Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23
To akurat nie jest anime, tylko produkcja hiszpańska.
A Blood of Zeus co to jest?
Ten link nie działa. Na MAL nie dodają "zachodnich anime".
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Ten link nie działa. Na MAL nie dodają "zachodnich anime".
Wiem że nie działa, ale czemu on istnieje -> Blood of Zeus mal - Szukaj w Google
A Miraculum: Biedronka i Czarny Kot (TV Series 2015– ) - IMDb jest produkcji japońskiej a niema na MyAnimeList.net - Anime and Manga Database and Community, ani AniDB, a na Miraculous: Lady Bug & Chat Noir · AniList jest tylko jako manga.
To akurat nie jest anime, tylko produkcja hiszpańska.
SoheiMajin napisał:Ten link nie działa. Na MAL nie dodają "zachodnich anime".
Wiem że nie działa, ale czemu on istnieje -> Blood of Zeus mal - Szukaj w Google
Bo na MAL każdy może dodać cokolwiek, ale później to jest akceptowane lub usuwane jak w tych przypadkach. Zanim nie zostanie zaakceptowane, to "This anime is pending approval" i nie dodasz sobie tego do listy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
A Miraculum: Biedronka i Czarny Kot (TV Series 2015– ) - IMDb jest produkcji japońskiej a niema na MyAnimeList.net - Anime and Manga Database and Community, ani AniDB, a na Miraculous: Lady Bug & Chat Noir · AniList jest tylko jako manga.
pcela napisał:To akurat nie jest anime, tylko produkcja hiszpańska.
To nie jest tylko produkcji japońskiej ale jeszcze francuskiej i koreańskiej może dla tego, ale z drugiej strony takie Muminki i tam gdzie maczali palce Japończycy to są ujęte a inne z tej serii nie.
Ciekawa sprawa wczoraj na netflixie znalazłem live action erased. Skojarzyłem dopiero po pierwszej akcji że to widziałem wcześniej w wersji anime...
prawie nic nie pamiętam więc pewnie sobie zrobię powtórkę, wrażenia raczej miałem dobre i się dobrze kończyło tyle pamiętam.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2021-01-24 01:43:48)
Miraculum to akurat produkcja Disneya
gdzie tu widzisz Disneya?
Miraculum: Biedronka i Czarny Kot – Wikipedia, wolna encyklopedia
Disney tylko emituje, na przykład w Japonii leci na BS11
Nikt chyba tutaj o tym nie pisał, a ja właśnie przypadkiem odkryłem dlatego na wszelki wypadek piszę dla podobnych sobie slowpoków. Trzy tytuły Studia Ghibli zostały na zlecenie Netflixa zdubbingowane już rok temu:
- Mój sąsiad Totoro
- Podniebna poczta Kiki
- Rodzinka Yamadów
Żeś Amerykę odkrył
Strony Poprzednia 1 … 21 22 23