Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Zrobicie kiedyś Macross Frontier ?
Szanse są bliskie zeru. Są już jakieś napisy/masę innych serii jest do przetłumaczenia/średnio lubimy akurat tę odsłonę. Ich męcz, by wznowili, he he.
Więc nawet sugestia bodzia tutaj nie pomoże, ale warto ją brać pod uwagę, pisząc post kolejnym razem.
W nazwie 5 i 18 odcinka w miejscu ś jest s, czy to tak specjalnie?
Do katalogu pod linkiem "1-49" chyba przydałoby się wrzucić wersje v2 odcinków, a także swoją drogą pooznaczać je, że to v2. Przez pomyłkę ściągnąłem jedne i drugie i mam bajzej.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2016-04-25 21:35:41)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
W nazwie 5 i 18 odcinka w miejscu ś jest s, czy to tak specjalnie?
Do katalogu pod linkiem "1-49" chyba przydałoby się wrzucić wersje v2 odcinków, a także swoją drogą pooznaczać je, że to v2. Przez pomyłkę ściągnąłem jedne i drugie i mam bajzej.
Nie jest specjalnie. W sumie zastanawiam się, skąd ten błąd. Generalnie wrzucał to ktoś inny i otrzymywał patche, może coś wtedy popsuło się z nazwą. Szczerze powiedziawszy, nie mam pojęcia. Link do folderu z odcinkami 1-49 dostałem od kogoś z forum, więc go podrzuciłem, bo średnio mi się chciało ponownie wrzucać odcinki. Wersje poprawione wrzucałem sam, dlatego zrobił się taki bajzel. Nie wiem, może za jakiś czas coś zaradzimy w tej sprawie, ale na pewno nie teraz. Wybaczcie za te niedogodności
Odcinek 8 jest niedostępny
Edit: Da się pobrać ze zbiorczego linku
Ostatnio edytowany przez SebastianOrf3 (2019-10-06 23:37:01)
Strony Poprzednia 1 2 3