Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Tak jak w tytule. Posiadam okolo 500 cd z hentai, ktorych juz nie potrzebuję. Mogę sie z kims wymienic za czyste plyty dvd. (moga byc najtansze). prosze chetnych o kontakt na gg 2302204 lub priv wiadomosc.
500 cd z hentai stary ty jakiś nie wyżyty jesteś!8-D. No jasny gwint, nie wiem co powiedzieć.
Owoc kilkuletniego interesowania sie anime. wiekszosci nawet nie ogladalem co najlepsze A tak w ogle to tego nieejst az tak duzo jak sie wydaje gdyz srednio kazdy ep ma 233mb czyli 3 epy na cd wchodza. co daje srednio 1 serie hentai na cd. Tak nawiasem mowiac plytek z samym anime mialem kolo 1500
Ostatnio edytowany przez Narutos (2006-04-17 13:35:18)
No nie czemu cd a nie dvd
Nie mam gdzie trzymać aż tyle płytek.
Około 6 plyt CD dorównuje pojemnością jednej DVD co nam daje w przeliczeniu (500:6=83) około 83 plyt DVD - wierzyć mi się nie chce.
To się nazywa mania kolekcjonowania My Master
widzisz . niesamowite ale prawdziwe. z tym ze 500 to jest przyblizenie. raczej nie ma calego 500. zainteresowanym moge wyslac liste serii
Ostatnio edytowany przez Narutos (2006-04-18 02:58:54)
nie nieee
zboczenie jakieś, ale za upór
Przy takiej ilości hentai to trzeba koniecznie udać się do SEKSUOLOGA!!! Albo wreszcie znaleźć dziewczynę. Tylko nie stosuj w stosunku do niej zagrywek z hentai.
hentai to żaden wstyd.
Jak ma się szybkie łącze to można ściągać.
A masz Boin?
Fillip75, nie każdy najwyraźniej podchodzi do hentai w taki sposób jak ty. Nie widze tu powodu aby wybierać się do seksuologa. Boin posiadam tylko 1 odcinek bo chyba narazie tylko 1 wyszedł?
Strony 1