Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dziękuję za hardki. Świetnie się bawiłem przy oglądaniu tej bajki
Ostatnio edytowany przez Lepanto (2020-03-26 17:27:15)
Dzięki.
Wielkie dzięki.
Pierwsze trzy odcinki S2 wydane.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
God bless you
ep1.ok 8min45 literówka Długi -> Długo
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2023-01-31 18:07:49)
ara ara...
Czwarty i piąty odcinek wydany.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Szósty odcinek wydany. Kolejne dopiero po ósmym marca.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
ara ara...
Jak tam idzie tłumaczenie? Nie żeby mi się specjalnie śpieszyło, tylko ta niepewność...
ara ara...
Zaginione odcinki wydane. Pozostałe dwa emitują 12. i 19. kwietnia.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Re-upniesz 7ep 1080p? Bo coś nie bangla.
Re-upniesz 7ep 1080p? Bo coś nie bangla.
Dodałem wersję v2, bo w pierwszej zgubiłem napisy. Już wszystko hula.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Przedostatni odcinek wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Ostatni odcinek wydany.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Wielkie dzięki za świetne napis i liczę że jak wyjdzie kolejny sezon to się za niego weźmiesz, ale... Oczywiście musi być jakieś małe marudzenie, w drugim sezonie zacząłeś używać nazwy gildii Maple po angielsku gdzie wszystkie inne tłumaczysz na polski, tak samo tłumaczyłeś go w pierwszym sezonie. Jak dla mnie to dość dziwne.
I jeszcze odc 8 w 22:09 nie dałeś tłumaczenia w tych chmurkach, nr 861
Ostatnio edytowany przez wizard2000 (2023-04-28 16:17:53)
Wielkie dzięki za świetne napis i liczę że jak wyjdzie kolejny sezon to się za niego weźmiesz, ale... Oczywiście musi być jakieś małe marudzenie, w drugim sezonie zacząłeś używać nazwy gildii Maple po angielsku gdzie wszystkie inne tłumaczysz na polski, tak samo tłumaczyłeś go w pierwszym sezonie. Jak dla mnie to dość dziwne.
I jeszcze odc 8 w 22:09 nie dałeś tłumaczenia w tych chmurkach, nr 861
O ile kiedyś powstanie trzeci sezon, to się zabiorę, choć wydarzenia z tego mogli rozbić na dwa. Maple Tree zostało po angielsku, bo sam nick Maple był tłumaczeniem imienia.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Strony Poprzednia 1 2