Nie jesteś zalogowany.
Z lekkim poślizgiem prezentujemy wam kolejny odcinek naszego kociego raju, czyli serię Nekopara. Tym razem nasze bohaterki zostaną same w domu podczas burzy i będą opowiadały historyjki z dreszczykiem lub bajki. Cały odcinek jest wręcz przepełniony nawiązaniami do baśni różnego typu (Dziewczynki z zapałkami itd.). Oczywiście nie zabraknie charakterystycznego humoru i naszych uciech, więc odcinek na pewno jest udany – może nawet najlepszy do tej pory. Z kwestii informacyjnych pojawiła się poprawiona wersja odcinka 6. – parę edycji w tekście i nowe źródło – bazujemy na wydaniach grupy Judas z edytką (audio pochodzi z innej, bo z Opusem niektórzy mają problemy, a nawet lepiej brzmi nasza wersja… Podobno). Co to ja jeszcze chciałem? Acha, udanego seansu!
I uzbierała się kolejna paczka z napisami: odcinki 5-8.
Zaktualizowałem też paczkę z odcinkami 1-4, podmieniając napisy do odcinka 4. z HorribleSubs na Raws-Maji.
Jak na razie napisy wydawane są:
- 1-5 do Raws-Maji,
- od 6. do Judas.
Przyjemnego seansu!
Ostatnio edytowany przez martinru (2020-03-02 11:48:36)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Zgodnie z grafikiem dzisiaj powinniśmy wam udostępnić kolejny odcinek Nekopary, więc tak też robimy. Dzisiejszy epizod skupia się na Maple i jej dawno zapomnianych marzeniach związanych ze śpiewaniem. Czy odżyją na nowo po występie przed grupą dzieciaków? Tego dowiecie się sami z seansu. Powoli zbliżamy się do końca tej bardzo przyjemnej serii. Trochę szkoda, ale można przecież liczyć na kontynuację. Nieprawdaż? Udanego seansu!
Aktualna sytuacja w naszym kraju sprzyja siedzeniu w domu, a tam trzeba coś robić. Umilamy wam ten czas naszymi wydaniami. Dzisiaj jest to, zgodnie zresztą z harmonogramem, seria Nekopara i jej dziesiąty odcinek. Już niewiele zostało nam epizodów, ale można żyć nadziejami na kolejny sezon. Pamiętacie jeszcze OAV fundowany na KS i historię, która się tam rozgrywała? Tak, chodzi mi o zdobywanie przez nasze kociaki dzwoneczki zezwalające na poruszanie się samemu po mieście. Okazuje się, że są tymczasowe i po pewnym czasie trzeba je odnowić. To nie taka prosta sprawa, bo trzeba po raz kolejny przejść test. Czy nasze kociaki podołają? Zobaczcie sami. Udanego seansu!
Z lekkim opóźnieniem prezentujemy wam kolejny odcinek. Zazwyczaj pojawia się rano, ale teraz pracuję zdalnie, a w dodatku do godziny około 16.00 są problemy z szybkim łączem, bo pewnie nie jestem osamotniony w takim trybie. W każdym razie prezentujemy wam kolejny odcinek Nekopary. W tym nie zawsze wesołym czasie seria ta na pewno podniesie was na duchu, ubawi do łez i doda trochę optymizmu w trwaniu w domu. Dobrze, że pogoda się trochę popsuła, to mniej korci wyjście na powietrze w grupie (samotne spacery są wskazane). To już przedostatni odcinek tej produkcji. Historia tego epizodu skupia się na nocowaniu poza domem Kakao i reakcji na tę niespodziewaną sytuację reszty kociaków. Niedługo zaczyna się kolejny sezon. Czy weźmiemy coś z niego na warsztat? Zobaczymy (jedną serię mam na oku). Aktualnie przygotowujemy wam starszą produkcję. Walka naszego tłumacza z kiepskim subem jest nierówna, ale nie takie boje już staczał. Trzymajcie kciuki. Udanego seansu!
Tak, i to już ostatnia paczka z napisami: odcinki 9-12.
Mam nadzieję, że nie żegnamy się z naszymi przesłodkimi kociakami na długo i niebawem powstanie równie znakomity jak ten sezon drugi .
Niebawem też powinien pojawić się hardek .
No i teraz musimy poczekać na BD-ripa.
Przyjemnego seansu!
Aihara Mei is not human.
Dziękuję za seans z waszymi napisami, fajna bajka była.
Wielkie dzięki za tą serię Przy okazji, są już pierwsze 4 odcinki na Nyaa w wersji BDRip od ReinForce
Tylko czekać na komplet.
Hej. Na razie dodałem do pierwszej paczki synchro do BD-ripa od ReinForce (odcinki 1-4).
Poprawiłem też błędy wypisane przez kolegę ~Takto w odcinkach 1-4 oraz 9. i 11. Wielkie dzięki za czujność .
Jeśli natraficie jeszcze na jakieś babole, piszcie. Napisy zaktualizuje się na bieżąco, zaś hardki jak pojawią BD-ripy wszystkich odcinków.
Tak jak kolega Hunter Killer napisał, czekamy na lepsze wydania, o mniejszej wadze, ale lepszej jakości .
Ewentualnie na oryginalne BDMV (to by było najlepsze).
W każdym razie poszukujemy ludzi, którzy będą w stanie gotowości nam pomóc:
- kodera, który przekodowałby oryginalne BDMV-y, jeśli się pojawią!
- zrobią nam do serii ładny TS!
Przyjemnego seansu!
Ostatnio edytowany przez martinru (2020-04-07 17:21:28)
Aihara Mei is not human.
I paczki z napisami też już zostały zaktualizowane :
- Odcinki 1-4
- Odcinki 5-8
- Odcinki 9-12
Napisy są w trzech wersjach:
- ass z efektami od kolegi Tecika,
- ass bez efektów z oznaczeniem (~mr),
- subrip.
Pasują do wydań:
- UCCUSS,
- ReinForce (odc. 1-8),
- Moozzi2 (odc. 9-12).
Powinny też pasować do innych BD, gdyż do powyżej trzech wymienionych timing jest taki sam .
I tym sposobem, kolega Hunter Killer chyba się ze mną zgodzi, projekt można uznać oficjalnie za zakończony .
Życzymy przyjemnego seansu!
I z niecierpliwością czekamy za sezon 2.
Aihara Mei is not human.