Nie jesteś zalogowany.
wizard2000 napisał:@XxBhaalxX
Przecież są napisy na ansi do Seikai no Senki IIIAle wiesz, że były dwie wersje? Jedna trwała 50 min w jednym pliku, do której są suby, a druga ponad 70 min w dwóch plikach, do których nie ma subów.
PS. I mi chodzi o tą drugą wersje, a jeżeli są suby do niej to na pewno nie są dostępne oficjalnie.
Aaaa nawet nie zwróciłem na na to uwagi, ja mam tą w jednym pliku co ma 55min
Ktoś planuje/jest w trakcie tłumaczenia Penguin Highway?
ktoś zrobi napisy do filmu one piece Stampede?
na wbijam masz.
Nie reklamuj tego syfu.
[...]
Koutetsujou no Kabaneri Unato Kessen (3 części)
Właśnie udało mi się to znaleźć, co prawda nie są to napisy najwyższej jakości, bo od Netflix'a, ale zawsze coś. Znajdziesz to na Nyaa, od [DragsterPS].
[DragsterPS] Kabaneri of the Iron Fortress - The Battle of Unato S01 (Koutetsujou no Kabaneri) [1080p] [Multi-Audio] [Multi-Subs]
Subtitle format: SubRip (.srt)
Audio list: English, Castilian, Spanish, French, German, Italian, Brazilian Portuguese, Japanese and Japanese (Audio Description)
Subtitles list: English, Castilian, Spanish, French, German, Italian, Portuguese, Brazilian Portuguese, Polish, Turkish, Swedish, Danish, Finnish, Dutch, Norwegian, Russian, Hungarian, Greek, Hebrew, Arabic, Romanian, Czech, Indonesian, Vietnamese, Thai, Korean, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional) and Japanese
[...]
Accel World Infinite Burst
[...]
Ktoś to przetłumaczył i jestem pewien na 99.9%, bo mam do tego jakieś wykastrowane napisy w swojej kolekcji, a nawet nie wiem skąd.
Ostatnio edytowany przez OtsukareSama (2020-03-25 02:44:41)
【「能ある鷹爪隠す」 &「A skilled hawk hides its talons」】
@OtsukareSama Ok dzięki za info, co do Accel World Infinite Burst to nic nie mogę znaleźć. Same onlajce .
Ktoś planuje/jest w trakcie tłumaczenia Penguin Highway?
Ciekawe to coś?
Czy ktoś planuje tłumaczenie Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! Movie?
Kam ostatnio pisał, że zrobią napisy.
Hunter Killer napisał:Ktoś planuje/jest w trakcie tłumaczenia Penguin Highway?
Ciekawe to coś?
Nie oglądałem jeszcze, ale znajomy mi polecał, z którym często się zgadzam w opiniach. Na pewno Makoto Ueda na scenariuszu napawa dużym optymizmem, bo go znam z Tatami Galaxy czy Night is Short Walk On, Girl. Sam film niby nieco niby przypomina Hoshi wo Ou Kodomo lub Omoide no Marnie.
bodzio napisał:Hunter Killer napisał:Ktoś planuje/jest w trakcie tłumaczenia Penguin Highway?
Ciekawe to coś?
Nie oglądałem jeszcze, ale znajomy mi polecał, z którym często się zgadzam w opiniach. Na pewno Makoto Ueda na scenariuszu napawa dużym optymizmem, bo go znam z Tatami Galaxy czy Night is Short Walk On, Girl. Sam film niby nieco niby przypomina Hoshi wo Ou Kodomo lub Omoide no Marnie.
Obejrzałem. Przyjemne, choć aurę niezwykłości tego dzieła psuje sama końcówka.
Edit: jakby ktoś wyciągnął skrypt z jakiegoś eng wydania i podesłał to mógłbym to machnąć.
Ostatnio edytowany przez bodzio (2020-03-25 22:03:42)
Hunter Killer napisał:bodzio napisał:Ciekawe to coś?
Obejrzałem. Przyjemne, choć aurę niezwykłości tego dzieła psuje sama końcówka.
Edit: jakby ktoś wyciągnął skrypt z jakiegoś eng wydania i podesłał to mógłbym to machnąć.
Proszę bardzo, klik.
Czy ktoś dokończy Toaru Kagaku no Accelerator??
(Kamiyan3991 nie odzywa się jak zapytałem czy ktoś to jeszcze tłumaczy)
Ostatnio edytowany przez matiasmovie (2020-04-05 22:31:42)
Czy ktoś planuje tłumaczyć Princess Connect?
Czy ktoś dokończy Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? (6-12)
Czy ktoś dokończy Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? (6-12)
O, jestem za
matiasmovie napisał:Czy ktoś dokończy Netoge no Yome wa Onnanoko ja Nai to Omotta? (6-12)
O, jestem za
No to postaram się jak najszybciej ogarnąć Kandagawa Jet Girls i dokończę to . Cierpliwości
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life