Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
moja frustracja sięgnęła zenitu... nie będę wam opowiadał o moich porażkach u sukcesach i przejdę od razu do sprawy. Sciągłem SEED z emula od anime junkies czy coś takiego ale wersje 120 mega i 170 mają tak fatalny obraz, że rzygać się chce.
Jeśli mieszkasz w Warszawie (fajnie jak by jeszcze na ochocie)
Jeśli masz Gundam SEED (.avi) 220mega dobry obraz ...najlepiej nie AHQ .mkv bo mój komp tego nie lubi :/
To dlaczego nie mielibyśmy zostać przyjaciółmi ^^ wal na gg albo lepiej na PW a na pewno jakoś się dogadamy.
// mam nadzieje że nie zdublowałem innego tematu ale wyszukiwarka na rzucone hasła nie odpowiadała[papatki]
moze najlepiej to kup sobie oficjalne polskie wydanie DVD
Ja mam świetnej jakości GS, po 5 epów na płycie mam nagrane, z menu i tym podobnymi duperelami, okładką, nadrukiem na płycie... Mowię oczywiście o GS od A-V, który jest do kupienia w każdym empiku
ach cholera jasna całkowicie zapomniałem o wydaniu DVD.... racja przepraszam was...w każdym razie jak mamy jakiegoś otaku na ochocie to nie się odezwie
No i to jest odpowiednia reakcja. Czasem cos mnie bierze jak na przypomnienie o licencji ludzie odpowiadaja "a co mnie to?"
Strony 1