Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Szukam pewnego teledysku, który zobaczyłem, znaczy nie oglądałem, bo chce go oglądnąć ściągnietego na kompa przy pełnym ekranie, na stronie www.maxior.pl, na stronie głównej jeden z najnowszych filmików, najnowszy z FMA, nazywa się:
Metal Alchemist Protege Moi
Nie mogę znaleźć na p2p ani na google :<
EDIT: póki co szukając znajdywałem jakieś info co mnie mylą coraz bardziej, Protege Moi to piosenka (zespół?:P), w intro filmiku mamy "Association Fantasy Movies", oczywiście p2p w ruch i znalazło co innego (głównie ekhm... sami-wiecie-co)
Proszę o pomoc w znalezieniu teledysku, podaniu jego nazwy, czegokolwiek. Będę wdzięczny każdemu, który chociaż spróbuje Dziękuję.
p0zdro
n0need
Mozna ze stronki zassac teledysk... To znaczy jak sie ma mozille to mozna sciagnac. Tylko trzeba pokombinowac, a ja zapomnialem jak to sie robi.
Zaraz zobacze, moze mi sie uda, to jak cos to napisze.
Nie dalem rady. Jutro pokombinuje jak mi sie nie bedzie chcialo spac.
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-04-24 01:01:13)
Prosze bardzo:
Dwie wersje tego teledysku nie wiem o ktora ci chodzi bo mi sie nie chce ogladac.
Zeby je sciagnac wystarczy skorzystac ze strony http://www.keepvid.com/
[...] EDIT: póki co szukając znajdywałem jakieś info co mnie mylą coraz bardziej, Protege Moi to piosenka (zespół?:P), w intro filmiku mamy "Association Fantasy Movies", oczywiście p2p w ruch i znalazło co innego (głównie ekhm... sami-wiecie-co) [...]
Film ornitologiczny (o kwiatkach i pszczółkach)?
Jedyna piosenka jaką znam, której tytuł to "Protege Moi" jest autorstwa zespołu Placebo (IMVHO fajny utworek, w dodatku występuje on w dwóch wersjach: śpiewanej po francusku i po angielsku ).
Tutaj mozesz pobrac orginalna wersje, tej AMV'ki. Zeby moc sciagac musisz sie zarejestrowac.
Info
Studio: Fantasy Movies
Title: 罪人の火傷 - Tsumibito no kashou
Song:
Placebo
Protège Moi
Anime:
Full Metal Alchemist
A kawałek zajeqrczebisty też dorwałem go z AMV
Strony 1