Nie jesteś zalogowany.
Aż strach pomyśleć jak to będzie wyglądać z netflixową poprawnością.
Aż strach pomyśleć jak to będzie wyglądać z netflixową poprawnością.
Nie tylko Netflix'ową, bo to co ostatnio CD PROJEKT RED dwukrotnie pokazał woła o pomstę do nieba.
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
ipos napisał:Aż strach pomyśleć jak to będzie wyglądać z netflixową poprawnością.
Nie tylko Netflix'ową, bo to co ostatnio CD PROJEKT RED dwukrotnie pokazał woła o pomstę do nieba.
Spoko, świat Cyberpunka jest bardzo progresywny.
Powstanie anime na podstawie gry The World Ends with You.
Oby wzięli z gry soundtrack.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
@Lamarus Someday na opening
Anime, którego potrzebujemy, ale na które nie zasługujemy.
Don't Toy with Me, Miss Nagatoro Romantic Comedy dostanie anime
https://www.animenewsnetwork.com/news/2 … me/.161342
Jeszcze tylko anime o "fetyszu stóp" (tj.Ashigei Shoujo Komura-san) i można umierać.
Ostatnio edytowany przez Runaway (2020-07-02 22:25:26)
Jak na razie to z serii anime sfinansowanych przez Netflixa nie trafiło się nic co byłoby naprawdę ciekawe. Jedyna pozycja jaka miała taki potecjał, czyli nowy GitS, została zwalona totalnie przez żenującą animację CG O ironio, gdyby sypnęli na nieco więcej grosza to część jaka wyszła najgorzej, czyli animacja opierająca się na motion capture, wyglądałaby znacznie lepiej
Ostatnio edytowany przez ill (2020-07-16 09:55:45)
GG: 1677958
Jak na razie to z serii anime sfinansowanych przez Netflixa nie trafiło się nic co byłoby naprawdę ciekawe.
Netflix sfinansował chociażby 7 Seeds, które jest o kilka mil lepsze niż sezonowe słabiaki.
No i może to nie anime, ale jest też chociażby Castlevania. Również konkretna produkcja.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2020-07-16 12:01:38)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
ill napisał:Jak na razie to z serii anime sfinansowanych przez Netflixa nie trafiło się nic co byłoby naprawdę ciekawe.
Netflix sfinansował chociażby 7 Seeds, które jest o kilka mil lepsze niż sezonowe słabiaki.
No i może to nie anime, ale jest też chociażby Castlevania. Również konkretna produkcja.
O, racja, zapomniałem o Castlevanii. Bardzo prawilna produkcja. Muszę sobie nadgonić 3 sezon.
Zresztą jest jeszcze Ajin, film Blame etc.
I całkiem znośny dubbing do castelvanii.
Btw jak już mówimy o zagramanicznych serwisach. Wiedzieliście, że hbo ma w wyszukiwarce kategorię lgbt?
Mają tam najróżniejsze kategorie, więc i taka mnie nie zdziwi.
A co do Netflixa, to wszędzie dają swój stempelek "Netflix Oryginals" nawet jak tylko to kupili, więc czasami człowiek się gubi co oni finansowali Jednak generalnie produkcje oparte na oryginalnych pomysłach to większość nic specjalnego. Co najbardziej boli to fakt, że wszystkie ich dotychczasowe produkcje wyglądały lepiej od GitS'a
Ostatnio edytowany przez ill (2020-07-16 21:30:22)
Mi się tam Baki podoba :]
ファンのファンのために
Miss Kobayashi's Dragon Maid dostanie 2. sezon w 2021, ale co ważniejsze... robi go KyoAni, czyli wracają już w pełni oficjalnie po tragedii sprzed roku. Powodzenia życzę
Pierwszy zwiastun Dragon's Dogma.
Toć to nie anime... Netfix to rak. A mogli by robić jak Crunchyroll...
Ja nie mogę przeboleć, że coś co mogło być dla nich odpowiednikiem Irlandczyka czy Romy pośród anime, czyli nowy GitS, wyszło jako wielka