Nie jesteś zalogowany.
Bo takie się ściągneły:P A tak na serio to kiedy ja ściągałem były tylko takie:) Zmienić tego sie nie da... Ale to chyba nie przeszkadza;)
Wielkie dzięki za wszystkie odcinki . Teraz własnie ściagam
no zmienić to niekoniecznie ale nie ma gdzieś polskich napisów?
no zmienić to niekoniecznie ale nie ma gdzieś polskich napisów?
A sprawdzałeś na www.animesub.info?
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Yak, właśnie przed chwilą to znalazłem:D Ale tam chyba nie ma wszystkich napisów:( Ponadto te francuskie momentami komplikuja czytanie:/ Ale może być tak oólnie
Ale może być tak oólnie
Może być? Uff no to spoko
Yak, właśnie przed chwilą to znalazłem:D Ale tam chyba nie ma wszystkich napisów:( Ponadto te francuskie momentami komplikuja czytanie:/ Ale może być tak oólnie
Są wszystkie. Do Captain Tsubasa road to 2002 są wszystkie (52 odcinki i do każdego napisy).
Co do komplikacji w czytaniu, nie wiem, czy dobrze zrozumiałem, o co Ci chodzi, ale jeśli tak to możesz na przykład ustawić sobie czarne (albo innego koloru) tło, które będzie za napisami. Zakryje ono w większości (przy odpowiednim rozmiarze czcionki) francuskie hardsuby i pomoże przy "zlewaniu" się napisów.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ktoś chciał napisy do pierwszych dziesięciu epków oto link pasują idealnie
dzieki wielkie za to!
rzeczywiscie - kawal dobrej roboty z tymi tlumaczeniami:D są do dalszych epków? A mam pytanie: który to byl odcinek ze napisali chyba na piłce wyzwanie dla Wakabayashi i kopneli, i ze potem strrzelali mu karne pilka do rugby, pilki ręcznej i nawet baseballu a on wszystko wylapywal?
hmm nie kumam tego .... widze po napisach ze jakos jest wiecej typow tych odcinkow(z roznych lat) tsubasy jak bylem maly i ogladalem to (chyba na POLONI 1) to byla to jakas inna historia
Ostatnio edytowany przez blazej (2006-04-30 12:32:20)
no ale to ja też to ten odcinek co Wakabayashi wybraniał te piłkioglądałem na poloni 1 chyba i z polskim lektorem ... I bło jeszcze coś takiego, że Morisakiego trenowali na plaży i każdy mu strzelał po 10 karniaków.. i był fajny moment jak Ishizaki swoją matke okiwał żeby z domu wyjść a tu tego nie ma:( Wtedy to wydawało się dużo, a tu w 10 odcinku już finał miedzy Meiwa a Nankatsu:| A nie widziałem jakoś meczu z Hanawa FC...
Ostatnio edytowany przez Gwjazdor (2006-04-30 23:19:06)
Bo to jest zupełnie inna seria:) Sprawdź ten link co podałem wcześniej. Tam wszystko opisane jest:)
Uuuuuuu.. a nie macie przypadkiem tamtej serii?
Zajrzyj na forum na stronie http://www.tsubasa.pl bo tam chyba mieli:)
Spoko, dzięki za pomoc. A która to seria ta co leciała na poloni 1? Captain Tsubasa J (1994-1995) czy z roku 1983-1986? Bo ta z Waszego forum to chyba 2001-2002.
Ta co leciała na poloni 1 to była z lat 1983-1986 licząca 128 odcinków:)
Chciałem pogratulowac wspaniałej roboty z tymi odcinkami i przy okazji mam pytanko: skąd można sciągnąc opening Road to 2002??
Wiem, że na http://www.youtube.com jest ale nie wiem czy stamtąd da się ściągnąć:)