Nie jesteś zalogowany.
Wielkie dzięki! Ale jak bym nie pobierał 21. odcinek, to nie zgadza się CRC. U mnie wychodzi: E01E2330. Wygląda jakby jedna literka się "pomyliła"... lub faktycznie plik jest walnięty.
U mnie 21.odcinek pobiera się bez zarzutu. Ma wagę 383.0 MB. Sprawdź u siebie w konfiguracji.
Wiem, że nic nie wiem...
Kurcze ... to jednak coś wiem!!
nie żebym naciskał :}
ale słychać coś o brakujących odcinkach ?
fajnie by było taką klasykę mieć w całości, od 1 grupy :}
nie żebym naciskał :}
ale słychać coś o brakujących odcinkach ?
fajnie by było taką klasykę mieć w całości, od 1 grupy :}
Obiecuję coś wydać w ciągu max 2 tygodni
Dużo projektów na głowie (grupowych i pobocznych) i trudno czas znaleźć.
Obiecanki cacanki. ;P
Trzymam kciuki, żeby, nawet jeśli powoli, to do przodu.
Obiecanki cacanki. ;P
Trzymam kciuki, żeby, nawet jeśli powoli, to do przodu.
Wyskoczyła mi delegacja do Oslo na dwa tygodnie. Nie przewidziałem tego w planach
Ale większość korekt nadrobionych, więc na dniach ruszymy z tematem. Na pocieszenie powiem, że kolejny odcinek (lub dwa) od Bubblegum Crisis na ostatniej prostej
To dalej aktualne?
Moja lista anime: klik
Jest informacja, można cierpliwie czekać
Jak dawać prezenty, to z przytupem. Oddajemy w wasze ręce resztę odcinków Macross, a tym samym kończymy tę serię. Tak, to nie żart, całe dwanaście odcinków. Trochę musiałem przysiedzieć, ale kto by o tym pamiętał. Udanych seansów i pamiętajcie. Może ta grupa najlepsze lata ma za sobą, ale nie powiedziała ostatniego słowa!
Wszystkiego najlepszego
Dziękuję za wspaniały prezent, już ląduje w mojej kolekcji.
Również wesołych świat
Hunter Killer napisał:Poprawione odcinki 14-20 udostępnione oraz 4 nówki. Udanego seansu!
Wielkie dzięki! Ale jak bym nie pobierał 21. odcinek, to nie zgadza się CRC. U mnie wychodzi: E01E2330. Wygląda jakby jedna literka się "pomyliła"... lub faktycznie plik jest walnięty.
mam tak samo
Jak dawać prezenty, to z przytupem. Oddajemy w wasze ręce resztę odcinków Macross, a tym samym kończymy tę serię. Tak, to nie żart, całe dwanaście odcinków. Trochę musiałem przysiedzieć, ale kto by o tym pamiętał. Udanych seansów i pamiętajcie. Może ta grupa najlepsze lata ma za sobą, ale nie powiedziała ostatniego słowa!
Wszystkiego najlepszego
dzięki
Hunter Killer napisał:Poprawione odcinki 14-20 udostępnione oraz 4 nówki. Udanego seansu!
To literówka
GLI napisał:Wielkie dzięki! Ale jak bym nie pobierał 21. odcinek, to nie zgadza się CRC. U mnie wychodzi: E01E2330. Wygląda jakby jedna literka się "pomyliła"... lub faktycznie plik jest walnięty.
U mnie 21.odcinek pobiera się bez zarzutu. Ma wagę 383.0 MB. Sprawdź u siebie w konfiguracji.
W nowym roku będę się zbierał za serię, przy okazji aktualizując/dodając wydanie na AniDB (raczej dla własnych celów "archiwalnych", bo macie dziwną manierę poprawek "hardsubów" do poprawek poprawek, więc pewnie może powstać wersja enta tego odcinka).
Dodam już z poprawką.
Ostatnio edytowany przez slymsc (2019-12-29 11:45:22)
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Wielkie, wielkie dzięki. Super się kończy ten rok. Oby nowy był jeszcze lepszy.
Jakasz szansa na linke do folderu, bo nie wiem dlaczego jak sciagam z pojedynczych linkow to zassysa mi z 10-30% mozliwosci lacza, a sciagajac to samo z folderu mam full speed
ara ara...
Jakasz szansa na linke do folderu, bo nie wiem dlaczego jak sciagam z pojedynczych linkow to zassysa mi z 10-30% mozliwosci lacza, a sciagajac to samo z folderu mam full speed
Bez szans. Tu już re-uploadu szły i różne foldery (nawet nie ja wrzucałem ).
Spoko jak porozrzucane po roznych folderach to tak posciagam, albo wrzuce linki do jdowloadera
ara ara...
Posiada może ktoś możliwość reuploadu odcinków?
Jak jest zgoda to mogę wrzucić na swoją chmurę i udostępnić.