Nie jesteś zalogowany.
To nie jest to.
Major 2nd season i Major 2nd to co innego. (to siódmy sezon z synem głównego bohatera poprzednich)
Ostatnio edytowany przez Shodimaru23 (2019-08-24 23:43:30)
Moja lista anime: klik
Bardzo bym prosił o przetłumaczenie Major: World Series 2 odcinki OVA...
Z góry dzięki za odpowiedź..
Ktos bierze na warsztat film youjo senki?
Z czego co wiem juz tłumaczą film "youjo senki"
Czy jest ktoś, kto ma w planach (lub już przetłumaczył \ ewentualnie jest w trakcie tłumaczenia) film Natsume Yuujinchou Movie: Utsusemi ni Musubu?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez Bufallo (2019-09-08 19:36:46)
Czy jest ktoś, kto ma w planach (lub już przetłumaczył \ ewentualnie jest w trakcie tłumaczenia) film Natsume Yuujinchou Movie: Utsusemi ni Musubu?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ponoć ~Lamarus miał to w planach, ale czy to wyda to już inna kwestia.
Jest jakaś szansa ze ktoś przetłumaczy serie ashita no joe?????(zostało 20 odcinków)
Ma ktoś w planach może tłumaczenie FLCL Progressive i FLCL Alternative?
Do tego pierwszego widzę, że są napisy, ale ich jakość nie powala, więc mam nadzieję na coś lepszego.
Ma ktoś w planach może tłumaczenie FLCL Progressive i FLCL Alternative?
Do tego pierwszego widzę, że są napisy, ale ich jakość nie powala, więc mam nadzieję na coś lepszego.
Mogę porobić korektę, jak się ktoś znajdzie, ale grupowo chyba tego nie zrobimy (jako Maszyniści), bo się większość chyba rozeszła w swoje strony
Przy okazji...
Kill la Kill OAV może ktoś zrobi, bo mnie ostatnio o to proszono (tak, wiem, jest na online, potrzebne suby)?
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2019-09-22 18:20:54)
kiideny napisał:Ma ktoś w planach może tłumaczenie FLCL Progressive i FLCL Alternative?
Do tego pierwszego widzę, że są napisy, ale ich jakość nie powala, więc mam nadzieję na coś lepszego.Mogę porobić korektę, jak się ktoś znajdzie, ale grupowo chyba tego nie zrobimy (jako Maszyniści), bo się większość chyba rozeszła w swoje strony
W sumie... Jeśli ktoś się nie znajdzie, to od przyszłego miesiąca mogę coś zacząć przy tym dłubać, ale nie obiecuję szybkiego czasu realizacji
Ktoś chętny na Glass no Kamen z 1984 roku? Dostało jakoś rok temu ładny remaster na BD.
Interesuje się ktoś trylogią filmów Psycho-Pass z tego roku?
Interesuje się ktoś trylogią filmów Psycho-Pass z tego roku?
Nie ma dobrych eng subów - tylko jakiś poprawiony translator (chyba że się mylę).
Pokémon XY? Wiem, że do tłumaczenia Pokémonów pewnie nikomu się nie kwapi, ale 2 dni temu miała premiera nowej serii, po której mnie, jak i pewnie wielu innych fanów wzięła ochota na rewatch, a polski dubbing tych nowszych serii kaleczy uszy... Poza tym serie od XY w dól w ogóle nie mają napisów...
Może kogoś zainteresuje mało znany OVA Mitsuwano?.
Zasysam . Wydanie Ruri-Saizen 1080p:
https://nyaa.si/?f=0&c=1_2&q=Mitsuwano
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Infernus napisał:Może kogoś zainteresuje mało znany OVA Mitsuwano?.
Zasysam . Wydanie Ruri-Saizen 1080p:
https://nyaa.si/?f=0&c=1_2&q=Mitsuwano
Będzie ktos bral film jakze genialnego anime Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume wo Minai na gogoanime wyszlo po angielsku w dobrej jakości
siema kto tlumaczy lub przetlumaczy film Seishun Buta Yarou wa Yumemiru Shoujo no Yume o Minai https://nyaa.si/?f=0&c=0_0&q=Seishun+Bu … me+o+Minai