Nie jesteś zalogowany.
Strony 1
Legendarna, a przynajmniej w pewnych kręgach już seria będąca początkiem wieloletniego cyklu, na który składają się serie, OAV i filmu (ostatnio powrócił do łask za sprawą kapitalnej pozycji „Devilman: Crybaby”). Przedstawiamy wam pierwszą jej odsłonę, która może aktualnie nawet nieco śmieszyć, ale konserw stanowi nie lada kąsek. Demon Devilman zostaje wysłany, by szerzyć chaos i zniszczenie wśród ludzi i opętuje w tym celu ciało zmarłego Akiry Fudou. Zakochuje się jednak w przyjaciółce Akiry, Mikki i postanawia porzucić swoją misję, żeby bronić ludzkości przed demonami.
Tytuł: Devilman
Gatunek: akcja, demony, horror
Typ: seria TV
Ilość epizodów: 39 (39 x 24 min.)
Rok: 1972
Tłumaczenie: AnFuu
Korekta: Hunter Killer
Efekty: Vincent_Law (lepsza wersja)
Napisy (1-2).
Napisy (3-4).
Napisy (5-8).
Napisy (9-10).
Napisy (11-12).
Napisy (13-14).
Wersja z lepszymi efektami:
Odcinki 1-14.
"Poryte myślenie i lecą kamienie
I pękają czaszki i tańczy cierpienie"
Również gorąco witam w szeregach naszej grupy i życzę Ci ciekawych projektów oraz wytrwałości .
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Dzięki, będzie oglądane.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
No proszę, całkiem niedawno oglądałem Amon Devilman Mokushiroku a tu niespodzianka.
Jeszcze mam mega zaległości z Waszymi innymi projektami. Tak jak poprzednicy czekam na resztę.
Kolejne dwa odcinki gotowe.
Napisy.
Paczka na chomiku.
"Poryte myślenie i lecą kamienie
I pękają czaszki i tańczy cierpienie"
Kolejne dwa odcinki dostępne na ANSI. Tak, jeszcze ten trup dycha i ma zamiar wypuścić trochę napisów. Najwierniejsi fani mogą odetchnąć z ulgą, bo nie czekali na marne. Kolejne odcinki powinny pojawić się zdecydowanie szybciej. Co z innymi projektami? Oczekujcie niusów.
Kolejny dzień, kolejne dwa odcinki wydane. Nie przyzwyczajajcie się zanadto, ale postaramy się o regularniejsze wydania, niż to wcześniej bywało. Udanego seansu!
Kolejne dwa odcinki Devilmana wydane. Ostatnio się trochę rozpędziliśmy, ale trudno powiedzieć, czy takie zabójcze tempo potrwa długo. Zobaczymy, co w tym rajdzie jeszcze dostaniecie. Udanych seansów!
Na stronie grupy są dostępne dwie wersje napisów. Zwykła (jak na ANSI) i z lepszymi efektami.
Ta druga wersja ma złe synchro, np. w pierwszym odcinku druga połowa późni się o dobrą sekundę, a w drugim odcinku obie połowy.
Hunter Killer napisał:Na stronie grupy są dostępne dwie wersje napisów. Zwykła (jak na ANSI) i z lepszymi efektami.
Ta druga wersja ma złe synchro, np. w pierwszym odcinku druga połowa późni się o dobrą sekundę, a w drugim odcinku obie połowy.
Kurczę, już raz naprawiałem taki problem. Czyżbym znowu wrzucił niepoprawne? Jutro sprawdzę. Dzięki za info.
Ale rozumiem, że tylko tyle odcinków sprawdzałeś, tak?
Tak. Mam jeszcze dwa kolejne i trzeci da się oglądać, choć nie jest idealnie do klatek, a z czwartym już gorzej.
Tak. Mam jeszcze dwa kolejne i trzeci da się oglądać, choć nie jest idealnie do klatek, a z czwartym już gorzej.
Dobra, poprawione. Teraz już wszystko powinno śmigać. Tak, czasem różnice były znikome, a w innych wyraźne. Mam nadzieję, że teraz będzie się przyjemnie oglądało. Dzięki za info raz jeszcze.
Wstawiłem parę uwag do kolejnych. Oprócz tego w 7 odcinku w wersji [xPearse] pierwsza połowa ma sekundowe przesunięcie.
Wstawiłem parę uwag do kolejnych. Oprócz tego w 7 odcinku w wersji [xPearse] pierwsza połowa ma sekundowe przesunięcie.
Jest takie przesunięcie na wersji ze strony grupy czy z bazy ANSI? W każdym razie dzięki za wypiskę, poprawiłem subki na stronie grupy.
Ściągałem z linku w tym temacie.
Strony 1