Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
ALe co do tego gatunku czeba uważać ,wciaga(nie wiem czemu? niby to romans a i tak facet ogląda) , po za tym potrafi zamącić w głowie! Powinni dawać komunikat "UWAGA Anime z pod gatunku love story, ogladasz na własną odpowiedzialność"
Ja np. nienawidze tych realnych romansow, obrzydzaja mnie:P
A te z anime sa boskie:D nawet facet moze na nich plakac...
Popieram ale ,ale nienawidzę płakać to jest jedna z niewielu rzeczy która potrafi wycisnąć zemnie łzy choć na ogół jestem wrażliwy.
tak tak chłopaki macie racje normalne filmowe z aktorami romanse są okropne[beznadzieja]
te z anime są o niebo lepsze a że PRZEWAŻNIE chłopacy je oglądaja (bo tak jest) to chyba sprawa tego że w większości bohaterami sa chłopacy w mniejwięcej w naszym wieku (ja mam 16):P i jak obejrze se jakąś seryjke (tracąc przyniej ogromne ilości łez...niewiem czemu ale wyciskają łzy takie romanse) to puzniej jakby to........powiedziec hmmmm udaje głównego bohatera i chciał bym nim byc i przeżyc taką miłośc jak on
ale to przeważnie zasługa dziwecząt z anime bo są one BOSKIE !!:D (oraz tego humorku i sytuacji w jakich się znajdują) bo np w normalnym życiu która dziweczyna potknie sie na schodach i wpadnie na ciebie wpatrując sie w twoje oczy albo która koleżanka bedzie cie odwiedzac w domu i gotować ci obiady itp. jak będziesz sam (tak nawiasem czasami mysle że bohaterowie takich anime niemają wogóle rodziców):P
Ostatnio edytowany przez cRPG (2006-03-07 22:01:17)
DOkladnie, mamy takie same poglady, ja nie moge spac po nocach, wyobrazam sobie, zeby za mna ganialo sie 5 dziewczyn, chcialbym przezyc taka milosc z rozstaniami, powrotami itp:P
Anime z tematyki szkolne/romans/dramat/komedia dzialaja poprostu tak, ze wprowadzaja ogladajacego w swiat marzen:d przynajmniej ja tak mam:P
ja dałbym wszystko żeby być w swiecie anime albo żeby nasz był do takowego pobobny:P było by SUPER
jak oglądam takie anime to tak na mnie działają że niewidze nic pozatym jak cos sie stanie to przeżywam to bardziej niz główny bohater:D no ale to mażenia (ale jestem taki że mocno wierze że kiedys cos takiego może sie stać i trafie do jakiejs małej miejscowości będe sam mieszkał i pujde do tutejszej szkoły a tam same laski w skompych mundurkach szkolnych[yahoo] i zainteresują się mna jakies):P
DOkladnie, mamy takie same poglady, ja nie moge spac po nocach, wyobrazam sobie, zeby za mna ganialo sie 5 dziewczyn, chcialbym przezyc taka milosc z rozstaniami, powrotami itp:P
5 dziewczyn to może dla mnie za dużo, 3 dziewczny mi wystarczą, po co mi od razu harem:P Ale czy nie było by fajnie?[wstyd]:D:D
Anime z tematyki szkolne/romans/dramat/komedia dzialaja poprostu tak, ze wprowadzaja ogladajacego w swiat marzen:d przynajmniej ja tak mam:P
Heheheh, też tak mam czasami. Puścić wodze fantazji i mieć swego rodzaju odlot.
Ostatnio edytowany przez nuito (2006-03-07 22:22:00)
Ja tez se marzylem, zeby wyjechac daleeeeko do jakiegos internatu i zeby byly tam jakies fajne gosciuwy i wogole, ale to racezj tylko mazenia[placze]
W normalnym swiecie nie ma takich sytuacji ze dziewczyna sie potknie i akurat tak na ciebie upadnie ze sie pocaujecie a ty ja zlapiesz za pagorek i sie zaczerwienicie i zostaniecie para:D
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-07 22:26:09)
mam pytanie do znawców:
czy "Maburaho" jest podobne gatunkowo do "Ichigo 100%"?
chciałbym jakiś szkolne anime gdzie przeważał by humor nad romansem, wybrałem "Maburaho" tylko niewiem czy dobrze trafiłem (jestem dopiero po pierwszy odcinku a pojawiły się już 3 laski).
Moze Green Green , chyba ze juz widziales
Wlasnie wczoraj skonczylem GTO i musze przyznac ze bardzo fajne jest polecam
ara ara...
ja tam lubie tak po połowie humorku i romansu ale niepogardze dramatem tak jak kimi ga czy elfen lied też obejrze z taką samą chęcią jak chodz by School rumble albo Full Metal Panic Fumoffu (to tak do przykładu):P
acha........ przedchwilą skończyłem oglądać anime "Boku wa imouto ni koi wo suru" jak ktos niewidział a jest fanem romansideł to powinien obajrzec jest tam użyty dość orginalny pomysł w anime a mianowicie brat zakochuje sie w siostrze (więcej niepowiem):D
ja osobiście bardziej lubie anime/bijatyki ale z chęcią czasem obejrze jakieś anime innego typu[szpan]. Popieram że te anime/romanse są lepsze niż te "realne" bo przedewszystkim są bardziej śmieszne[cool]i może dla tego warto je oglądać
cRPG odezwij się do mnie na gg to pogoadamy widze ze masz sporo tytułow które by mnie interesowały może sie wymienimy
Też jestem zwolennikiem romansów :d
a ja osobiście polecam to heart 2 i mahoromatic[okej]
Nie zakładając nowego tematu, spytam się tu.
Wiem, że w tym temacie wymieniono wiele romansów. Jednak ROMANS to szerokie pojęcie.
Ja szukam czegoś typu Kimi ga nozomu eien, Suzuka, Saikano, tzn gdzie jest mało humoru, a od h[cenzura] wątków dramatycznych. Możecie mi coś polecić?:P
To doradzi mi ktoś?[placze]
Edit: Dzięki, gatunek się zgadza:D po recenzji wnioskuje że może być spoko, więć ściągne i zobacze:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-04-22 19:01:10)
S-U-Z-U-M-I-Y-A H-A-R-U-H-I
Strony Poprzednia 1 2