Nie jesteś zalogowany.
Może pomyliło coś ci się z grą bo filmu takiego nie będzie.
To ma być FILM, trfający pół godziny (czyli oav).
Strusic, tego nie wiem. Ale w komentarzach piszą, że "jest w 100% wart ściągnięcia".
Jak ktoś ma, to niech napisze czy to prawda.
Ostatnio edytowany przez duch_84 (2006-04-25 15:49:26)
Jak sciagniesz to powiedz czy warto =]
U mnie marnie sie ciągnie. Może ktoś będzie miał lepsze połonczenie i napisze prędzej.
Cytat z TNP:
[cytuj]
Nie jest to film taki jak AC tylko wstawki z gry, ale naprawde polecam obejrzec. Filmik jest zarabisty [/quote]
Wszystko jasne.
To jest dodatek, który był razem na płycie DVD z filmem Advent Children
dodatek ten zwał się Final Fantasy: Last Order...
A osobiście polecam zagrać w grę, a nie oglądać same rendery
Final Fantasy[kupa]
Final Fantasy[kupa]
Nie wiem skąd ty się wziąłeś...
z marsa?
Widze że mamy doczynienia z boomerkiem 2[brakslow] A po za tym co ja ściągam?? Bo wchodze na stronke to jest gra o tej nazwie a ściągam tego torrenta co podałeś i co?? To jest film[wstyd] Bo nie kumam zbytnio[wstyd] A co do Ciebie hetake cham to ty chyba w życiu w finala nie grałeś że piszesz takie śmieci... A po drugie po jaką cholere się udzielasz każdy ch** ma swój strój i nie komentój takich rzeczy że to jest kupa i ty sobie tak uważaj a nas to wielkie gów** obchodzi[klnie]
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-04-25 19:14:47)
Zarejestrowal sie na ANSI 6 dni temu i juz smieci na forum... boshe skad sie tacy ludzie biora...[shithappens] Mowa o hatake cham oczywiscie... to cham to chyba nie jest bez powodu
Ostatnio edytowany przez KAT (2006-04-25 19:17:40)
co ci do tego co mysle o FF jest badziewiem jak reszta RPG i tyle.
Hatake_cham nie przyjezdzaj do lublina bo źle na tym wyjdziesz[klnie]
Ta bo sie boje. RPG to jedno wielkie dno. Idziesz i walczysz jakoś turowo idziesz i walczysz i nic więczej.
No bo trzeba minimalnie pomysleć to już lipna gra[ej] Dobra ja juz nic nie piszę bo już same twoje wejście na ANSI było jedną wielką prowokacją[ostrzezenie] Ten nick i zaraz ciągłe słabe oceny dla napisów robionych przez hetake[ban] I jescze te komentarze słabe bo tak[beznadzieja]Proponuję z nim nie gadać bo ma pewnie 15 lat i chce się z kimś pokłućic to sobie założył konto i pisze jakieś śmieci. Kończe już na tym.
Ostatnio edytowany przez Zell ff8 (2006-04-25 19:27:23)
strusic napisał:To jest dodatek, który był razem na płycie DVD z filmem Advent Children
dodatek ten zwał się Final Fantasy: Last Order...
A osobiście polecam zagrać w grę, a nie oglądać same rendery
Pomyliłem się... Źle przeczytałem nazwę. Drige of Cerebrus to jest gra na PS2. Szuter taki jak DMC, kieruje się Vincentem A to o co mi chodziło to jeszcze nie jest Last Order. Mi chodziło o Reminiscence of FFVII. Taki błąd Sorki
czyli to do czegoi jest ten link to jest gra[baka] Cos mi sie nie zdaje:P To sa filmiki z tej gry:D
Zagrajcie W Devil May Cry lub Onimusha i porównajcie która gra jest lepsz czy te dwie czy te badziewia RPG.