Nie jesteś zalogowany.
WooleS napisał:Ktoś może planuje podjęcie Eizouken?
Powoli tłumaczenie się robi
Tam wersja [GJM] też wyszła, jak coś.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ktoś planuje ruszyć Plunderer?
Masz ten shit na wbijam jak nie możesz się doczekać. To anime jest tak ujowe, że wątpię aby ktoś się podjął. Nie pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2020-01-09 10:56:32)
Moja lista anime: klik
PawlikPP napisał:Ktoś planuje ruszyć Plunderer?
Masz ten shit na wbijam jak nie możesz się doczekać. To anime jest tak ujowe, że wątpię aby ktoś się podjął. Pozdrawiam.
*Nie pozdrawiam.
Ale tak, gówno do potęgi entej. Nie zrobiłbym, nawet jakby płacili (w przeciwieństwie do niektórych).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Shodimaru23 napisał:PawlikPP napisał:Ktoś planuje ruszyć Plunderer?
Masz ten shit na wbijam jak nie możesz się doczekać. To anime jest tak ujowe, że wątpię aby ktoś się podjął. Pozdrawiam.
*Nie pozdrawiam.
Ale tak, gówno do potęgi entej. Nie zrobiłbym, nawet jakby płacili (w przeciwieństwie do niektórych).
Dobrze, że zauważyłeś, bo bym niezauważenie grzech popełnił.
Moja lista anime: klik
To może Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. ktoś planuje ruszyć?
Kamiyan3991 napisał:Shodimaru23 napisał:Masz ten shit na wbijam jak nie możesz się doczekać. To anime jest tak ujowe, że wątpię aby ktoś się podjął. Pozdrawiam.
*Nie pozdrawiam.
Ale tak, gówno do potęgi entej. Nie zrobiłbym, nawet jakby płacili (w przeciwieństwie do niektórych).Dobrze, że zauważyłeś, bo bym niezauważenie grzech popełnił.
Jeszcze wczoraj się nad tym zastanawiałem, ale mi przeszło po pierwszym odcinku.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Kto przetłumaczy Railguna T? Byłbym bardzo wdzięczny za chociażby wstępne deklaracje, by mnie choć trochę uspokoić.
Ktoś planuje ruszyć Plunderer?
PawlikPP napisał:Ktoś planuje ruszyć Plunderer?
Masz ten shit na wbijam jak nie możesz się doczekać. To anime jest tak ujowe, że wątpię aby ktoś się podjął. Nie pozdrawiam.
Może ja się tego podejmę.
Jeszcze wczoraj się nad tym zastanawiałem, ale mi przeszło po pierwszym odcinku.
Obejrzyj, to co dało Erai-Raws. To może nabierzesz ochoty
Jest na poziomie tego, co tłumaczyłeś np. "Tate No Yuusha No Nariagari "
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2020-01-09 20:51:34)
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
To może Itai no wa Iya nano de Bougyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. ktoś planuje ruszyć?
Chyba się zainteresuję. Do końca tygodnia powinien wlecieć 1 epek
Edit: wychodzi na to, że jednak Demonis się tego podejmie
Ostatnio edytowany przez redincall (2020-01-10 19:13:20)
Kto przetłumaczy Railguna T? Byłbym bardzo wdzięczny za chociażby wstępne deklaracje, by mnie choć trochę uspokoić.
Uspokajam – nikt tego nie przetłumaczy.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
wielkiznafcabajek napisał:Kto przetłumaczy Railguna T? Byłbym bardzo wdzięczny za chociażby wstępne deklaracje, by mnie choć trochę uspokoić.
Uspokajam – nikt tego nie przetłumaczy.
Pokaż spoiler
I bardzo dobrze, po co tracić czas na taką gunwobajkę
No, tego po kamitrollu można się było spodziewać. Wracaj do potajemnego fapania do Plunderera
Ostatnio edytowany przez wielkiznafcabajek (2020-01-10 15:58:29)
No, tego po kamitrollu można się było spodziewać. Wracaj do potajemnego fapania do Plunderera
No, "Plunderera", to zfapałem i tłumacze ja a nie Kamiyan.
Czyli, nie ma co fapać...
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2020-01-10 17:19:42)
Wiem, że nic nie wiem...
Demonis Angel napisał:Jeszcze wczoraj się nad tym zastanawiałem, ale mi przeszło po pierwszym odcinku.
Obejrzyj, to co dało Erai-Raws. To może nabierzesz ochoty
Jest na poziomie tego, co tłumaczyłeś np. "Tate No Yuusha No Nariagari "
Oglądałem od HorribleSubs, więc prawie to samo. Ogólnie może być na tym samym lub nawet wyższym poziomie, ale seria mi nie podeszła po pierwszym odcinku, więc jedynie bym się męczył.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Oglądałem od HorribleSubs, więc prawie to samo. Ogólnie może być na tym samym lub nawet wyższym poziomie, ale seria mi nie podeszła po pierwszym odcinku, więc jedynie bym się męczył.
Powiem szczerze, że od HorribleSubs, pobieram, oglądam i tłumaczę w ostateczności.
A stało się, to, po tym, jak jeden palant, zarzucił mi błędy w skrypcie, które już były w oryginale od HorribleSubs, a nie były np. w Erai-Raws czy Judas. (czasówka i czcionka ta sama, treść już nie koniecznie).
No, męczyć, to się męczyłeś przy "Ramen Tenshi Pretty Menma", czy przy pierwszej serii "Kujibiki Unbalance".
I za to masz mój szacun.
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2020-01-10 19:28:51)
Wiem, że nic nie wiem...
Demonis Angel napisał:Oglądałem od HorribleSubs, więc prawie to samo. Ogólnie może być na tym samym lub nawet wyższym poziomie, ale seria mi nie podeszła po pierwszym odcinku, więc jedynie bym się męczył.
Powiem szczerze, że od HorribleSubs, pobieram, oglądam i tłumaczę w ostateczności.
A stało się, to, po tym, jak jeden palant, zarzucił mi błędy w skrypcie, które już były w oryginale od HorribleSubs, a nie były np. w Erai-Raws czy Judas. (czasówka i czcionka ta sama, treść już nie koniecznie).No, męczyć, to się męczyłeś przy "Ramen Tenshi Pretty Menma", czy przy pierwszej serii "Kujibiki Unbalance".
I za to masz mój szacun.
Z tymi błędami mnie zaskoczyłeś, bo nigdy na coś takiego nie trafiłem, zdarzały się problemy z przesuniętym timingiem lub artefakty w obrazie, ale skrypty były takie same (sprawdzałem na kilku odcinkach Machikado, Kimetsu i Araburu, gdy Horrible miały z nimi problemy). Horrible rzadko podmieniają swoje wrzutki, więc to pewnie zmiany dodane po zripowaniu przez nich. Sam czasem coś przekręcę, więc chyba będzie lepiej się przestawić i nie dodawać kolejnych błędów.
Męczyłem się jedynie przy kilku projektach, gdzie dostałem coś zupełnie innego, niż się spodziewałem (wspomniane przez ciebie Kujibiki, Ebiten, czy Pastel Memories). Nie licząc skrajnych przypadków, nigdy nie zwracałem większej uwagi na oceny danych serii, głównie zwracam uwagę na to, czy dobrze się bawię przy oglądaniu/tłumaczeniu.
W Tarczowniku odrzucał mnie sposób przedstawienia walk i zmiany w historii, w pierwszej połowie było tego mało, więc serię chwaliłem, później stały się podstawą serii i wyszło, jak wyszło.
Na Plunderer się nie zawiodłem, nawet stwierdziłbym, że jestem pozytywnie zaskoczony, głównym powodem, dla którego mi nie podeszło, była główna bohaterka, która jest zbyt nieogarnięta.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Z tymi błędami mnie zaskoczyłeś, bo nigdy na coś takiego nie trafiłem, zdarzały się problemy z przesuniętym timingiem lub artefakty w obrazie, ale skrypty były takie same (sprawdzałem na kilku odcinkach Machikado, Kimetsu i Araburu, gdy Horrible miały z nimi problemy).
No zdarzają się takie przypadki.
Miałem coś takiego np. z [AnimePirat].
Nawet parę lat temu na, którymś forum anglojęzycznym był poruszany ten temat ze starannością przekładu przez Horriblesubs.
No ale w niektórych wypadkach, na bezrybiu i rak rybą.
W Tarczowniku odrzucał mnie sposób przedstawienia walk i zmiany w historii, w pierwszej połowie było tego mało, więc serię chwaliłem, później stały się podstawą serii i wyszło, jak wyszło.
E, nie.
Porównywałem twój przekład z innymi.
Pobiłeś konkurencję.
Nawet bez Op i Ed były o niebo lepsze.(Chociaż, po cichu uzupełniłem swoim tłumaczeniem Op i ED).
Na Plunderer się nie zawiodłem, nawet stwierdziłbym, że jestem pozytywnie zaskoczony, głównym powodem, dla którego mi nie podeszło, była główna bohaterka, która jest zbyt nieogarnięta.
Tak, masz rację.
W pierwszym odcinku daje się to odczuć.
Ale w drugim, po cześci się to wyjaśnia...
I ujmuje za serce.
No i ujawnia się "Legendary Ace"...
I przypomniałam im się troszeczkę sytuację z "Gintama".
Ale troszeczkę.
Zerknę jeszcze do mangi i zobaczę, czy naprawdę jest tak ujowo, jak niektórzy mówią.
No bo jeszcze mam Moetan.
Ostatnio edytowany przez krzymaj (2020-01-10 22:28:55)
Wiem, że nic nie wiem...
Zapomniałeś loginu do głównego konta, skryty fanie?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000