Nie jesteś zalogowany.
Troche się z tą informacja spóźniłeś:P
日本はきれいなです. 日本女の子にも..
hehe od tygodnia juz chyba jest
ale nie ma napisów
Fajnie się zapowiada:o.
Ĺeee... Obejrzałem pierwszy odcinek. Szczerze mówiąc nie rozumiem, skąd ten szał na kortach. Razi mnie kompletny brak oryginalności. Sam lubię ziemniaki, ale odgrzewane po raz n-ty są n do minus pierwszej potęgi razy tak dobre, jak pierwotnie.
1 odcinek to za mało by stwierdzić czy anime jest dobre czy złe. takie jest moje zdanie.
1 odcinek to za mało by stwierdzić czy anime jest dobre czy złe. takie jest moje zdanie.
Massz racje, chciałem sobie odpuścić Kasi Masi po 1 ep ale dałem temu szanse i nie żałuje.
a Mnie wciągnęła ta seria,jej mroczny klimat, postaci, moze w większym stopniu dlatego,iż dopatruję się cech wspólnych z Witch hunter Robin,ale nie ubywa przez to temu anime. acha!do czego zmierzam.Zafrapowała mnie przepiękna piosenka-opening pt kira,nie moge nigdzuie znależć.Może ktoś mi powie jak mam szukać, by posuadać to cudo w mp3 ,w całości.
mi sie wydaje ze jak na tokyotosho nie ma bo tam dają to nigdzie tez jeszcze nie ma wiec tylko czekać
Wesołego jajka prrzede wszystkim
I kto mi powie, czy Ergo Proxy jest warte ściągania? Jak wrażenia po pierwszych epkach?
Czytając temat tego topica myślłem że Ergo Proxy wyszło w Polsce na DVD, a tu . Przeciez to że Ergo wychodzi już dawno wiadomo. Właśnie mi sie kończy ściągać 6 odcinek w RAW: Ergo Proxy Episode 06 HDTV (1280x720 WMV9 5.1ch AAC).
Gdzieś przeczytałem że warto ściągnąć nawet po to żeby powiedzieć że jest beznadziejne
I co kraj to obyczaj, mi sie spodoba a tobie nie
Zgadzam się, ale po nim trzeba jeszcze mieć zdrowie, żeby chcieć obejrzeć kolejne. Np. z Cowboyem Bebopem tak było, że jak zobaczyłem 01. i pomyślałem, że to jest bohater tytułowy, że to będzie serial o jego przygodach - całkiem straciłem ochotę dowiedzenia się, co tam będzie dalej. A Szampans od 01. mnie zauroczył.
POMOCY !!!!!!!!!!
Mam WIELKĄ prośbę do fanów tego anime. Nie znalazłaby się jakaś dobra duszyczka, która by wystawiła na Megaupload lub Rapidshare tego odcinka: [x-raws]_Ergo_Proxy_-_04(1280x720_WMV9_AAC_24fps)(2662B750) ? Nie udało mi się go zassać, ponieważ jak on wyszedł, to ja miałem kłopoty z netem (zablokowanie p2p) i do tego doszły zmiany trackera do tego odcinka no i torrent dzięki temu padł Wszelkie namiary na ten odcinek prosze słać na PM lub GG - nie chce zaśmiecać forum.
Ostatnio edytowany przez Satanael (2006-04-24 20:32:58)
ok man. zostawie kompa na noc to ci wgram. zgłos sie jutro do mnie ok?;)
Wielkie dzięki ~Hatake
Ja tez moge sie dopisac??
Kurcze, ja też bym był wdzięczny ^^ też tylko tego epka mi brakuje (zdążyłem ściągnąć tylko 40% )
Tłumaczenia są jak kobiety. Wierne nie są piękne, a piękne nie są wierne.
ile odcinków już wyszło???
Skończyłem na 5-tym i dalej nie mogę znaleźć nigdzie:/