Nie jesteś zalogowany.
Witam. Ma ktoś napisy (i udostępni) do Akuyaku Reijou Level 99: Watashi wa Ura-Boss desu ga Maou dewa Arimasen? Ewentualnie będzie tłumaczył...
Jeśli ci chodzi o "Villainess Level 99: I May Be the Hidden Boss but I'm Not the Demon Lord" to ja sobie dla rozrywki je skrobię.
Jak skończę, to na ANSI udostępnię.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
siema bedzie kotos tlumaczyl nowe anime Lv2 kara Cheat datta Motoyuusha Kouho no Mattari Isekai Life
Będzie ktos może tłumaczył drugą połowę drugiego sezonu Maou Gakuin?
siema bedzie kotos tlumaczyl nowe anime Lv2 kara Cheat datta Motoyuusha Kouho no Mattari Isekai Life
Grupa AnimeFan robi i wydaje w formie hardsuba
Witam,
Czy ktoś posiada napisy do "Tsundere Akuyaku Reijou Liselotte to Jikkyou no Endou-kun to Kaisetsu no Kobayashi-san", "Watashi no Shiawase na Kekkon: Watashi no Shiawase na Katachi" (13) OVA oraz "Sword Art Online: Progressive 2 - Kuraki Yuuyami no Scherzo"?
Chciałbym dodać je do wydań blu-ray i oczywiście jest to użytek wyłącznie prywatny.
Niestety prośby wysyłane przeze mnie do grup subberskich tłumaczących dla wstawek online pozostały bez odpowiedzi, a w przypadku SAO P2 były wprost odmowne, jak gdyby ten film był czymś wyjątkowym. Nie rozumiem.
Pozdrawiam serdecznie!
Mangas
Czy ktoś tłumaczył Evangelion: 3.0 (-120min.)? Animowana manga + dodatkowa animacja po napisach. Wiem, w sumie pierdoła, ale wszystko jest dostępne w PL, a tego brakuje.
Dobra, nieważne, już sobie sam potłumaczyłem.
Kto przetłumaczy ostatni film Girls und Panzer?
Czy ktoś bierze nowy sezon Natsume? Bo Hyouryusha chyba już nie dycha...
Jak pytałem Lamarusa to dawał jakieś nadzieje, ale nic na pewno