Nie jesteś zalogowany.
Witam. Mam następujący problem. Posiadam płytę blu-ray wideo w formie plików. W głównym folderze znajdują się foldery BDMV oraz !ANY. Po stworzeniu obrazu płyty w programie IMGBurn w formie pliku ISO i wyczytaniu go na konsoli PlayStation 3 (konsola jest przerobiona) pojawia się informacja że płyta jest nieważna. Ma ktoś jakiś pomysł w jaki sposób należy stworzyć obraz by był on poprawnie odczytany przez konsolę?
PS. Życzę wszystkim wesołych świąt wielkanocnych
Możliwe, że brakuje jakiegoś pozornie nieważnego folderu — sprawdza sprzęt strukturę folderów i brakuje mu "CERTIFICATE" = wystarczyłby pusty i by zaczęło śmigać.
Pytanie mam na początek inne — czy jakąkolwiek płytę w ten sposób odtworzyłeś na konsoli? Sam nie mam konsoli, ale mój odtwarzacz tylko ISO potrafił odtworzyć jak już — jakieś przekonwertowane (z wydzielonymi folderami) już całkiem ignorował.
Do tej pory wszystkie obrazy płyt jakie tworzyłem do formatu ISO (DVD i Blu-ray) działały doskonale. Płyty oryginalne na nośnikach (blu-ray i dvd) również czyta. To pierwszy taki przypadek. Brakuje właśnie folderu CERTYFICATE. Moze to jest powód. Jak wrócę do domu to jeszcze po kombinuję. Szkoda, bo miałem chęć obejrzeć Ostatniego Samuraja...