Nie jesteś zalogowany.
Pracownicy Allegro zawsze usuwają takie aukcje mimo że sprzedający informują o braku licencji na wystawiane anime. Jeśli ktoś zdążył zapaczątkować licytację to pewnie dogadają się poza allegro:D
Usuwają ponieważ takie aukcje są natychmiast przez niektórych fanów zgłaszane (link w prawym górnym rogu w serwisie allegro).
ja nie chce nic mówić ale wydaje mi się że to ktoś z animesub
pewnie po przeczytaniu opisów "zrezygnował"[madrala]
A ja nie byłbym taki pewien. to, że bywał tu to fakt, bo skąd wziąłby napiki Na ANSI handelek nikomu się nie uda (przynajmniej jawnie). Kilku już próbowało, ale niewiele im z tego wyszło.
niektórzy ludzie są naprawdę chciwi[shithappens] i to ich kiedyś zgubi...[rip]
Ostatnio edytowany przez Wersus (2006-03-30 15:11:06)
niektórzy ludzie są naprawdę chciwi[shithappens] i to ich kiedyś zgubi...[rip]
Święte słowa Przyjacielu a najgorsze jest to, że takich przekrętów niestety nie brakuje[zly] Mam tylko nadzieję, że zaden Fan Anime ( mowa o nie doświadczonych ), tego nie kupi...
Na szczescie dla tego "typa" usunięto jego DB z Alegro bo własnie miałem zamiar napisać mu e-mail nieciekawej trści:D, bo bardzo, nie podoba mi sie takie podejście...[ej][cenzura][klnie][zly][fuj][blee][shithappens][rip] Ale cieszę się z tego, że wielu DOBRYCH LUDZI trzyma sie zasady FAN for FAN [yahoo]i niech tak zostanie... Pozdrowionka !!!
Niby wszystko legalnie ale próbuje się wzbogacić na najiwniakach.
http://allegro.pl/item95761561_naruto_c … ikat_.html
^^Sprzedaje za 70zł
http://honya.webd.pl/honya/catalog/prod … ec554facf3
^^A kupi za 39zł
Ciekawe czy tak naprawdę zamawia w jakimś niemieckim sklepie...
Ugh... widziaĹem juĹź tego typu aukcji sporo... ale ta przebiĹa wszystkie poprzednie. ZaczynajÄ c od faktu, Ĺźe sÄ to zwykĹe filmy fabularne, a koĹczÄ c na tekĹcie ktĂłry napisaĹ ten uĹźytkownik =='. To jest po prostu ĹźaĹosne :/.
Ostatnio edytowany przez Smoczek (2006-04-12 23:14:45)
[cytuj]do sprzedania kilka legalnie ściągniętych, podkreślam legaliagnitych filmów
HAWK - zawsze niezawodne[/quote]
[roftl][roftl][roftl][roftl] Się chyba z choinki urwał.[respekt]
[cytuj]Dlaczego ściągam, a nie kupuję. - Sprawa jest prosta. Filmy ściągnięte są o około 45% niż kupione na nośnikach. Dlatego są one ściągnięte.[/quote]
Może wie ktoś w jakim to języku?[roftl]
Ech "legalnie ściągniete" g...ta ludzka nie zna granic.
Też kiedyś kupowałem prawie legalne kopie gier wypalone na Verbatimach:)
Też kiedyś kupowałem prawie legalne kopie gier wypalone na Verbatimach:)
Prawie robi wielką różnicę
Tym z żywca to nobla normalnie (Rydzykowi odbierzemy i im damy :]) z tym prawie dobrze dali
Ale tacy ludzie się trafiają... "Kąto, kącie..." wymiękłem...
Next aukcja z filmami, jeszcze dał fotki płytek, które są nielegalnie nagrane... (w domowym zaciszu i teraz sprzedawane). Nie rozumiem takich ludzi :C
Chyba nie mam po co..
Skąd sie biora takie ludziki na tym świecie[roftl]
Skąd się biorą tacy ludzie?
Może jest gdzieś wylęgarnia albo tajne laboratorium . Kurde we wszystkich wiadomościach ciągle tylko polityka i polityka, a tymczasem u nas w kraju takie fenomeny.
Niektórzy to mają fantazję
Nawet jak kupił przez internet (coś jak iTunes tylko, że z filmami). To tam tych tytułów na bank nie ma Zatem piraty. No a poza tym, o ile wiem, kupując film w necie (na ściągnięcie), nie ma prawa do jego dystrybucji dla korzyści majątkowych.
P.S.
Bardziej przerażające jest to, że mogą być osoby, które to kupią.
P.S.
Bardziej przerażające jest to, że mogą być osoby, które to kupią.
Mam nadzieję, że przedtem pracownicy ją usuną.
Ta świnia chyba móżgu nie ma ,zgadzam się w 100% z Wersusem. On chyba nie urodził się na tej placenie
Kolejny ciekawy człowiek
Zjedźcie na sam dół i zobaczcie powody wycofania ofert[ostrzezenie]
Ps: Link dostałem od kumpla (tak wspomniałem żeby nie poczuł się pominięty;)).