Nie jesteś zalogowany.
Te dwa to Hump Bang stoner tłumaczył.
Ostatnio edytowany przez 123swistak (2019-03-03 21:03:23)
ok thx
Czy ktoś wie skąd to jest?
https://www.youtube.com/watch?v=cF9UGVh91pU
I skąd można by skołować pełną wersję .
Będę wdzięczny.
Znalazłem i ściągnąłem . Tylko tytuł i wszystko inne jest po japońsku. Czy ktoś mógłby napisać to w romanji?
Ostatnio edytowany przez martinru (2019-04-18 12:52:59)
Aihara Mei is not human.
Citrus OST - To fear love is to fear life
Czy ktoś wie skąd to jest?
https://www.youtube.com/watch?v=cF9UGVh91pU
I skąd można by skołować pełną wersję .
Będę wdzięczny.
Znalazłem i ściągnąłem . Tylko tytuł i wszystko inne jest po japońsku. Czy ktoś mógłby napisać to w romanji?
Bajka to Sarazanmai.
Piosenka pewnie będzie gdzieś w soundtracku, jak już wyjdzie.
Edit
Tytuł to Houkago Kappa z tego co widzę.
Ostatnio edytowany przez wtas (2019-04-18 13:07:20)
Internety mówią, że 1 i 2 obrazek to "Tokyo ESP"...
#edit
Sekundę szybciej xD
btw. 1 obrazek, to 7 odcinek, a 2, to 9 odcinek.
Ostatnio edytowany przez Pitbull01 (2019-08-31 20:59:21)
Dzięki wielkie za pomoc, jestem ciekawy jak to robicie, że znajdujecie tytuł serii odpowiedni do samego screna.
Dzięki wielkie za pomoc, jestem ciekawy jak to robicie, że znajdujecie tytuł serii odpowiedni do samego screna.
Za to info już będziesz musiał sporo zapłacić xD
Kontakt
Discord:
KuneGunda#5959
To zależy. Wiadomo, w pierwszej kolejności to kwestia tego, czy nie kojarzymy sytuacji z danego screena lub wybranych elementów. Jeśli po tym nie da rady, zaczynają się schody. W moim przypadku najpierw wybieram opcje "Szukaj obrazu w Google" (jeśli działamy na ich wyszukiwarce), potem przeglądamy nagłówki stron, które pojawiły się nam w wyniku wyszukiwania + wchodzimy na strony, które w jakiś sposób przyciągną naszą uwagę (tutaj wypada jednak uważać na linki z różnego rodzaju syfem). Czasem to jednak nie działa, warto więc również obczaić w wyszukiwarce podobne obrazy (kto wie, może pojawi tam się zrzut z tymi samymi postaciami, które wyszukiwarka już znajdzie).
Ewentualnie można użyć jakiejś strony lub programu do rozpoznawania zdjęć w sieci. Ważne, by badany plik miał jak największą rozdzielczość, żeby algorytmy mogły to lepiej zdefiniować jako podobne do czegoś z sieci. Wszystko zależy od naszej zawziętości.
XxBhaalxX napisał:Dzięki wielkie za pomoc, jestem ciekawy jak to robicie, że znajdujecie tytuł serii odpowiedni do samego screna.
Dzięki za link sporo ułatwi.
XxBhaalxX napisał:Dzięki wielkie za pomoc, jestem ciekawy jak to robicie, że znajdujecie tytuł serii odpowiedni do samego screna.
To zależy. Wiadomo, w pierwszej kolejności to kwestia tego, czy nie kojarzymy sytuacji z danego screena lub wybranych elementów. Jeśli po tym nie da rady, zaczynają się schody. W moim przypadku najpierw wybieram opcje "Szukaj obrazu w Google" (jeśli działamy na ich wyszukiwarce), potem przeglądamy nagłówki stron, które pojawiły się nam w wyniku wyszukiwania + wchodzimy na strony, które w jakiś sposób przyciągną naszą uwagę (tutaj wypada jednak uważać na linki z różnego rodzaju syfem). Czasem to jednak nie działa, warto więc również obczaić w wyszukiwarce podobne obrazy (kto wie, może pojawi tam się zrzut z tymi samymi postaciami, które wyszukiwarka już znajdzie).
Ewentualnie można użyć jakiejś strony lub programu do rozpoznawania zdjęć w sieci. Ważne, by badany plik miał jak największą rozdzielczość, żeby algorytmy mogły to lepiej zdefiniować jako podobne do czegoś z sieci. Wszystko zależy od naszej zawziętości.
Dzięki za rade, częściej dostaje same foty bez info tak jak i w tym przypadku. Więc ni jak nie wiedziałem jak mogę znaleźć seriie.
Chciałbym wiedzieć z czego jest ta dziewczyna mająca 168 cm i czy to ciekawa baja:
https://s6.mkklcdnv6.com/mangakakalot/k … 108/20.jpg
Przecież jest napisane, że to Act Age...
To nie to to ło? https://shokugekinosoma.fandom.com/wiki/Decora