Nie jesteś zalogowany.
Dwudziesty pierwszy i dwudziesty drugi odcinek Basilisk: Ouka Ninpou Chou w końcu na ansi.
Dwudziesty trzeci i dwudziesty czwarty odcinek Basilisk: Ouka Ninpou Chou na ansi.
Czternasty odcinek Hoozuki no Reitetsu 2 na ansi.
Dwudziesty, dwudziesty pierwszy, dwudziesty drugi, dwudziesty trzeci i dwudziesty czwarty (ostatni) odcinek Nanatsu no Taizai: Imashime no Fukkatsu na ansi.
Askara, ovke też wydacie ;d?
O bedzie można zrobić rewatch po polskiemu.
Pięćdziesiąty pierwszy, pięćdziesiąty drugi i pięćdziesiąty trzeci odcinek Shingeki no Kyojin już na ansi.
Dzięki
Pięćdziesiąty czwarty odcinek Shingeki no Kyojin już na ansi.
Dwudziesty, dwudziesty pierwszy, dwudziesty drugi, dwudziesty trzeci i dwudziesty czwarty odcinek Shokugeki no Souma: San no Sara już na ansi. Doszło też sporo nowych czcionek, więc polecam zaktualizować.
Trudno mi powiedzieć. Sam nie wiem jak będę stał z czasem za parę miesięcy, a mam już inną serię upatrzoną na jesień. Po za tym Souma robi się niesamowicie głupia pod koniec, co też trochę zniechęca do tłumaczenia. No ale do kolejnego sezonu jeszcze parę miesięcy więc zobaczymy. Jeśli się okaże że będę miał czas i nikt inny nie będzie skłonny się za nią zabrać, to może to zrobię.