Nie jesteś zalogowany.
Ohayo
Kiedy napisy do Wieżyczki i Haru?
Dwudziesty siódmy odcinek Ahiru no Sora nareszcie na ansi.
Jak idą postępy nad tłumaczeniem Yesterday wo Utatte? Z dzisiejszym będą już 4 zaległe odcinki. Anime wciągające, toteż nie mogę się wręcz doczekać
Ja mam lepszego screenshota:
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2020-06-02 19:42:25)
Shinako z każdym odcinkiem coraz bardziej mnie wkurza.
Przecież to był najlepszy odcinek dla Shinako, bo w końcu ruszyła trochę do przodu. Wkurzający to jest idiota z agrafką w uchu. Nie lubię takich natrętów, którzy nie przyjmują do wiadomości, kiedy mówi się im "nie". MC też nie lepszy, bo kobieta musiała mu wspomnieć, żeby się za nią wziął ;D
Dziesiąty odcinek Yesterday wo Utatte już na ansi.
Każda postać robi w tej serii krok na przód, a później krok w tył. W jednym odcinku Shinako praktycznie prosi MC, żeby przyparł ją do muru, a w drugim ucieka spłoszona, kiedy MC podejmuje działanie. Rokuo działał mi na nerwy swoim niezdecydowaniem, ale teraz mu się nie dziwię, że obchodzi się z Shinako jak z jajkiem, skoro babka zmienia zdanie co chwila i sama nie wie czego chce. Biedny chłop w końcu straci cierpliwość, bo przecież ile można - on nie jest w związku z Shinako, ona go tylko trzyma dla własnej wygody, żeby nie czuć się samotna.
Rou oczywiście króluje w graniu na nerwach, strzelając fochy na prawo i lewo o pierdoły i zachowując się, jakby Shinako do niego należała. Pogratulować chłopu uporu, ale mógłby go wykorzystać w inny sposób niż na darcie japy, odwracanie się plecami i sprawianie, że Shinako czuję się winna. Zachowanie godne przedszkolaka, który nie dostał lizaka i jeszcze się dziwi, że ona na niego nie patrzy jak na faceta.
Co mi się zdaje, że finał będzie powrotem do punktu wyjścia...
Co mi się zdaje, że finał będzie powrotem do punktu wyjścia...
Niestety, też mi się tak wydaje, bo ten niby związek Rikuo i Shinako to śmiech na sali. Shinako niby chce być z Rikuo, ale z drugiej strony nie ma odwagi i chyba nie bardzo chce postawić sprawy jasno z Rou. Ewidentnie chciałaby zatrzymać dla siebie obu. Rikuo też nie miał odwagi wyjawić prawdy Haru, tylko że on już od dawna dawał jej jasno do zrozumienia, że nie jest nią zainteresowany, dlatego relacja Rikuo-Haru nie razi mnie tak jak Shinako-Rou. No nic, ostatni odcinek już tuż, tuż, niedługo wszystko będzie jasne.