Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3
Ciekawi mnie, skąd tam link do Dysku Google.
Link ze strony.
https://mega.nz/#!yxsymSCL!XkUWX0TFnQGj … rdqgLObzLs
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2018-05-13 14:46:55)
Ciekawi mnie, skąd tam link do Dysku Google.
Link ze strony.
https://mega.nz/#!yxsymSCL!XkUWX0TFnQGj … rdqgLObzLs
Poprawiony. Mam wolny net w chacie, więc wrzucam w pracy odcinki. A tam tylko GD mi chodzi, bo reszta jest blokowana
Poproszę o reupload niedziałających linków. Pierwszy odcinek na pewno wygasł. Dalej nie sprawdzałem.
Poproszę o reupload niedziałających linków. Pierwszy odcinek na pewno wygasł. Dalej nie sprawdzałem.
To sprawdź i napisz, co wygasło
Tylko 22 działa. Też bym zasysnął.
Moja lista anime: klik
wielkiznafcabajek napisał:Poproszę o reupload niedziałających linków. Pierwszy odcinek na pewno wygasł. Dalej nie sprawdzałem.
Nie chce mi się, za dużo klikania
Zresztą antyanimawka już sprawdził. Także tego ten, upnij Panie Hantakilla, grzecznie proszę, bo bajki mi się skończyły i szukam czegoś wyczepistego.
bodzio napisał:wielkiznafcabajek napisał:Poproszę o reupload niedziałających linków. Pierwszy odcinek na pewno wygasł. Dalej nie sprawdzałem.
Nie chce mi się, za dużo klikania
Zresztą antyanimawka już sprawdził. Także tego ten, upnij Panie Hantakilla, grzecznie proszę, bo bajki mi się skończyły i szukam czegoś wyczepistego.
Postaram się sprostać oczekiwaniom, ale to jutro
Mam całą serię, postaram się wrzucić ten brakujący odcinek, prawdopodobnie jutro.
Miłego oglądania;)
Niestety, padły wszystkie linki do Mega, a ja straciłem swoją kopię. Mógłbym prosić o reuoploud w wolnej chwili?
jak jesteś mocno zdesperowany to jest na moim chomiku
ini1
:}}
Wrzuciłem na Mega. Link do katalogu:
Wrzuciłem na Mega. Link do katalogu:
Serdecznie dziękuję
Strony Poprzednia 1 2 3