Nie jesteś zalogowany.
Opis: kiedyś...
Wykonanie napisów: Askara & Crimson Red
Sprawa Pierwsza: Zbrodnia i kara
Sprawa Druga: Pierwszy Obrońca
Sprawa Trzecia: Poza granicą zemsty
Długo czekałem na to wydanie czy kolejne 2 pojawią się dosyć szybko ???
Fajnie że to tłumaczycie, przynajmniej będzie się milej z waszymi napisami oglądało. A trzeci sezon też zamierzacie tłumaczyć?
Długo czekałem na to wydanie czy kolejne 2 pojawią się dosyć szybko ???
Zależy, co rozumiesz przez szybko Mogę tylko powiedzieć, że 2 film już powstaje.
Fajnie że to tłumaczycie, przynajmniej będzie się milej z waszymi napisami oglądało. A trzeci sezon też zamierzacie tłumaczyć?
Tak, 3 sezon zostanie przez nas przetłumaczony jak uporamy się z filmami.
Tensazen napisał:Długo czekałem na to wydanie czy kolejne 2 pojawią się dosyć szybko ???
Zależy, co rozumiesz przez szybko Mogę tylko powiedzieć, że 2 film już powstaje.
misiekkb napisał:Fajnie że to tłumaczycie, przynajmniej będzie się milej z waszymi napisami oglądało. A trzeci sezon też zamierzacie tłumaczyć?
Tak, 3 sezon zostanie przez nas przetłumaczony jak uporamy się z filmami.
Szybko czyli 1 ep raz na miesiąc
To co było przed trzecim sezonem kto miał obejrzeć to już obejrzał, więc dla nas byłoby lepiej, gdybyście zaczęli od trzeciego sezonu tłumaczyć.
To co było przed trzecim sezonem kto miał obejrzeć to już obejrzał, więc dla nas byłoby lepiej, gdybyście zaczęli od trzeciego sezonu tłumaczyć.
Mów za siebie.
Dla nas byłoby lepiej, gdybyś się nie odzywał. Chcą robić najpierw filmy, to robią filmy i nic ci do tego.
Nesbro napisał:To co było przed trzecim sezonem kto miał obejrzeć to już obejrzał, więc dla nas byłoby lepiej, gdybyście zaczęli od trzeciego sezonu tłumaczyć.
Dla nas byłoby lepiej, gdybyś się nie odzywał. Chcą robić najpierw filmy, to robią filmy i nic ci do tego.
To tylko Nesbro. Każdy ma w dupie jego zdanie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Szybko czyli 1 ep raz na miesiąc
W takim razie będą szybko, a nawet szybciej
Można w opisie dodać że pasują także do wydań Tezu i Ohys
Przed rewatchem planowałam to dodać, a po już zapomniałam. Skleroza nie boli xD
Ja nie obejrzałam xD
Nesbro napisał:To co było przed trzecim sezonem kto miał obejrzeć to już obejrzał, więc dla nas byłoby lepiej, gdybyście zaczęli od trzeciego sezonu tłumaczyć.
Mów za siebie.
Potwierdzam.
Arararara, teraz nesbro-chan płacze ze wstydu w kącie. Ale z was potwory.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Dziękować
Dziękuję również.
W końcu będzie można sobie zrobić maratonik. Dzięki wielkie.