Nie jesteś zalogowany.
Cześć z chęcią się wymienie Sailor moon od Anime avatar i heterman, oraz Dragon Ball, Z i GT z polskim lektorem, za jakieś inne anime. kontakt na gg 7798899 lub PM bądz odpisac w poscie.
Każdy może tu wystawić swoja propozycje zamiany/wymiany anime.
Są 3 zasady:
1. Nigdy nie daje się więcej niż 3 animy.
2. Podajemy zawsze tytuły i grupy.
3. Najmilej są widziane rzadkie anime, które ciężko się ściąga.
To zostało stworzone aby nie tworzyć więcej takich tematów.
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2006-04-29 18:16:51)
Jak byłem mały to przez Sailor moon bałem się telewizji.
a dlaczego Zgrzyt to taka fajna anima
To było głupie....Wolałem takie anime co kolesie tam w piłkę grali ale nie pamiętam nazwy....:(
było fajne, ja też wstawałem na 7.00 ale pilkaż w grze widzialkem kilka epów i mi sie też podobało ale polecam.
Mi tez się podobało bo do tej pory to jest najlepsze anime jakie polsat wyemitował.
Po sm było tylko gorzej oczywiście nie tylko na polsacie.
Swięte słowa tom_21 teraz niemożna nic ciekawego znaleśc w tv z anime
Swięte słowa tom_21 teraz niemożna nic ciekawego znaleśc w tv z anime
A np. Gunslinger, Last Excile, Cowboy Bebop, Samurai 7, Mononoke, GTO, Serial Experiments Lain. Nie nazwałbym tego nieciekawym.
To chyba oczywiste ,że nie licząc hypera.Na axn obecnie nie ma anime ,a kiedyś były aż dwie fajne pozycje.
Nie ma żadnych anime w tv ogólnodostępnej ,a hyper to żadkość w Polsce bo kablówki go odrzuciły.
Czy ja wiem czy żadkość. Pamiętam swojego czasu była dyskusja na innym forum kto ma Hypera a kto nie, i ogromna rzesza ludzi jednak go miała. A co do telewizji ogólnodostępnej to przecież oni i tak praktycznie nigdy nie puszczali anime (jeśli nie liczyć Pszczółki Mai i typ podobnych), więc nie ma czego się po nich spodziewać w przyszłości.
Widzę że chyba już zapomniałeś.
A Polsat i sailor moon ,a tvn7 i wiele doskonałych anime zwłaszcza te wersji japońskiej.
Więc kiedyś było co oglądać ,a obecnie są tylko kreskówki poziomu Jetixa i CN.
A Hyper to obecnie jest rzadkość bo dwie największe kablówki w Polsce tj.Vectra i UPC go odrzuciły.Napewno wiele małych kablówek w Polsce ma ten program ,ale ja jestem abonentem Vectry więc to żadne pocieszenie.
Więc pozostaje nam tylko, jak na razie i oby nie długo, cieszyć się anime wydawanym u nas na DVD. Tylko niech się nie pojawiają głosy, że drogo (wyprzedzam wasze mysli ) bo wcale tak drogo nie jest.
I faktycznie ~tom_21, masz teraz rację. W tym momencie poza Hyperem nie ma zbyt wiele.
W tym momecnie poza hyperem to chyba nic nie ma( co nie jest amerykańskie):].
Oczywiście sposobów na zdobycie anime jest mnóstwo i każdy o tym wie.
anime na dvd jest drogie heheh :p i moze jakas petycje do upc i vectry bysmy złozyli (duzo osub by sie podtym podpisało) i moze by cos petycja dała
Taaa...
Petycja do Vectry i Upc to jedno ale siedzenie do 23 żeby se anime oglądnać to co innnego...
szczególnie jeżeli się ma taklich rosziców jak ja[rip]
O 23 to się dopiero dzień zaczyna
Niezapominajce o polsacje gdzie lecą anime Japńskie jak Sonix Król szamanów i Jaki Chan Adventurs.
A pozatym skąd mam wiedziec co jest gdzie inndziej na innych kanałach jak niemam satelity i kablówki
Ostatnio edytowany przez Bankaii (2006-04-29 18:20:16)
Przeczytaj poprzednie posty. To co leci na polsacie jest g warte. Komercha dla dzieciaczkow.
Poza tym Jackie Chan to nie jest anime. Juz mnie powoli wnerwia to, ze niektorzy uwazaja, ze amerykanskie kreskowki to anime.
Ostatnio edytowany przez amarthar (2006-04-29 18:34:50)