Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Dobrze wiedzieć.
Odcinek 26. Miejmy nadzieję, że na kolejne nie będziemy czekać tyle czasu. Miłego seansu.
RAW:
Odcinek 26 (Ściągałem ten RAW prawie tydzień prędkością 10-20kb/s, by uprzyjemnić wam seans, doceńcie mój trud
Napisy do odcinka 27. dostępne. Trochę czekaliśmy, ale co zrobić. Doszły nowe czcionki, ponieważ jest masa piosenek. Tym razem w roli tłumacza Molu, więc powitajmy go gorąco
RAW:
Odcinek 27.
Proszę o złota łopatę
Lamonae wydało odcinki 28-35. Czy istniała by szansa na reanimacje projektu?
Proszę o złota łopatę
Lamonae wydało odcinki 28-35. Czy istniała by szansa na reanimacje projektu?
Szansa zawsze jest. Tak serio to postaramy się w wolnych chwilach coś podłubać w projekcie, by nadrobić te brakujące. Bez wiążących dat, ale chcemy zakończyć, co rozpoczęliśmy.
Po wielu bojach i przebojach w końcu oddajemy wam kolejne odcinki, a dokładnie napki do okrągłej czwórki. Okrągłej? No mniejsza o moje wywody. Mamy tutaj cztery historyjki pełne pikanterii. Trochę fantasy, szkolnych romansów i zła wcielonego. Dla każdego coś miłego. Mam nadzieję, że na kolejne napisy nie będziecie tak długo czekać, bo są w zasadzie gotowe, więc jeśli minie sporo czasu i nie znajdziecie ich w serwisie, radzę nękać autora. Może tego nie przeczyta i nie wyjdzie na jaw, że go wkopałem. Udanych seansów!
Napisy do 28-31.
Jakby co, to jeszcze linki do RAW-ów:
- odc. 28
- odc. 29
- odc. 30
- odc. 31
Uprzedzając potencjalnych nękających, informuję, że napisy do kolejnych 4 odcinków 32-35 są po korekcie. Muszę tylko nanieść poprawki i dopracować teksty piosenek (czyli zrobić coś, za czym tygryski nie za bardzo przepadają - idzie o piosenki). Więc proszę o cierpliwość. Projekt w swoim czasie skończymy, jak Lamonae skończy robić angielskie tłumaczenie.
Przyjemnego seansu!
Ostatnio edytowany przez martinru (2022-07-12 18:47:30)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
I w końcu napisy do odcinków 32-35 . Wszystkie 4 okupuje idolka Nonomura Ami i jej miłosne perypetie oraz poszukiwania własnej tożsamości.
Ostatnio edytowany przez martinru (2022-07-12 18:49:02)
Aihara Mei is not human.
Tego się pewnie wielu z naszych fanów (i osób postronnych) nie spodziewało, ale wracamy z projektem Cream Lemon.
Na początek chciałbym podziękować Diablo za to, że zgodził się potłumaczyć te odcinki. Oryginalny tłumacz jest aktualnie zalatany i trochę chyba nawet stracił chęci do tej serii. Szkoda by było jej nie dociągnąć do końca, bo jest bardzo sympatyczna (no i niewiele brakuje). Dzisiaj lądują dwa brakujące odcinki o numerach 36 i 37 oraz film, który czasem jest określany numerem 39. W każdym razie jednego brakuje, więc czekamy na jakieś suby.
Informacyjnie:
- Gdyby były potrzebne linki do odcinków RAW, mogę wrzucić na jakieś MEGA. Dajcie znać.
- Razem z Diablo ostatnio sporo działamy, więc jest szansa, że i inny projekt powróci do łask.
- Chwilowo jest wersja bez poprawek.
Tymczasem udanych seansów!
Potwierdzam, faktycznie wrzuciłem omyłkowo niewłaściwą wersję plików. Suby zostały już zaktualizowane, a ze swojej strony przepraszam za kłopot.
I tak jak wspomniał powyżej Hunter, w przyszłości fani staroci powinni się jeszcze nieraz ucieszyć z owoców naszych wspólnych działań.
Tego się pewnie wielu z naszych fanów (i osób postronnych) nie spodziewało, ale wracamy z projektem Cream Lemon.
Informacyjnie:
- Gdyby były potrzebne linki do odcinków RAW, mogę wrzucić na jakieś MEGA. Dajcie znać.
- Razem z Diablo ostatnio sporo działamy, więc jest szansa, że i inny projekt powróci do łask.
- Chwilowo jest wersja bez poprawek.Tymczasem udanych seansów!
Oj, przydałyby się linki do RAWów. Byłbym wdzięczny. Czekam także na ów "inny projekt". Może mile się zaskoczę?
Ostatnio edytowany przez von_roon (2023-01-29 00:59:44)
Wielki Szacun!
Aihara Mei is not human.
RAW-y:
Odcinek: 1.
Odcinek: 2.
Odcinek: 3.
Odcinek: 4.
Odcinek: 5.
Reszta soon.
Początkowo miałem wrzucić inną, większa wagowo wersję, która się pojawiła na sieci później, ale przy porównaniu wypada gorzej. Jest rozmazana, rozjaśniona i na dodatek z dźwiękiem coś jest nie tak, bo są minimalne szumy. W nazwie ma "LD", ale to chyba z VHS. W każdym razie chwilowo porzuciłem robienie do niej synchronizacji, ale popatrzę kolejne odcinki, może chociaż częściowo wypada trochę lepiej (ale wątpię). Dlatego łapcie starego RAW-a.
Strony Poprzednia 1 2