Nie jesteś zalogowany.
ktoś będzie kończył Kanojo, Okarishimasu? Jest 5 ep napisów wrzuconych
ktoś będzie kończył Kanojo, Okarishimasu? Jest 5 ep napisów wrzuconych
Klik.
Mizuki5.5 napisał:ktoś będzie kończył Kanojo, Okarishimasu? Jest 5 ep napisów wrzuconych
Klik.
też skorzystam
dzięki
Witam,
może ktoś miałby w planach dokończyć do Seitokai Yakuindomo S2 pozostałe 4 ovki (22,23,24,25ep)
Cutie Honey Universe (aniDB), 3/12, ~seba609&OromisMasta, 2018.04.23
Marmalade Boy, City Hunter, Yawara, Kimagure Orange Road to takie absolutne minimum
czy ktoś pociągnie dalej Jouren - Princess of snow and blood?
Ciekawe czy ktoś dokończy sezon 2 ' Uchouten Kazoku ', bo Askara porzuciła po 3 odcinku A szkoda, bo tak by była całość od niej.
Witam. Może i jestem ślepy, bo przeszukałem kilka tematów w poszukiwaniu napisów do Boku no Hero Academia ep82-88, których brakuje. Czy te napisy są zrobione i zakamuflowane czy być może w ogóle nie powstały?
Ahiru no Sora (anidb) 42/50 ostatnie napisy z 15.08.2020
Autorka chyba porzuciła projekt, mimo że podobno 'nie gryzie' ale na wiadomości nie odpowiada. Miło jak by ktoś skończył je, nie wiele odcinków do całości zostały.
Jojo Golden Wind jest przetłumaczone do 28 odcinka (z 39). Ostatnie napisy 2019 rok. anidbhttps://anidb.net/anime/14173
Widzę że temat wałkowany był na przestrzeni kilku lat więc i ja napiszę. Czy ktoś by mógł przetłumaczyć cztery ostatnie odcinki Seitokai Yakuindomo* OVA ostatni odcinek wyszedł w 2020.
Bodajże Shisha i FrixySubs maja całe 12 odcinków w swoich zbiorach. Może jak napiszesz do kogoś od nich, to podrzucą do bazy ANSI.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
Bodajże Shisha i FrixySubs maja całe 12 odcinków w swoich zbiorach. Może jak napiszesz do kogoś od nich, to podrzucą do bazy ANSI.
rzadko ostatnio oglądam. Może po 2-3 serie rocznie, albo coś na vodach, a jak człowiek chce coś obejrzeć czego nie ma to musi szukać po grupach fansuberskich, czy ktoś coś nie przetłumaczył, bo na ansi nie ma.