sposub animacji i kolorystyka sprawiły że troche się zawiodłem. Mogli się bardzie postarać
Ostatnio edytowany przez Feniks_Ognia (2006-04-30 08:50:05)
Ze strony Oyasumi:
"So I think a couple of people (re: everyone) wants to know what's going on with TOKKO. Here's the deal:
We're working on a re-release of the first episode because quite a bit of people (legitimately) complained about the audio. We found a better raw (and thus, better sound) earlier this week, so we'll redo the sound and re-release it as TOKKO 01v2. As for script content, nothing's changed (besides one word, which will probably not be noticed). Again, if you want better sound, the v2 encode is for you.
Episode two is being held a bit for a reason or two. Primarily, we're making sure the sound and video for this episode are adequate (i.e. waiting for better raws) so we don't want to rush the episode out (since v2's are best avoided when possible).
Expect those two over the weekend or earlier! "
To chyba wszystko wyjaśnia.;)
Znajdzie się dobra dusza co poseeduje
[Q-R]_TOKKO_ep_05_(DivX6.22_640x352_24fps_CBR).avi ??
Dzięki wielkie ~phenix
Ostatnio edytowany przez dzimbo (2006-06-01 20:47:24)
Za parenaście minut włączę seeda.
Edit: Dobra, już jest. Może niewiele, ale zawsze coś.;)
Ostatnio edytowany przez phenix (2006-06-01 20:28:02)
ostatnio przeglądałem odcinki tego anime i... cofam wszystkie pozytywne wypowiedzi na jego temat; tokko to niskobudżetowa kpina. manga trzymała raczej średni poziom i w sumie dało się to czytać, ale anime to poprostu .
stanowczo nie polecam!
ostatnio przeglądałem odcinki tego anime i... cofam wszystkie pozytywne wypowiedzi na jego temat; tokko to niskobudżetowa kpina. manga trzymała raczej średni poziom i w sumie dało się to czytać, ale anime to poprostu .
Dokladnie, jada na nazwisku autora mangi. Seria przynudza, momenty ktore powinny wywolywac u widza jaka kolwiek zywsza reakcje sa mi obojetne. Wole mange bo jest krotsza i ciekawsza.
Dochodzi do tego, że chyba zarzucę kompletowania tej serii.
[cytuj]I tak lepsze to niż Blood+[/quote]
Blood (Saya jest boska ) staje się lepszy z odcinka na odcinek!
gg - już działa
Google+ m.bellon.atas@gmail.com
Aktualnie oglądane :
* Usagi Drop * Ao no Exorcist * Tiger & Bunny
Mnie Tokko sie widzi, każdy ma inne gusta -_-, najlepiej jest samemu obejrzec i ocenic, niz sugerowac sie zdaniem innych.