Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
NIM ZACZNIECIE CZYTAC TEN POST PROSILBYM O JEDNO. ABYSCIE NIE ODPISYWALI TUTAJ (CHCIALBYM ABY TO BYL POST TYLKO INFORMACYJNY DO KTOREGO BEDE DODAWAL CO I JAK SIE ZMIENIA) JESLI CHCECIE O COS ZAPYTAC ZROBCIE TO NA STARYM WATKU
[url]http://www.animesub.info/forum/viewtopic.php?id=26854]
(adminow przepraszam za dublowanie tematow ale niektorzy po prostu nie czytaja wczesniejszych postow i przez to czasami forum staje sie nieczytelne)
REGULAMIN !!!!!!
1) Zabronione jest uzywanie programow typu FLASHGET i GETRIGHT
(chyba ze nie dzielicie plikow na czesci) DLACZEGO? coz sa 3 powody.
- jesli ktos podzielilby plik na 9 czesci zajmowalby 9 miejsc na ftp (na szczescie juz to wylaczylem)
- bo gdy opcja wielokrotnego laczenia sie jest zabroniona robicie mi loga wielkosci 50mb (ktos mial ustawienie wznowienia polaczenia co 3 sek)
- bo po prostu za to jest BAN ktory moze trwac w zaleznosci od mojego humorku nawet wiecznosc
2) Programy ktore polecam to TOTAL COMMANDER (WINDOWS COMMANDER) i FLASHXP bo sa prost w uzyciu i nie dubluja polaczen. (Pod regulaminem i adresem ftp znajduje sie instrukcja korzystania z Total Commandera)
3) Zanim zaczniesz sciagac anime w katalogu GLOSOWANIE znajduje sie plik z TRZEMA (i nic pozatym) propozycjami. Sciagnij go i dopisz do niego swoje IP przy propozycji ktora chcialbys widziec na FTP i nastepnie odeslij ja do katalogu z ktorego pobrales ten plik (niezastosowanie sie do powyzszego punktu skutkuje banem)
4) Anime bedzie sie zmieniac w niedziele o polnocy. wtedy to pierwsza osoba ktora po tym czasie wejdzie na moj ftp(sama musi to zrobic jesli chce) tworzy nowy plik z glosowaniem (tzn daje 3 swoje propozycje [TZN ip osoby ktora plik stowrzyla i ponizej 3 propozycje]), osoba ktora stworzyla plik z glosowaniem nie moze robic tego 2 raz z rzedu (dajmy innym szanse)
5) Adres pod ktorym znajduje sie spis z ktorego mozna wybrac pozycje do glosowania to
www.republika.pl/zantzuken
(spis jest troszke spory wiec radzilbym troszke poczekac)
6) Anime ktore bylo w pliku glosowania i nie wygralo nie moze pojawic sie przez nastepne 4 glosowania jako propozycja (aby nie bylo ze ktos ciagle daje jedno i to samo anime)
7) jesli seria bedzie wieksza niz ~26 epizodow lub zajmovac wiecej niz 6gb bedize ona rozbita na X czesci (czyli bedzie na FTP X tygodni, chyba ze to anime mam na dysku a nie na dvd wtedy calosc bedzie dostepna przez X tygodni, a nie jak w przypadku anime z dvd pierwsza czesc bedzie usuwana aby zastapic ja druga czescia)
8) jesli wygra film, ova nie piszcie zebym wrzucil "cos jeszcze bo to troche malo. Sami wybraliscie to wiec musicie scierpiec.
9) Wsrod nas sa osoby ktore nie maja szybkiego lacza. jesli taka osoba nie zdarzy czegos sciagnac to niech da znac na moje GG wtedy stworze jej oddzielne konto aby mogla dociagnac serie (admin tez czlowiek), ale jesli ktos bedzie mnie meczyl o cos innego skonczy sie to BANEM
10) wrzucanie czegokolwiek oprocz pliku glosowania bez mojej zgldy konczy sie banem!
ADRES FTP
zantzuken.myftp.org LUB 156.17.235.95
PORT 14000
login anime
haslo anime
ilosc uzytkownikow 20
INSTRUKCJA OBSLUGI TOTAL COMMANDERA
1 po instalacji odpalamy program
2 znajdujemy ikonie FTP Połączenie i klikkkamyyyyy...!!! / Albo używamy kombinacji klawiszy Ctr+F
3 wybieramy w tym co się otworzy nowe połączenie
4 w pola :
a)Sesja wpisujemy co chcemy Tego nie uda wam się zepsuć ;p
b)nazwa hosta wklejamy ( zantzuken.myftp.org:14000 LUB 156.17.235.95:14000 )
c)Uzytkownik ( anime )
d)Hasło ( amime )
e)(zaznaczamy opcje pasywnego transferu
druga opcja od dołu / Jeżeli jest zaptaszkowane to proszę nie ruszać)
5. Zatwierdzamy przyciskiem OK.
6. W tej chwili powinien pojawić się nowo utworzony adres FTP Serwa
7. Zaznaczamy nowo powstały adres do serwera i klikamy połącz
8. Cieszymy się widokiem jaki się nam ukaże w tej chwili i rozkoszujmy się Anime
od dzis na ftp lezy soul hunter
zostanie on usuniety 9 kwietnia o polnocy
bijcie sie o plik glosowania
w tym tygodniu zassaliscie marne 27,97gb
co z wami ludzie :??
Ostatnio edytowany przez utsukushii (2006-04-03 00:54:26)
poniewaz bylo drobny klopot z plikiem glosowania wiec jak na razie nie bede banowal tylko kopal ludzi wiec kto pierwszy ten lepszy do stworzenia pliku glosowania
nie zapomnijcie sie dopisac ci co juz sciagaja
213.199.250.41 <-- ostatnia osoba ktora sciagala dobry plik z mojego ftp
jesli go ma niech go wysle jeszcze raz
poniewaz nie zlalazlem jeszcze anime ktore wygralo w glosowaniu
wiec przesuwam date dodania na poniedzialek popoludniu
Strony 1