Nie jesteś zalogowany.
A zatem wydawanie poniższych tytułów będzie wyglądać następująco:
- Adachi to Shimamura - hardki na bieżąco (w miarę na bieżąco, oczywiście, w zależności od okoliczności), potem podmieni się na wydanie BD,
- Iwa Kakeru! Sport Climbing Girls - to będzie wydawane pod szyldem Maszynistów i jeszcze nie uzgodniłem z kolegą Hunter Killerem w jakiej formie, ale jestem za napisami w paczkach po 4 odcinki, na spokojnie bez spiny, chyba że kolega HK będzie chciał się bawić w hardki.
- Gochuumon wa Usagi Desuka? Bloom - ten tytuł do spółki z kolegą Demonis Angel (będzie mi robił korektę) i, sądząc po wcześniejszych sezonach, które miały po 12 odcinków, ten pewnie też będzie tyle miał, więc na spokojnie napisy w paczkach po 4 odcinki bez spiny.
Dla mnie w tym sezonie priorytetem jest Adachi to Shimamura.
No, zobaczymy, czy dam radę... Jak na mnie to dość ambitnie.
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Ale jak to? GochiUsa nie będzie na bieżąco
Prosić kolegę Demonisa Angel, czy będzie mu się chciało bawić w hardki, wtedy będzie w miarę na bieżąco. Ja będę wydawał napisy w paczkach.
Aihara Mei is not human.
rorek napisał:Ale jak to? GochiUsa nie będzie na bieżąco
Prosić kolegę Demonisa Angel, czy będzie mu się chciało bawić w hardki, wtedy będzie w miarę na bieżąco. Ja będę wydawał napisy w paczkach.
Odchudzenie odcinków i upload mogę zrobić, tylko nie wiem, czy wyrobię na bieżąco i korektą.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Parę dni poślizgu od premiery to nie prawie 4 tygodnie czekania na paczkę z napisami. Może trafi się wydanie, że nie trzeba będzie odchudzać odcinków, to i sporo roboty odpadnie . Wszystko wyjdzie w praniu. Na pewno będzie dobrze .
Aihara Mei is not human.
Siema. Dawno już w tym temacie nic nie pisałem, ale w sumie nie było też za bardzo o czym. Ale do rzeczy...
Od dziś (czyli 7.03) przez najbliższe 3 tygodnie będę na działce robił remont. Z tego też powodu będę mieć ograniczony dostęp do Internetu i czas. Zapewne na pierdoły w ogóle nie będę go miał.
W temacie Daj znać, co tłumaczysz wpisałem serię Ex-Arm, przy której zacząłem już nieco dłubać. Jeśli dobrze pójdzie, paczka z odcinkami 1-4 powinna ukazać się na Wielkanoc.
Jeśli chodzi o sezon wiosenny, na razie z żadną serią się nie deklaruję. Przede wszystkim w kwietniu będę musiał ostro zabrać się za szukanie roboty.
I to by było na tyle. Wszelkie prośby, groźby i uwagi proszę pisać w tym temacie lub na PW. Wszelkie pochwały lub krytykę zamieszczać tutaj.
Aihara Mei is not human.
No cóż, miałem nic nie deklarować na wiosnę, ale dwie pozycje zwróciły moją uwagę: Blue Reflection Ray, start: 10.04 oraz Battle Athletess Daiundoukai Restart!, start 11.04. Jeszcze się zastanowię, czy będę wydawać hardki czy tylko paczki z napisami.
Edit: Jeszcze dochodzi Super Cub pod szyldem Maszynistów, start: 7.04
Aihara Mei is not human.
Witajcie.
Wesołych, spokojnych, zdrowych i rodzinnych świąt oraz smacznego jaja .
Jest zapowiedź: Yama no Susume: Next Summit , tak więc na pewno nie przepuszczę . A już się zastanawiałem, czy w ogóle będzie jakaś kontynuacja.
Co do wiosennych tytułów powyżej, z powodów logistycznych i czasowych wydawane będą tylko napisy w paczkach. Nie bardzo mam czas ani ochotę bawić się w hardki.
Najlepszego .
Aihara Mei is not human.
Korzystając z wolnej chwili pragnę ogłosić, że w sezonie letnim będę tłumaczył tylko anime Scarlet Nexus, które premierę miało 18.06. Napisy będą wychodzić w paczkach po 4 odcinki.
Aihara Mei is not human.
Korzystając z wolnej chwili pragnę ogłosić, że w sezonie letnim będę tłumaczył tylko anime Scarlet Nexus, które premierę miało 18.06. Napisy będą wychodzić w paczkach po 4 odcinki.
Heh, mam nadzieje że tym razem nie nawalisz kilku tekstów w jednej linijce.
PS. Musiałem się pokazać. Szczególnie że ostatnio dopasowywałem zabójcę.
Ostatnio edytowany przez XxBhaalxX (2021-06-21 13:01:05)
Wszystko zależy od tego. jak bardzo będzie to przegadane. Ja czasami, gdy dopasowuję sobie czyjeś napisy do wydania BD, to łączę zbyt krótko trwające napisy w jeden dłuższy. Kto co lubi .
Aihara Mei is not human.
Z powodu braku czasu rezygnuję z tłumaczenia Scarlet Nexus, zważywszy, że przygarnął tę serię ktoś inny. Nie mam nawet kiedy ogarnąć kolejnych odcinków Blue Reflection Ray. Ponieważ mam teraz sporo zleceń i dużo roboty na działce, mogą być opóźnienia w wydawaniu BRR. Miałem też inne plany wydawnicze, ale najprawdopodobniej nic z nich nie będzie na razie.
Aihara Mei is not human.
Oj szkoda bo Scarlet Nexus to jedyna seria z tego sezonu którą chciałem obejrzeć a aktualnie dostępne 3 odcinki od tygrcie to zwykły translator z google. Dziwne, że jego napisy nie są usuwane.
Oj szkoda bo Scarlet Nexus to jedyna seria z tego sezonu którą chciałem obejrzeć a aktualnie dostępne 3 odcinki od tygrcie to zwykły translator z google. Dziwne, że jego napisy nie są usuwane.
Nie wykluczam, że może ogarnę tę serię po sezonie, bo jak na razie na jesień nic dla siebie nie znalazłem.
Aihara Mei is not human.
Hej. Ponieważ szykuje mi się nieco roboty, będą opóźnienia w wydawnictwach, niestety. Czas wreszcie zarobić na utrzymanie rodziny. Oczywiście w wolnych chwilach będę starał się nadrabiać. Dlatego proszę o cierpliwość.
Aihara Mei is not human.
No dobra, zimowych planów wydawniczych czas. A więc:
- Dolls` Frontline - start 8.01.2022 (AniDB, MAL),
- Leadale no Daichi nite - start 5.01.2022 (AniDB, MAL),
- Akebi-chan no Sailor-fuku - start 9.01.2022 (AniDB, MAL).
Dolls' Frontline na pewno będę wydawał jako muxy. Co do dwóch pozostałych tytułów, to się zastanowię po obejrzeniu pierwszych odcinków, czy będą muxy czy tylko paczki z napisami po 4 odcinki. Wszystko też zależy od tego, jak będę stał z czasem wolnym po Nowym Roku . Bo może być tak, że będę wydawał tylko Dolls' Frontline, ale wszystko wyjdzie w praniu.
Aihara Mei is not human.
A zatem sprawa z sezonem zimowym wygląda tak: Będę tłumaczył tylko Dolls' Frontline i Leadale no Daichi nite (Leadale ogarnia również kolega Demonis Angel). Zaś z Akebi-chan no Sailor-fuku rezygnuję, gdyż kolega Demonis Angel tłumaczy tę serię, a mnie nie bardzo pasują terminy premier odcinków. Poza tym chcę ogarnąć parę pozasezonowych pierdół, a z czasem krucho...
Aihara Mei is not human.
Ogłoszenia duszpasterskie:
1. Ponieważ od niedawna mam wreszcie stałą robotę na etat, będą niestety opóźnienia w wydaniach.
2. W sezonie wiosennym zainteresowały mnie trzy serie:
- Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai. (start 7.04, AniDB),
- 3 Byou Go, Yajuu. Goukon de Sumi ni Ita Kare wa Midara na Nikushoku Deshita (start 14.03, AniDB). Z tym, że napisy do tej serii wrzucę na ANSI, gdy ogarnę ją całą,
- Shokei Shoujo no Virgin Road (start 1.04, AniDB).
+ Shin Ikkitousen (AniDB)
Aihara Mei is not human.