Nie jesteś zalogowany.
Trzy pytania mam.
Pierwsze (ogólne): czy informujecie jeszcze o swoich wydaniach na Twitterze lub Facebook? Bo tutaj jakieś wstawki idą, a tam cisza czasem (chyba że to chwilowe).
Drugie (ogólne w sumie): jeśli coś z sezonu letniego jest niedokończone, zakładać, że drop (typu: Soreayu)?
Trzecie: jakieś plany na przyszły sezon?
1) Tak, ale mogą być z opóźnieniem, bo głównie zajmowała się tym jedna osoba, która ma teraz dużo pracy.
2) Albo tak, albo i nie. Eliza chyba miała to kończyć, ale pracuje teraz na zmianach 12h.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dużo tego, wręcz bardzo. W każdym razie na pewno sprawdzę Triguna. Wprawdzie trochę liczyłem na Ooyukiumi no Kaina, ale trudno. Może ktoś inny lub to będzie w stemingu? Hmm... Aha, dzięki za info.
Z tego, co wiem, to nikt tego nie robi. A przynajmniej takie info mam od Lewej (robi rozpiski grup na jednym Discordzie).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jest jeszcze jakaś szansa na na przetłumaczenie 3 ostatnich odcinków Kaguyi, czy już nie czekać?
Jest jeszcze jakaś szansa na na przetłumaczenie 3 ostatnich odcinków Kaguyi, czy już nie czekać?
Nadzieja umiera ostatnia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kilka razy chciałem pobrać natalke, ale niestety link nie działa. Chodzi o ep6.
Nie tyczy się to wyłącznie Natalki, ale również innych softów. Problem powinien był niedługo zażegnany. Jak tylko sytuacja ulegnie zamianie, damy znać.
Ostatnio edytowany przez Takto ^_^ (2023-02-14 09:43:43)
Strona naprawiona, ale stare linki do softów nie będą działać.
Proszę korzystać bezpośrednio ze strony:
https://shisha-subs.eu/
W ramach wiosennych porządków część wydań bezpowrotnie opuści nasz serwer (Stronę/Mega).
Jeśli ktoś ma życzenie je sobie zarchiwizować, to ma czas do 1 kwietnia 2023r. (sobota).
Pełna lista folderów do usunięcia znajduje się pod tym LINKIEM
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2023-03-17 10:43:01)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czy napisy na mega pozostaną?
Miejmy nadzieję, że nie
Ostatnio edytowany przez Sabrack (2023-03-16 17:26:33)
Edytnąłem link, bo zapomniałem o dwóch pozycjach. Razem daje to 31 folderów.
Miejmy nadzieję, że nie
A czytać potrafią? Wszystko jest w pierwszej linijce posta.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
W ramach wiosennych porządków część wydań bezpowrotnie opuści nasz serwer (Stronę/Mega).
Jeśli ktoś ma życzenie je sobie zarchiwizować, to ma czas do 1 kwietnia 2023r. (sobota).
Pełna lista folderów do usunięcia znajduje się pod tym LINKIEM
https://cdn.discordapp.com/attachments/ … smieci.png
jeśli to nie tajemnica, to jest jakiś szczególny powód usunięcia tych pozycji?
z tego, co rzuciłem okiem, poniektóre to całkiem zacne serie...
Swoją drogą, czemu na tym MEGA nie ma napisów od Majo no Tabitabi? Akurat to chciałem sobie zachować :/
Można po prostu je pobrać z ANSI, bo od zawsze udostępniam tutaj suby.
Hunter Killer napisał:Swoją drogą, czemu na tym MEGA nie ma napisów od Majo no Tabitabi? Akurat to chciałem sobie zachować :/
Można po prostu je pobrać z ANSI, bo od zawsze udostępniam tutaj suby.
Faktycznie, to napisy twojego autorstwa. Szkoda tylko, że w bazie nie ma synchra do BD, które w hardkach istniało (chyba że nie będę musiał grzebać w subach?).
Kwiaty wiśni zakwitły w Japonii…
Przedstawiamy wiosenne serie ozdobione naszymi napisami, które już niebawem mogą zawitać na Waszych ekranach.
jeśli to nie tajemnica, to jest jakiś szczególny powód usunięcia tych pozycji?
Zostawiliśmy tylko pełne wersje naszych wydań.
Serwer i Mega już przeczyszczone. Potem będzie jeszcze pewna nowość na stronie, ale to jak Ognisty zaczaruje.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2023-04-01 00:56:51)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Będziecie może tłumaczyć film z pięcioraczek?