Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Czemu nikt nie poleca vpm?
Vampire Princess Miyu to napewno jedno z najbardziej wzruszających anime(manga też).
Osoba którą to anime nie wzruszy jest bez serca :]
Mnie przycisnelo tylko na jednym anime, jak chlopak zaczal plakac...
Ja tak sie zastanawiam, bylo wymienione Suzuka. Mi przez glowe nie przeszlo, zeby sie wzruszyc, a co dopiero o plakac. Ogladalem KGNE i moge powiedziec, ze jest mocne, ale niewiem czy nadaje sie do plakania.
Czemu nikt nie poleca vpm?
Vampire Princess Miyu to napewno jedno z najbardziej wzruszających anime(manga też).
Osoba którą to anime nie wzruszy jest bez serca :]
To chyba mowa o mnie.
Przez tyle co widzialem (duzo tego nie bylo, ale zawsze cos), to raz sie wzruszylem. I na tym koniec.
Ja tak sie zastanawialem, czy ja w ogole mam serce.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-04-25 22:17:30)
BeAsTMaStEr napisał:ja płakałem za baitla tylko teraz to niewchodzi w rachube ale smutno mi sie czasami robi neipowiem
za co?
takei okreslenie dziecka na slasku :p
UFO no Natsu (rejestracja wymagana)
Zobacz - Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Zobacz - Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Słyszałem że przy tym można się trochę zniesmaczyć
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
piękne po prostu piękne i jestem Hatake a nie Hakate
Sorry przekreciłem... ale ja tak zawsze mam z imionami innymi niż polskie, chodzi o nicki majace a, e, itd pomiędzy dwoma spółgłoskami częso mi sie mylą te spółgłoski
Hatake napisał:hmm arry przez pewien czas sciągałem z torrenta ale to bardzo wolno w końcu zrezygnowalem i zamówiłem paczkę nr. 30 w Anime za Free tam jest cała seria DVD rip piknie + kinówki akurat mam ją w domu nawet jeszcze nie przegrałem sobie bo zacząłem odrazu oglądaś magicznych wojowników:D piękne po prostu piękne i jestem Hatake a nie Hakate
To przegrywaj szybciutko, bo w kolejce czekam
hm chyba się dołącze do tej akcji...
Saeroth napisał:Zobacz - Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
Czemu? można walić spoilery i tak zapomne
Ostatnio edytowany przez Zgrzyt (2006-04-25 22:31:02)
Saeroth napisał:Zobacz - Boku wa Imouto ni Koi wo Suru
To juz zalezy od czlowieka, jak dla mnie jest to jedno z najlepszych anime jakie widzialem
Green Green , zależy co kogo wzrusza ...
Green Green , zależy co kogo wzrusza ...
JAJA SOBIE ROBISZ?[mruga] e tam ja lece ale dajcie cos kurna mocnego
opcy napisał:Słyszałem że przy tym można się trochę zniesmaczyć
Czemu? można walić spoilery i tak zapomne
Zdaje się że jest to o związku intymnym między bratem a siostrą. Nie oceniam bo sam nie widziałem.
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Kuno no Mukou ( czy jakoś tak ) oraz Air the movie ( lepsza kreska niż w serii i nie nudzi )
Ja co prawda przy tym nie płakałem , ale było blisko.
Air the movie ( lepsza kreska niż w serii i nie nudzi )
Normalnie zagiąłeś mnie tym tekstem... nie nudzi??? Lepsza kreska??? Ludzie... przy AIR The Movie mało nie zasnąłem, a zakończenie było wręcz beznadziejne w porównaniu z serią TV.
P.S Jeżeli chodzi jeszcze o kreskę i fizykę postaci to samo wyyyskaaakiiiiwanie (dosłownie właśnie tak długo to trwało) z podkurczonymi nogami z autobusu, było delikatnie mówiąc dziwne.
Ostatnio edytowany przez pawel198804 (2006-04-25 23:15:13)
Kimi_ga_Nozomu_Eien <== Mój typ, oglądałem wcześniej wiele smutnych anime ale to mnie dosłownie zatkało...
Atem napisał:Green Green , zależy co kogo wzrusza ...
JAJA SOBIE ROBISZ?[mruga] e tam ja lece ale dajcie cos kurna mocnego
to chyba jasne , wiesz poleciłbym ci coś ale niema do tego jeszcze napisów (są tylko 3 ep) więc ...:(
dajcie cos kurna mocnego
No jak chcesz coĹ mocnego i przy okazji crymakers to w rachubÄ wchodzi tylko Elfen Lied
A poza tym moje ulubione (ale juĹź wymienione) to: Wolf's Rain, Saikano i FMA.
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
Dżibril napisał:Air the movie ( lepsza kreska niż w serii i nie nudzi )
Normalnie zagiąłeś mnie tym tekstem... nie nudzi??? Lepsza kreska??? Ludzie... przy AIR The Movie mało nie zasnąłem, a zakończenie było wręcz beznadziejne w porównaniu z serią TV.
P.S Jeżeli chodzi jeszcze o kreskę i fizykę postaci to samo wyyyskaaakiiiiwanie (dosłownie właśnie tak długo to trwało) z podkurczonymi nogami z autobusu, było delikatnie mówiąc dziwne.
Air seria jest beznadziejny w prównaniu do movie. Nosy tych postaci śnią mi sie po nocach.
Zgrzyt napisał:dajcie cos kurna mocnego
No jak chcesz coś mocnego i przy okazji crymakers to w rachubę wchodzi tylko Elfen Lied
A poza tym moje ulubione (ale już wymienione) to: Wolf's Rain, Saikano i FMA.
Moja opinia...
Saikano - nie widzialem gorszego anime...
FMA - jak na 51 odcinkow, to jeset bardzo malo mocnych momentow, ale musze przyznac, ze jeden mnie lekko rozbil. (nie bede spoilerowal)
Wolf's Rain - sam koniec jest mocny.
Nie wliczajac Saikano, to polecam tak jak ~Hiroyuki te dwa pozsotale anime.
Oczywiscie o Elfen Lied tez nie mozna zapomniec.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-04-26 00:44:19)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna