Nie jesteś zalogowany.
A to psikus, powinno zadziałać. Dla pewności naciśnij kilka razy klawisz "Prt Scr", czyli Print Screen.
Kane na jakim Grasz Uni ??
Ja używam Windowblinds
#Kane jak mówi stare mongolskie przysłowie: Live is brutal...
Najgorsze jest to, że masz rację BG to duuuuużo godzin, a tu się kolosy zaczynają... Dzisiaj miałem 2 z fizyki[placze] i mechaniki.
no to i mój:-D
[URL=http://img373.imageshack.us/my.php?image=pulpit5sc.jpg][/URL]
a ja szukam jakiegos fajnego Themesa ;P podobnego do themsa nazghoula Fajny
znalazlem podobny w tym co podawaliscie ale jego sciagnac sie nie da.. >.>'
a to mój Pulpit
Przy okazji chciałem spytać Czy ktoś z was miał styczność z Windows Vista ? mam zamiar go przetestować ale niewiem czy to będzie możliwe bo słyszałem ze do jego "używania" potrzeba karty obsluchujacej piksel shadow 3 czy jakoś tak . W kazdym razie mam Ge force 4 mx Athlon 1.8Ghz 256Ramu jeśli jest ktoś zorientowany to niech mi powie czy na tym sprzęcie bedzie hulać
Ostatnio edytowany przez Zabuzasan (2006-04-06 21:35:07)
Kane na jakim Grasz Uni ??
U29 aNRI i U37 aP.E
#Kane jak mówi stare mongolskie przysłowie: Live is brutal...
Najgorsze jest to, że masz rację BG to duuuuużo godzin,
Ano... a ostatnio zassałem kilka modów z reaktywowanej Bezpiecznej Przystani Baldur's Gate...
Czy ktoś z was miał styczność z Windows Vista ?
jeśli jest ktoś zorientowany to niech mi powie czy na tym sprzęcie bedzie hulać
Hulać na pewno nie, ale odpalić się powinno. O ile pamiętam M$ podawał, że dla komfortowej pracy potrzeba pół giga pamięci operacyjnej...
Ps. Muszę sobie zastosować ten programik co go Kane zapodał
Kurcze jaką on furorę robi... a nie powiem, jest całkiem przyjemny, zwłaszcza jak ktoś jest lekkim sklerotykiem jak ja
PS. to Amiga jeszcze żyje?
Ostatnio edytowany przez Kane (2006-04-06 22:18:54)
Imperare sibi maximum est imperium
~AceMan : AMIGA RESPEKT :D nie posiadam niestety w krk AMEE to skrina nie zrobilem
a jesli mozna spytac jaki konfig - no chyba ze WinUAE, ale to sie nie liczy?
~Kane : Amiga zyc, zyje, ale najlepiej to sie nie ma -> lukaj tu albo na guglu za AmigaOne, AOS4
a ja i tak dalej zasuwam na 68060
juz paru ludzi mnie o to pytalo czego uzywam i skad wziac.
skad : emule
co: style xp + female + male (dokadnie tak:P) skin jest w paczce 'male' i nazywa sie WISP
juz chyba prosciej sie nie dalo
przewaga stylexp nad windows blinds - motywy w style xp mozna uzywac jak zwykle motywy xp i sam program nie musi siedziec w ramie. dla mnie to duzy plus.
Ostatnio edytowany przez nazghoul (2006-04-06 22:27:09)
a jesli mozna spytac jaki konfig - no chyba ze WinUAE, ale to sie nie liczy?
A1200 Tower Micronika, PPC 603 175 mhz + 68040/40 mhz, 48 RAM, HDD ~3 GB, CD-RW 4x4x32, FDD 3.5, klawiatura laptopowa A4Tech, mysz Amiga biała, monitor Philips CM8833
a ja i tak dalej zasuwam na 68060
Sprzedaj!
Bo tak naprawdę to coś nie tak mam najprawdopodobniej z zasilaniem karty i mi się dużo rzeczy wiesza, w tym sam WB 3.1.. ale to już offtop zupełny
A mój pulpicik na PC wzbogacił się o Rainlendar'a
~AceMan: nonono, nieźle... ale muszę Ci powiedzieć, że jak mialem tower micronika to też miałem problemy. zmieniłem na eboxa i jak ręką odjał.
a swojego Blizzarda 1260'75 nie sprzedam - super rzadkość[szpan]
a jeszcze dla wszystkich : poszukajcie sobie czegoś takiego jak Directory Opus - REWELACYJNA zamianka na windoze. coś jak połączenie Total Commandera + Explorera, a zresztą wszystko zależy jak kto sobie skonfiguruje. dla mnie bomba![okej][madrala]
~B4RT3K baaardzo kawaii tapetka Piękne dla moich oczu... jakbys mogl ja zapodac na imageshack i dac tutaj albo mi na PM to bede wdzieczny.
~AceMan tez bardzo ladna tapeta, ale ta na amige
Z checia bym se taka zapodal, ale rodzice, siostra i ogolnie rodzina jakos woli takie mniej 'dziewczece' etc. ciezko mi to wyjasnic Po prostu mam troche mniej 'anime' tapete ;d (Jak juz nie ma byc Anime to bardzo lubie ABSTRAKCJE)
Spike_cb napisał:swojego nie daje bo widać tylko tapete Wszystko mam poukrywane Student informatyki [madrala]PG
Hmmm podziel się jak i czy w ogóle można ukryć/wykasować ikonę Mój Komputer z pulpitu. Jusz tylko ta mi pozostała i szpeci mi pulpit:)) Mam win98
Można można i to bez żadnych modyfikatorów. Nie lubie mieć explorera na pulpicie więc wszystko wywaliłem. Zmieniłem tylko tapete bo z tą co mam są problemy których alkurat na moim monitorze nie widać
wszystko to jest poukrywane więc jak sie nic nie robi pozostaje pulpit i żadnych śmieci.
Ostatnio edytowany przez Spike_cb (2006-04-07 01:07:43)